Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Man jis nepatiko. Tai ne protestas, o terorizavimas, norint gaut, ko nori. Tos basos mamos ar įsivazduoja, kad davė gerą pavyzdį savo vaikams paaugliams: va, neleisi mane kur - basas stovėsiu žiemą ir tai postinsiu. Mano nuomone, tai nebrandaus elgesio forma.

Atsakyti

Man daug labiau patiko, kaip protestavo LGBT mamos.

Atsakyti
paštininkė post Šiandien, 16:53
Paskelbta: #17185
Man jis nepatiko. Tai ne protestas, o terorizavimas, norint gaut, ko nori. Tos basos mamos ar įsivazduoja, kad davė gerą pavyzdį savo vaikams paaugliams: va, neleisi mane kur - basas stovėsiu žiemą ir tai postinsiu. Mano nuomone, tai nebrandaus elgesio forma.
Man daug labiau patiko, kaip protestavo LGBT mamos.

Absurdai. Kuo tai kitaip nei gydytojai ar mokytojai? Pas anuos ne terorizavimas?
Atsakyti

Ne, tai solidūs mitingai. Niekas gi iš medikų ir mokytojų per gruodą basom nėjo... Ar atsimeni tą intelektualų mitingą, iš kurio tyčiojaisi su Lutuke?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 19:03
paštininkė post Šiandien, 19:02
Paskelbta: #17188

Ne, tai solidūs mitingai. Niekas gi iš medikų ir mokytojų per gruodą basom nėjo... Ar atsimeni tą intelektualų mitingą, iš kurio tyčiojaisi su Lutuke?

Būti be batų nesolidu. Ok, atsiminsim. Gal dar paaiškinsi kuo rengtis? Kokias kelnes mautis?
Tyčiojausi? Nieko naujo, tau pastoviai tai vaidenasi. Tyčiojimosi nematei turbūt, kad nesąmones rašinėji
Atsakyti

Be batų būti, kai šalta - terorizuoti savo sveikata; na, kiekvienas brandesnis tau pasakys, gerai nereikia. Nes brandesnis. Taip nestabilūs paaugliai elgiasi. Bet jie - paaugliai, jie ribas bando. O jų mamos?

Atsakyti

Monteverte, o ar neatsimeni, ką rašei apie gydytojus, kai tas mitingas vyko? :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 19:25

Kai nežinai, apie tokį palaikymą - tai ir nereikia. Bet kai sužinai: labai malonu!

Vargeli tu mano  :D 

Jei tai tau suteikia gyvenimo pulnatvės, uzpildo spragas - as galiu prideti iskeltą pirsta prie visu tavo postu. 

Atsakyti

Nuoširdžiai dėkui, Karalevna (nors teisingai būtų rašyti KorolevNa, gerbkime slavistiką). Sėkmės ir laimės Jums ir Jūsų vaikams!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 20:04

Burbe, kodėl nerviniesi? :D

Atsakyti

paštininkė post Šiandien, 19:02
Paskelbta: #17188

Būti be batų nesolidu. Ok, atsiminsim. Gal dar paaiškinsi kuo rengtis? Kokias kelnes mautis?
Tyčiojausi? Nieko naujo, tau pastoviai tai vaidenasi. Tyčiojimosi nematei turbūt, kad nesąmones rašinėji

nu zinai, jei zmogui komplimentas yra seimos persekiojimas, tai kas jam gali buti patycios, gal ka gero pasakei apie gydytojus ar mokytojus ir tiek....

Atsakyti

Taip. Tai yra persekiojimas. Tavo, Lutuke. Kad ir kaip mes su Monteverte contra, bet kas yra mano broliai (jų profesijos), ji žino gal penkeri metai. Mat rašau apie tai viešai, nemanydama, kad tai nei nusikaltimas, nei gėris (žinotumėt jūs, kaip tiems medikams nelengva). BET. Net Montevertė, kuri lygiai kaip ir tu žinojo mano pavardę jau beveik metus (plius brolių profesiją), nei jos viešino, nei dėl svetimų vyrų su griekais mintyse laižėsi. Tai jai ir visoms, kas skaitė daug metų šią temą, pliusas. Nors su Monteverte ir toliau mušimės.

O tu, Lutuke, neišvėrei ir lygioj vietoj išsidavei,  kas esi.

Mano nuomone, esi dvasinė paleistuvė (kaip gerai Maja Di pastebėjo, tai daug bjauriau nei fizinė), besiseilėjanti  į kiek išvaizdesnius svetimus vyrus ir fantazuojanti su jais savo "griekus". Taip gi ir parašei. Normalios moterys taip nesielgia. Taip kad eik toli nuo mūsų šeimos su savo "komplimentais". Fu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 20:58