Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Oj, ne, tegul tik giria!

Bet aš gi nesu normali 😂

ta tai vadinasi ir as nenormali :) nes man irgi patiko ,kai moterys gyre mano vyra :)  nezinau net nesapnavau, kad del to butu galima isizeisti. Kaip tik dziaugiesi, didziuojiesi, kad tai tavo vyras. Aisku, grozis vyrui maziausiasi privalumas, na bet vis tiek smagu :) 

Atsakyti

ta tai vadinasi ir as nenormali :) nes man irgi patiko ,kai moterys gyre mano vyra :)  nezinau net nesapnavau, kad del to butu galima isizeisti. Kaip tik dziaugiesi, didziuojiesi, kad tai tavo vyras. Aisku, grozis vyrui maziausiasi privalumas, na bet vis tiek smagu :)
Maniškį masažistė gyrė, kad jokių bereikalungų riebaliukų, jokio pilvo. Nu tai faina :)

Tik tas buvo rudenį, per žiemą šiek tiek užsiaugina 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 vasario 2022 - 19:48

Neužsiaugina maniškis, žiemą vasarą su sixpacku 😅

Atsakyti

Neužsiaugina maniškis, žiemą vasarą su sixpacku 😅
Nė trupučio niekada?

Fotkės neprašysiu, nors norėčiau 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 vasario 2022 - 20:34

Ne, pilvuko net niekad nėra turėjęs. Plius minus du kg, geri genai. Na o dabar ir sportuoja jau gal pusantrų metų.

Atsakyti
Montekrista.back post Šiandien, 20:53

Ne, pilvuko net niekad nėra turėjęs. Plius minus du kg, geri genai. Na o dabar ir sportuoja jau gal pusantrų metų.

Aha, ir tavo tokie gi genai. Ir šiaip viskas pas jus geriausiai iš visų. Tiesiog misteriai tobulybės, nematomi forumuose biggrin.gif
Atsakyti

Nesprok iš pavydo tik. Taip , mes liekni ir valgom ką norim. Ir? 

Atsakyti
Žinai, tikrai galima tau pavydėti kūrybos gyslelės kaip viskas pas tave tobula biggrin.gif Nors vieną problemą kokią gyvenime turėjusi esi? Liūdėjusi dėl kažko? Nepavykę kažkas?Nu neskaitant, kad tas senasis šuo sirgo. Ar viskas pas tave tik geraigeraigeraigerai, bet daugiausia laiko iš to gerumo forumuose leidi? ;)
Atsakyti

Žinai, tikrai galima tau pavydėti kūrybos gyslelės kaip viskas pas tave tobula biggrin.gifNors vieną problemą kokią gyvenime turėjusi esi? Liūdėjusi dėl kažko? Nepavykę kažkas?Nu neskaitant, kad tas senasis šuo sirgo. Ar viskas pas tave tik geraigeraigeraigerai, bet daugiausia laiko iš to gerumo forumuose leidi? ;)

O kas čia blogo būti laiminga? Pabandyk mėgautis tuo, ką turi. Gal ir tu taip pasijusi. Laimei nereikia VISKO, reikia tik vertinti tai, ką turi. 

Apie laiką forume lervos ir Burbos klausk.

Atsakyti

Bet blt blt kažin kuo čia baigsis...

Atsakyti

Bent jau covid fronte gerėja: nuo ryt nebebus saviizoliacijų kontaktams.

Atsakyti
Aha, bet atvejų šuoliai tai fantastiški. Ar ne dėl to "gerėja", kad į teismus paduoti. Tai reikia gi dabar viską kas buvo neteisėta atšaukti
Atsakyti