Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Ne, Lutuke, tu Kremliaus trolė, satelite, bet ne agentė. Aš tau jau gal dešimt kartų sakiau: agento iš dviejų sakinių neatpažįsta, o tave ir iš sakinio galima atpažint. Bet to  varai Kremliaus propagandą, o kokie rezultatai SM? - uarta drąsesnė pasidarė. Ir viskas.

Tai sakai nuo 2009, ten kai Osetijos aneksija buvo ir čia  pas mus Kremliaus jėgos buvo aktyvuotos (tu jau buvai Airijoj), kad priešinti Lietuvos visuomenę - labai įžvalgu.  Rašai, dabar palaikai protestuojančius? O ko tada su Monteverte tyčiojotės SM, kai taikiai, intelektualiai 2018-ųjų gruodį protestavo prieš Valstiečių  Vyriausybės nutarimus gydytojai, mokytojai??? Tiek šviesių žmonių suplūdusių į Gedimino prospektą Vilnius nematė ir nematys...

Ką tada Tu, Lutuke, su Monteverte apie juos  SM rašėt?

40 proc. už protestus? Aš irgi už. Bet protestas protestui nelygu. Protestas neturi kvestionuoti Lietuvos valstybės.

:huh2: Taip, taip kremliaus trole, svarbiausias cia zodis kremlius.... jauciu ir nakti uzmiegi su siuo zodziu galvoje... :fool: 

As tuo metu kaip tik buvau Lietuvoje, lankiau kremliaus troliu kursus  :flirt2: 

Kas per sutapimas, kad Rusija vis suagresyveja per konsrevatoriu valdyma, ar tai nesutapimas? gal jie irgi kremliaus troliai???  :bijau2:  :bijau2:  :bijau2: 

Vel tavo melas, as niekad is jokio protesto nesityciojau, tu meluoji, nes nori mano demesio?

NE !!!!!! Ne uz protestus bendrai, O UZ KONKRECIUS SEIMU SAJUDZIO PROTESTUS, skaityk dar karta straipsni ir formuota klausima. Neiskreipinek  :wink: 

nuo gegužės mėnesio Vilniuje vyko ne viena „Lietuvos šeimų sąjūdžio“ organizuojama protesto akciją, ar jūs iš esmės palaikote šias akcijas, ar nepalaikote.

Atsakyti

Ar bus karas? Kažkaip atsibodo jau. Karas, karas, karas.... Kaip nėr, taip nėr. 

Atsakyti

Taip. Tai yra persekiojimas. Tavo, Lutuke. Kad ir kaip mes su Monteverte contra, bet kas yra mano broliai (jų profesijos), ji žino gal penkeri metai. Mat rašau apie tai viešai, nemanydama, kad tai nei nusikaltimas, nei gėris (žinotumėt jūs, kaip tiems medikams nelengva). BET. Net Montevertė, kuri lygiai kaip ir tu žinojo mano pavardę jau beveik metus (plius brolių profesiją), nei jos viešino, nei dėl svetimų vyrų su griekais mintyse laižėsi. Tai jai ir visoms, kas skaitė daug metų šią temą, pliusas. Nors su Monteverte ir toliau mušimės.   O tu, Lutuke, neišvėrei ir lygioj vietoj išsidavei,  kas esi.   Mano nuomone, esi dvasinė paleistuvė (kaip gerai Maja Di pastebėjo, tai daug bjauriau nei fizinė), besiseilėjanti  į kiek išvaizdesnius svetimus vyrus ir fantazuojanti su jais savo "griekus". Taip gi ir parašei. Normalios moterys taip nesielgia. Taip kad eik toli nuo mūsų šeimos su savo "komplimentais". Fu.
Pritariu.  svetimus vyrus ir fantazuojanti su jais savo "griekus". Normalios moterys taip nesielgia. Taip kad eikit toli nuo šeimos su savo "komplimentais". Dėl tapino čia :) fuuuuu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 19 vasario 2022 - 21:05

Taip. Tai yra persekiojimas. Tavo, Lutuke. Kad ir kaip mes su Monteverte contra, bet kas yra mano broliai (jų profesijos), ji žino gal penkeri metai. Mat rašau apie tai viešai, nemanydama, kad tai nei nusikaltimas, nei gėris (žinotumėt jūs, kaip tiems medikams nelengva). BET. Net Montevertė, kuri lygiai kaip ir tu žinojo mano pavardę jau beveik metus, nei jos viešino, nei dėl svetimų vyrų su griekais mintyse laižėsi. Tai jai ir visoms, kas skaitė daug metų šią temą, pliusas. Nors su Monteverte ir toliau mušimės.

O tu, Lutuke, neišvėrei ir lygioj vietoj išsidavei,  kas esi.

Mano nuomone, esi dvasinė paleistuvė (kaip gerai Maja Di pastebėjo, tai daug bjauriau nei fizinė), besiseilėjanti  į kiek išvaizdesnius svetimus vyrus ir fantazuojanti su jais savo "griekus". Taip gi ir parašei. Normalios moterys taip nesielgia. Taip kad eik toli nuo mūsų šeimos su savo "komplimentais". Fu.

Viesinau? :bigsmile:  kazka kazkur paviesinau??? kad pasakiau, jog brolis grazus, tai cia puolimas ar viesinimas? Apsispresk gal? Gerai gerai lai bus negrazus, jei jau taip tau smagiau :oh:

Koks siandien tau gliukas uzejo? mintyse laizesi, griekus , o vargeli vargeli :oh: fu pastininke, kas pas tave per kudlotos mintys?  :mastau:  Tau rimtai gyvenime niekas nesake komplimentu, kad tu taip i juos reguoji? :oh:  vau, cia gerai tinka pasakymas, kiekvienas masto pagal savo sugedimo laipsni....grazus tau asociajuojasi is kart su laizekais pasirodo...o taip ant kiekvieno grazaus vyro tau stojasi? idomu kiek laizekiu pripiesei Amadejai , Moontei, Majai di su Tapinu? 

