Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Ten buvo diskusija su Amadeja, jei neikirtai, reikejo apeiti aplinkui. 

jo jo kremliaus agentais :lol: , tie kas pusvelciui isdalino uzsienieciam valstybines imones, tie tai tikrai dirbo Lietuvos naudai :oh: 

Viskas aisku su tavim, eilinis kliedeselis, ties cia ir baigsiu. :mirksiukas:

neverk, gausi to dėmesio iš amadėjos

visi tau kliedesėliai, kurie tavo visažiniškom erezijom paprieštarauja, o tai daug ką apie tave pasako :rolleyes: įtariu, nuostolio nebus, jei ties čia ir baigsi

Atsakyti

Amadėja užsiėmus 😁

Atsakyti

Bet tai kaip apgailėtina... gyvenri svetur pusę sVo gyvenimėlio ir kasdien, nuo ryto iki vakaro, rymoti LT portale, keikiant LT. Nei dėmesio šeimai, nei darbui, tik čia ir čia....

Kaip su buvusiu vyru-lyg ir šimtas metų kaip išsiskyrė, bet kasdien seka jo fb, per draugus, ir koneveikia, kol tas seniai jau laimingsi šeimą sukūręs gyvena....nuostabus gyvenimas....

Atsakyti

Man tai tiesiog atsibodo tos temos. Kiek galima 😁 

Atsakyti

Tuoj galėsim apie karą kalbėt jaučiu.

Blt, negaliu 😈😈😈

Atsakyti

neverk, gausi to dėmesio iš amadėjos

visi tau kliedesėliai, kurie tavo visažiniškom erezijom paprieštarauja, o tai daug ką apie tave pasako :rolleyes: įtariu, nuostolio nebus, jei ties čia ir baigsi

tai tu cia man rasai, nes demesio is manes nori?  :D 

oi ne kliedeseliai tik tie, kuriem visur kremliaus agentai vaidenasi  :mirksiukas: i visus argumentus jusu atsakymas vienas, jei tik nesutampa su jusu poziuri, jie dirba kremliui  :lol: 

Atsakyti

Tuoj galėsim apie karą kalbėt jaučiu.

Blt, negaliu 😈😈😈

Per 30 m dar vilites nepraradot,kad rusai puls? 

As tau kitoje temoje atsakiau apie mitingus ir zmoniu pasipiresinimus, kad ne dabar zmones pradejo protestuoti, bet tai dare ir 2009m per konservatoriu valdyma. Kazkaip netycia pe rju valdyma nuolat zmones "ismoksta " protestuoti. kas juokingiausiai Skvernelis tuo metu dirbo policijoje, ir vaike visus protestuojancius....

Atsakyti

tai tu cia man rasai, nes demesio is manes nori?  :D

oi ne kliedeseliai tik tie, kuriem visur kremliaus agentai vaidenasi  :mirksiukas: i visus argumentus jusu atsakymas vienas, jei tik nesutampa su jusu poziuri, jie dirba kremliui  :lol:

svajok toliau, debesėli :4u:

Atsakyti

Ne, Lutuke, tu Kremliaus trolė, satelite, bet ne agentė. Aš tau jau gal dešimt kartų sakiau: agento iš dviejų sakinių neatpažįsta, o tave ir iš sakinio galima atpažint. Bet to  varai Kremliaus propagandą, o kokie rezultatai SM? - uarta drąsesnė pasidarė. Ir viskas.

Tai sakai nuo 2009, ten kai Osetijos aneksija buvo ir čia  pas mus Kremliaus jėgos buvo aktyvuotos (tu jau buvai Airijoj), kad priešinti Lietuvos visuomenę - labai įžvalgu.  Rašai, dabar palaikai protestuojančius? O ko tada su Monteverte tyčiojotės SM, kai taikiai, intelektualiai 2018-ųjų gruodį protestavo prieš Valstiečių  Vyriausybės nutarimus gydytojai, mokytojai??? Tiek šviesių žmonių suplūdusių į Gedimino prospektą Vilnius nematė ir nematys...

Ką tada Tu, Lutuke, su Monteverte apie juos  SM rašėt?

40 proc. už protestus? Aš irgi už. Bet protestas protestui nelygu. Protestas neturi kvestionuoti Lietuvos valstybės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 16:13

Klausykit, išbandžiau naują versiją. Atradau, kad tiek daug žmonių mane ir mano postus palaiko, o jau maniau, kad čia esu dūra invalidė, tai, kuriai tiesiu taikymu pas psichiatrą, žertva ir tvarj beigi surūdijusi senmergė... Ačiū visiems! :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 19 vasario 2022 - 16:30

Kai nežinai, apie tokį palaikymą - tai ir nereikia. Bet kai sužinai: labai malonu!

Atsakyti

Ne, Lutuke, tu Kremliaus trolė, satelite, bet ne agentė. Aš tau jau gal dešimt kartų sakiau: agento iš dviejų sakinių neatpažįsta, o tave ir iš sakinio galima atpažint. Bet to  varai Kremliaus propagandą, o kokie rezultatai SM? - uarta drąsesnė pasidarė. Ir viskas.

Tai sakai nuo 2009, ten kai Osetijos aneksija buvo ir čia  pas mus Kremliaus jėgos buvo aktyvuotos (tu jau buvai Airijoj), kad priešinti Lietuvos visuomenę - labai įžvalgu.  Rašai, dabar palaikai protestuojančius? O ko tada su Monteverte tyčiojotės SM, kai taikiai, intelektualiai 2018-ųjų gruodį protestavo prieš Valstiečių  Vyriausybės nutarimus gydytojai, mokytojai??? Tiek šviesių žmonių suplūdusių į Gedimino prospektą Vilnius nematė ir nematys...

Ką tada Tu, Lutuke, su Monteverte apie juos  SM rašėt?

40 proc. už protestus? Aš irgi už. Bet protestas protestui nelygu. Protestas neturi kvestionuoti Lietuvos valstybės.

Protestai neatsiejami nuo demokratijos, bet jų formos skirtingos. Aš jau esu minėjusi, kad tas basų mamų protestas puikus!

Atsakyti