Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Uarda, visai nevykęs pavyzdys. Andrius Tapinas yra viešas asmuo - rašytojas, TV laidų vedėjas ir prodiuseris, visuomenės veikėjas. Mano brolis yra privatus asmuo. Ar patiktų, kad į Jūsų vyrą Lutukė žiūrėtų ir viešai rašytų, koks jis "grieko vertas"? Rimtai patiktų?

P.S. Kažkaip toj naujoj verisijoje su citavimu ne visada išeina.

tai del viesu asmenu  NORMALIAI MOTERIAI galima seiletis ir griekintis? :lol:

Uarda yra mastanti ir sauni moteris, tikiu, kad jos vyras yra grieko vertas , nes tik toki ji ir butu issirinkus  :P

pastinike NORMALIOM moterim, komplimentai patinka  :mirksiukas:

kai moki viskas iseina  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2022 - 22:06

Ar bus karas? Kažkaip atsibodo jau. Karas, karas, karas.... Kaip nėr, taip nėr. 

jau i viena data rusai nepasirode, ka skelbe Bidenas, dabar pas mus per radija sneka, tai ar cia Putinas blefavo ar is tikruju tebuvo mokymai :oh:

Ptiko vienos latves gyvenancioje Ukrianoje video, ji ten paskaojo apie gyvenima tenai. sako, niekas pas mus nepasikeite per 10 m , nuolat zmones zusta, nuolat neramumai, sako nesuprantu, kodel dabar toks demesys sukeltas....

Atsakyti

Jo jo moteris prisistatanti save kaip feministe paaiskins, kokia yra " normali " moteris, ir svarbiausia "normali" moteris, negali matyti graziu vyru, o tos, kurios pamato vadinasi yra nenormalios dvasines paliesutves ir laizekus ir griekus galvoje svajojasi, davatkos jus nukvakusios su kudlotom mintim......  :oh:

Tavo samprata, kurią jau septynerius metus čia mums SM rašai, kas yra normali moteris, kaip gini tradicinę šeimą ir t.t., niekaip nesieja su tuo, ką parašei apie mano brolį. Visi skaitėm. Žinau, kad neatsiprašysi, nes esi silpna, bet bent patylėk.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 22:07

Taip, Lutuke, moralės. Tu taip daug apie ją kalbi, o konkrečiu atveju vis amorali pasirodai... Ir kaip taip?

dar karta , ka tu vadini viesnimu?

Atsakyti

Pirmą tavo žinutę apie mano brolį. Būk gera - nors ją susirask pati. Mes turim.

Atsakyti

Tavo samprata, kurią jau septynerius metus čia mums SM rašai, kas yra normali moteris, kaip gini tradicinę šeimą ir t.t., niekaip nesieja su tuo, ką parašei apie mano brolį. Visi skaitėm. Žinau, kad neatsiprašysi, nes esi silpna, bet bent patylėk.  

tu niekaip nesupranti, nei ka as rasau, nei ka turiu omenyje, ka padarysi...

gyvenime nesu atsirpasinejusi uz tai, kad pavadinau zmogu graziu :lol: , nes man tai nera kazkas bloga, o jei isiziedei tvarkyis su savo isizeidmais pati. aplamai gyvenime nustok vaidinti auka, gal lengviau bus...

sakei nori baigti sia tema, bet vis tasai ir tasai :lol: tai nenori pasirodo? 

Atsakyti

Pirmą tavo žinutę apie mano brolį. Būk gera - nors ją susirask pati. Mes turim.

kad grazus grieko vertas vyras, ir kad gal but ir tu grazi moteris , nes i ji tikriausia panasi. kazkaip taip? neieskosiu tikrai, jei nori ieskokis, turek, kolekcionuok, man tai absurdiska is vis testi sia diskusija, o tau labai norisi ja testi?

cia tipo vienisnimas? komplimentas anot filologes pastinikes ,reiskia paviesinima :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2022 - 22:14

Šiandien ją pradėjau ne aš, o tu. Primenu, visada nenutylėsiu, kai bent užuominą paliksi. Nes prisidirbai. O dabar baigiu.

Atsakyti

kad grazus grieko vertas vyras, ir kad gal but ir tu grazi moteris , nes i ji tikriausia panasi. kazkaip taip? neieskosiu tikrai, jei nori ieskokis, turek, kolekcionuok, man tai absurdiska is vis testi sia diskusija, o tau labai norisi ja testi?

cia tipo vienisnimas? komplimentas anot filologes pastinikes ,reiskia paviesinima :oh:

Ne, tai, mūsų dialogų kontekste, ne tik komplimentas. Ir tai tau pasakys ne tik filologė paštininkė. Teisininkų paklausk.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 22:19

Šiandien ją pradėjau ne aš, o tu. Primenu, visada nenutylėsiu, kai bent užuominą paliksi. Nes prisidirbai. O dabar baigiu.

netylek, netylek as irgi tau vis priminsiu, kokia tu apgailetinai pavydi, jei net pavydi broliui komplimentu :) 

prisidirbau, dieve dieve, kaip apgailetina... dar czv manes neiesko? ar FBI? :lol:

Atsakyti

Ne, tai, mūsų dialogų kontekste, ne tik komplimentas. Ir tai tau pasakys ne tik filologė paštininkė. Teisininkų paklausk.

ka ci avel susifantazavai, kokiam dar kontekste :oh: tai paviesiniams yra kas filologe? As jo pasakiau varda, pavarde, adresa, kabineto pavadinima ar ka? pastinike, komplimentai nera viesinimas, pati rasai, ka dvisi kiti jau seniai zinojo ir ji ir visa tavo seima ir gimine :)  tu save cia ir savo gimine paviesinai, ne as, nesimakaluok ir nustok smeizti arba pasiklausk teisininku kas buna uz smeizima :lol:

Beja, jei dar ko noresi, rasyk i ana tema, man sita tasibodo persijungineti i nauja versija  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2022 - 22:30

Na, apie griekus tai jos nerašo...

Lutuke, atšok nuo mūsų šeimos. Mums (broliui, brolienei; jie paskaitė ir tavo metų metais aidinčius epitetus man) tavo komplimentai nemalonūs. FU. Būk gera: pamiršk savo fantazijas.

Atsakyti