Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 12:43)
Kodel neatsakai I mano klausimą? Pakartosi7 tada, jei  pleasantry.gif  nematei  pleasantry.gif
Kas tau I galvą prikiša tokio šlamšto? Vyras, ar pati iki to cia dasigalvoji?

Jau pamiršai, ka prieš kelias dienas sakei, kad aš vyro neturiu nail.gif brunette.gif lady.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 12:55)
Tikiuosi jie isejo isvis lauk, o ne persimetė prie kito lovio?
Nes, jei persimetė, tai uzmirsta, kad net priešas nemėgsta išdavikų.

Kuria naują frakciją.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 07, 11:01)
Jau pamiršai, ka prieš kelias dienas sakei, kad aš vyro neturiu nail.gif  brunette.gif  lady.gif
Kuria naują frakciją.

Aš teigiau ar aš maniau? Tikiuosi supranti siu dvieju zodziu reiksmes? brunette.gif

Naują frakciją biggrin.gif biggrin.gif Garbingai išeiti nesugeba. Na taip, sunku nuo lovio atitraukti savo šniobelius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 rugsėjo 2021 - 11:11
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 07, 12:38)
Kas tie silpnapročiai- ar 80 proc Danijos populiacijos (ne suaugusiųjų-visos), ar tie ( aš biggrin.gif ), kurie tiki, kad Danijoj 80 proc pasiskiepijo?

Silpnaprociai kurie tiki, kad jei jie tikes ir vykdys valdzios nurodymus, tai jiems duos laisves.
Visiski idijotai. Issigimeliai pajute, kad kazka gali prievartaut, niekuomet neatsisakys tokios galimybes.
Jei kazkas mano, kad gali prievarta kazka tvarkyti, nusispjaut i konstitucija, tai tokie zmones naudos prievarta tol kol ta galimybe is ju nebus atimta JEGA.
Tai jau ivyko ir tai buvo leista rezimams jau tada kai ivedinejo karantinus. Tai dabar karantinams jau galo nera... Tai lauzia nauju paklusnumo formu. Manau neuzilgo matysime ir lagerius. Zmones nuolankiai sedintys namuose, suzlugdytais verslais, prievartaujami leistis kazkoki marmala, jau palauzti. Lieps eiti i lagerius... ir eis. Juolab i lagerius varyt turetu ne visus is karto... Tai tie kuriuos ttuo metu nevarys dziaugsis, kad jiems pavyko, o kai jau varys, tai nelabai bus like i ka atsiremti.
Na nezinom, kaip cia bus bet toks variantas jau atrodo ne fantastinis.
Tiketis, kad prievartautojas atsisakys prievartos matydamas paklusnuma - yra be galo naivu.

Uk jau pazadu buvo begale, ir visi buvo sulauzyti, po to pasakant, kad va atejo dar didesnis pavojus.
Anglai naivus, beet kad lietuviai tokie avinai, tai nuliudino stipriai...

Danija panasi i UK.

Manau LT po kurio laiko irgi atlaisvins ir ruosis naujiems dar ziauresniems ribojimams
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 07:12)
Pasakė ta, kuriai satja baba kažkoks yra gražus vyras.... 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶</p>

satja baba, o kas cia toks? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 07, 07:54)
Dabartiniaiai valdantieji, kuo prisikiaulinę tautai? Kuris iš jų vagis, aferistas, melagis (tik Masiulįo neminėk, jis seniai ne Seime)? Būtent palaikantys marsiečius tokie- Gražulis, Uspaskich, Puidokas... Vienintelio Kepenio aferų dar nesigirdėjo, apart nusišnekėjimų...

Puidokas kokiose aferose dalyvavo?

Tau paskutinis krizes suvaldymas super? jei tau sie metai super....? tvora uz milijonus irgi klausimu nekelia?
jei noresi suzinoti netycia, cia siaip ant greicio siek tiek tik, bet vsi tiek gi neskaitysi smile.gif

https://ve.lt/versla...musu-istorijoje

https://www.delfi.lt...s.d?id=66645932

https://www.15min.lt...styje-18-479454
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 07, 08:51)
Siuo atvju, ka neva as jauciu, mano nuomone, simpatijos, empatijos ir tolimesnis bla bla, ne prie ko.
Priminsiu, pacios parasyta sakini "svarbu kaip politika itakoja moteri" Pries tai buvo kazkodel teiginys, kad politikes moterys negrazios.

TAi ir idomu, kokias savybes turi tureti politikas?
Ir kaip politikoje ipatingai ji itakoja moteris?

empatija nieko neturi bendro su simpatija, tu zinai ka empatija reiskia?

