Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

tai sakai susiradai straipsni apie Grybauskaites nuopelnus ir cia perpasakosi? :lol: As ji irgi vakar perskaiciau, man idomu buvo ar jus patys ka zinot, pasirodo ne, tik tusti niekuom nepagristi sukiai :)

o tai kaip tu įsivaizdavai, kad aš konspektavau Grybauskaitės gyvenimą ir darbą ir dabar iš konspektų rašinėju :blink:

Atsakyti

Va Paaaaksas tai buvo gėris, ania😅😅

Atsakyti

su Boria kartu :D :D :D

Atsakyti

o tai kaip tu įsivaizdavai, kad aš konspektavau Grybauskaitės gyvenimą ir darbą ir dabar iš konspektų rašinėju :blink:

O atmintis tokia bloga? Tipo zinau, kad myliu, kad gera prezidente, tik nezinau kodel? Reikia spargalkiu? Nemanot, kad tai juokinga? 

Atsakyti

Tikrai buvo, nenorejo uz dyka atiduoti naftos bendroves ir suede ji aferistu klanelis. 

Nuo to jauciu ir prasidejo Lietuvos kritimas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 vasario 2022 - 19:41

Ką sakiau 😅😅😅

Bože bože, klausau to debilo iš šeimų maršo, jis bent 6 klases baigęs????

Atsakyti

O atmintis tokia bloga? Tipo zinau, kad myliu, kad gera prezidente, tik nezinau kodel? Reikia spargalkiu? Nemanot, kad tai juokinga? 

niekur nerašiau, kad myliu, kad gera ar bloga. nefantazuok

Tikrai buvo, nenorejo uz dyka atiduoti naftos bendroves ir suede ji aferistu klanelis. 

Nuo to jauciu ir prasidejo Lietuvos kritimas...

tik jau :D :D :D

Atsakyti

Atsiprašau,kad įsikišiu.vienas vienintelis postas.Mokyklų direktoriai nesikeičia.jie amžini.

Tiesiog atnaujinama sutartis.

ka ir sakau, grazus skambus sukiai, o realybje tik zmonem apsunkinamas gyvenima...

Atsakyti

niekur nerašiau, kad myliu, kad gera ar bloga. nefantazuok

tik jau :D :D :D

otai kokiu tikslu issikisai i musu su Amadeja ana diskusija, tipo nemokamos googolio paslaugos? :oh: 

kas? googolyje to neparase? pamirsai, del ko ji nueme?

Atsakyti

Ką sakiau 😅😅😅

Bože bože, klausau to debilo iš šeimų maršo, jis bent 6 klases baigęs????

kazkokia jum adikcija klausytis debilu, sekti juos paskui aptarineti, nesinoretu protingu zmoniu pasiklausyti?

Atsakyti

otai kokiu tikslu issikisai i musu su Amadeja ana diskusija, tipo nemokamos googolio paslaugos? :oh:

kas? googolyje to neparase? pamirsai, del ko ji nueme?

skundeisi, kad nežinai apie jos veiklą, o google panašu naudotis nemoki, tik youtube :D

apie Borios draugelį nereikia man googlint, kieno jis statytinis ir kam dirbo ilgam Lietuvoje nepasimirš

Atsakyti

skundeisi, kad nežinai apie jos veiklą, o google panašu naudotis nemoki, tik youtube :D

apie Borios draugelį nereikia man googlint, kieno jis statytinis ir kam dirbo ilgam Lietuvoje nepasimirš

Ten buvo diskusija su Amadeja, jei neikirtai, reikejo apeiti aplinkui. 

jo jo kremliaus agentais :lol: , tie kas pusvelciui isdalino uzsienieciam valstybines imones, tie tai tikrai dirbo Lietuvos naudai :oh: 

Viskas aisku su tavim, eilinis kliedeselis, ties cia ir baigsiu. :mirksiukas: 

Atsakyti