Ne, Lutuke, tu Kremliaus trolė, satelite, bet ne agentė. Aš tau jau gal dešimt kartų sakiau: agento iš dviejų sakinių neatpažįsta, o tave ir iš sakinio galima atpažint. Bet to varai Kremliaus propagandą, o kokie rezultatai SM? - uarta drąsesnė pasidarė. Ir viskas.
Tai sakai nuo 2009, ten kai Osetijos aneksija buvo ir čia pas mus Kremliaus jėgos buvo aktyvuotos (tu jau buvai Airijoj), kad priešinti Lietuvos visuomenę - labai įžvalgu. Rašai, dabar palaikai protestuojančius? O ko tada su Monteverte tyčiojotės SM, kai taikiai, intelektualiai 2018-ųjų gruodį protestavo prieš Valstiečių Vyriausybės nutarimus gydytojai, mokytojai??? Tiek šviesių žmonių suplūdusių į Gedimino prospektą Vilnius nematė ir nematys...
Ką tada Tu, Lutuke, su Monteverte apie juos SM rašėt?
40 proc. už protestus? Aš irgi už. Bet protestas protestui nelygu. Protestas neturi kvestionuoti Lietuvos valstybės.
Taip, taip kremliaus trole, svarbiausias cia zodis kremlius.... jauciu ir nakti uzmiegi su siuo zodziu galvoje...
As tuo metu kaip tik buvau Lietuvoje, lankiau kremliaus troliu kursus
Kas per sutapimas, kad Rusija vis suagresyveja per konsrevatoriu valdyma, ar tai nesutapimas? gal jie irgi kremliaus troliai???
Vel tavo melas, as niekad is jokio protesto nesityciojau, tu meluoji, nes nori mano demesio?
NE !!!!!! Ne uz protestus bendrai, O UZ KONKRECIUS SEIMU SAJUDZIO PROTESTUS, skaityk dar karta straipsni ir formuota klausima. Neiskreipinek
nuo gegužės mėnesio Vilniuje vyko ne viena „Lietuvos šeimų sąjūdžio“ organizuojama protesto akciją, ar jūs iš esmės palaikote šias akcijas, ar nepalaikote.