Tu labai nepagauni minties, as nesneku ka politike moteris gali duoti saliai, ar kokia turi buti gera politike. As sneku, ka darbas politikoje jai gali duoti.
Jei tu nori nagrineti politiku savybes prasau, tai nebuvio tema apie ka as kalbejau. mirksiukas.gif

Jau sakiau kaip itakoja, kam ta pati klausi? nematau, nei vienos moters, kuri politikoje butu suzydejusi.
Atsakyti
Kodėl tik negražios moterys prasibrauna į politikes? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 07, 09:59)
Suomija irgi kaip ir Danija atšauks kai bus 80 proc visuomenės paskiepyta
https://www.delfi.lt...122287#cxrecs_s
Pas mu irgi taip būtų, jei susivienytume ir pasiskiepytume. Bet ne, kai kam iš principo geriau marširuoti su vėliava vienoj rankoj ir plyta kitoj. Pasibaigtų ribojimai, prieš ką tada kovot? Nors atras prieš ką visada.

klausimas kokie pas juos aprobojimai ar zinai bent? kuom panasu i ta panikos pandemija Lietuvoje, nors is tikro tokiu niekur kitur nera tik Lietuvoje.... unsure.gif

O ka galetum pasakyti apie Svedija? Na nera ten nei 80 pr pasiskiepyjusiu, nei daug nauju atveju. Ir kodel toks modelis blogas?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 07, 11:30)
Esii gyvas pavyzdys, ka tie zmones kursto.
Zinok, nei vienas normalus zmogus nera nusistates pries neigalius asmenis ir yra  uz kuo efektyvesne pagalba. Nesutarimai kyla del tam tikru kvailu persistengimu. Tie persistengimai paprastai maskuoja nesirupinima kitose sferose...

Ka cia pati darai, tai skatini nepakykanta pries neigalius asmenis, parodai, kad jie yra neadekvatus, pikti ir bloga linkintys. Viska remi gasdininmais, kazkokiomis teisiu kachalinimais.
SLYKSTU!
Esi suaugusi ir esii atsakinga uz savo poelgius ir ka sukursi.
Savo teises aisku reikia ginti, bet ten kur reikia. Paprastai neigaliu ar mazumu teises trypia, ne eiliniai zmones, o valdzios atstovai, va ten reikia ir teisininku ir teisiniu gasdinimu. Nes biurokratai visada linke tik imituoti darba o skirtas lesas isvogti.

Eiliniu zmoniu, ar kokiu mazu verslu tikrai pulti nereikia, jie nera priesai ar nusistate pries.
Nebent tikslas ir yra supreisinti, o klusniai vykdai politiku nurodymus

ziauriai tiksliai
drinks_cheers.gif

arba aferas
Atsakyti

Jau sakiau kaip itakoja, kam ta pati klausi? nematau, nei vienos moters, kuri politikoje butu suzydejusi.

o tu apsimesdama, kad dirbi prie kompo sužydėjai?

daug sužydėjusių kasininkių, mokytojų pažįsti? etc.

Atsakyti

klausimas kokie pas juos aprobojimai ar zinai bent? kuom panasu i ta panikos pandemija Lietuvoje, nors is tikro tokiu niekur kitur nera tik Lietuvoje.... unsure.gif

O ka galetum pasakyti apie Svedija? Na nera ten nei 80 pr pasiskiepyjusiu, nei daug nauju atveju. Ir kodel toks modelis blogas?
Papildyta:
ziauriai tiksliai
drinks_cheers.gif

arba aferas

primink, kiek ten km nuo namų negalėjot išvykt, kiek nuotoly dirbot? Kada vaikai į būrelius grįžo? :D 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 11:55)
Tikiuosi jie isejo isvis lauk, o ne persimetė prie kito lovio?
Nes, jei persimetė, tai uzmirsta, kad net priešas nemėgsta išdavikų.

as sakyciau, tie, kas po rinkimu pereina i kita partija ar is jos, turetu iseiti ir is seimo, nes patenka dauguma per sarasus partijos...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 12:09)
daug sužydėjusių kasininkių, mokytojų pažįsti?

Tu nelygink vargą vargstančių moterų ir šiknas trinančių prie lovio moterų darbo salygas.

Tu niekada protu nepasizymejai, bet paskutiniu metu isvis net nezinai apie ka rasai.. Gal sakau ta kastracija tau visai smwgenėles suminkstino?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 12:12)
as sakyciau, tie, kas po rinkimu pereina i kita partija ar is jos, turetu iseiti ir is seimo, nes patenka dauguma per sarasus partijos...

As ir visada taip sakydavau - lozungus kelei butent tai partijai, kai rinko. Iseik su visam, jei nusivylei, o ne pulk prie kito lovio.
Fui fui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 rugsėjo 2021 - 12:18
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 07, 13:02)
Kodėl tik negražios moterys prasibrauna į politikes?  biggrin.gif

va to ir klausiu ir net jei papuola garzios suvargsta ziauriai, paziurek i Bilottaites veida anksciau ir dabar.
na man skirtumas tai akivaizdus....Na nera ten tokia alga didele, kad taip aukoti savo gyveninma...nezinau kas jas motyvuoja? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 07, 14:11)
primink, kiek ten km nuo namų negalėjot išvykt, kiek nuotoly dirbot?

Teisinga pastaba, daugumoje saliu kaip kokiems gyvuliams ivede rribojimus, o gyvuliai dydziuojasi, kad va pas mane geresnis seimininkas...

As tai pasiziuriu UK ir man slyksu net pagalvot, kad net tokia salis nusirito i totalitarizma.
Kokia buvusi fashistinee Italija ar Ispanija, ar policine Prancuzija - nestebina, bet UK taip nusiristi...

Dabar LT nori tapti represiju ir segregacijos cempionais... Idomu...
Atsakyti