Jo jo moteris prisistatanti save kaip feministe paaiskins, kokia yra " normali " moteris, ir svarbiausia "normali" moteris, negali matyti graziu vyru, o tos, kurios pamato vadinasi yra nenormalios dvasines paliesutves ir laizekus ir griekus galvoje svajojasi, davatkos jus nukvakusios su kudlotom mintim......  :oh: 

Atsakyti

Na, apie griekus tai jos nerašo...

Lutuke, atšok nuo mūsų šeimos. Mums (broliui, brolienei; jie paskaitė ir tavo metų metais aidinčius epitetus man) tavo komplimentai nemalonūs. FU. Būk gera: pamiršk savo fantazijas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 21:28

Uarda, visai nevykęs pavyzdys. Andrius Tapinas yra viešas asmuo - rašytojas, TV laidų vedėjas ir prodiuseris, visuomenės veikėjas. Mano brolis yra privatus asmuo. Ar patiktų, kad į Jūsų vyrą Lutukė žiūrėtų ir viešai rašytų, koks jis "grieko vertas"? Rimtai patiktų?

P.S. Kažkaip toj naujoj verisijoje su citavimu ne visada išeina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 21:43
paštininkė post Šiandien, 19:19
Paskelbta: #17190

Be batų būti, kai šalta - terorizuoti savo sveikata; na, kiekvienas brandesnis tau pasakys, gerai nereikia. Nes brandesnis. Taip nestabilūs paaugliai elgiasi. Bet jie - paaugliai, jie ribas bando. O jų mamos?

Jo, man tas irgi baisokai atrodė. Bet jei jau žmonės ant to ryžtasi, tai vadinasi yra labai blogai. Žmons labai dėl rimto dalyko protestuoja ir tik valdžiažmogių atsakomybė, jei iki to daleido.

paštininkė post Šiandien, 19:25
Paskelbta: #17191

Monteverte, o ar neatsimeni, ką rašei apie gydytojus, kai tas mitingas vyko? rolleyes.gif

Aišku, kad tiksliai ne. Čia tik tu viską atsimeni ir konspektuoji. Kiti žmonės čia ateina tiesiog for fun, laisvu metu tarp darbų. rašo dar apie ką nors galvodami ir pan. Čia juk ne tiesioginio darbo ar valdžios priimamų sprendimų vieta, kad kiekvieną blevyzgą atsimint. raštai kas ant minties tada ir viskas biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

Taip, Lutuke, viešinai. O nuo ko visa šita kalba prasidėjo vasarį? Info temos skaitytojoms tai jau kelis metus buvo žinoma, bet jos turėjo moralės, kurios tu neturi.

Atsakyti

Man jis nepatiko. Tai ne protestas, o terorizavimas, norint gaut, ko nori. Tos basos mamos ar įsivazduoja, kad davė gerą pavyzdį savo vaikams paaugliams: va, neleisi mane kur - basas stovėsiu žiemą ir tai postinsiu. Mano nuomone, tai nebrandaus elgesio forma.

tu ritmai lygini suaugusiu zmoniu protesta pries valdzia ir tevu vaiku santykius? :oh: tau pilieciai Lietuvos atrodo neigalus uz save spresti, susikurti gyvenima kokio nori vyriausybe turi jiem paaiksinti, kaip vaikuciam maziem kazko leisti ir kazko ne?

ir taip jei mamos durnos ir nesugeba su paaugliais susitarti, paaugliai gali ir turi teise protestuoti, kaip nori, kad ir taip. Zmogus nuo mazu dienu yra gana mastanti butybe, ir jei tevai nerazumniai. tai kas belieka? jei man mama butu tokius isakymus davus ieiti  i virtuve su kauke, paskui nusiimti kol valgau, paskui vel uzsideti, tai nezinau kaip as buciau protestavusi budama paaugle :lol:

o tu gyvenime pire snieka tevus, mokytojus nesi protestavusi? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 19 vasario 2022 - 21:52

Taip, Lutuke, viešinai. O nuo ko visa šita kalba prasidėjo vasarį? Info temos skaitytojoms tai jau kelis metus buvo žinoma, bet jos turėjo moralės, kurios tu neturi.

ka tu laikai viesinimu?

morales? :lol: 

Atsakyti

Taip, Lutuke, moralės. Tu taip daug apie ją kalbi, o konkrečiu atveju vis amorali pasirodai... Ir kaip taip?

Atsakyti

Na, apie griekus tai jos nerašo...

Lutuke, atšok nuo mūsų šeimos. Mums (broliui, brolienei; jie paskaitė ir tavo metų metais aidinčius epitetus man) tavo komplimentai nemalonūs. FU. Būk gera: pamiršk savo fantazijas.

durocka tu musu grieko vertas, tai tik liaudiskas pasakymas, kad grazus :oh: ir tiek, savo kliedesius  ir visas fantazijas pasilik sau.

as tau irgi siuliau atsokti nuo manes ir su manim nebendrauti, apie mane nerasyti, kazko tai tau nesinori, prilipus kaip vantos lapas esi, matyt tave tai dziugina musu bendravimas...

pasirodo visa tavo seimyna siek tiek kreizi, arba is mandagumo tau nepasukiojo pirstu prie smilikinio :( 

Kai nustosi kliedeti api emane, tai ir as apie tave nieko neberasysiu, sutarta?

Atsakyti