Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

tikiu kad buvo graziu dalyku, kas nebuvo surista su balkoneliu, maciau, kaip su deglais ejo, prie lauzu stovejo zmones, tai grazu, na bet koks viso to tikslas pasidaro, kai sitaip tyciojamasi is zmoniu, kai sitaip issitycioja... cia kai jeigu kas isprievartautu ir ta diena bandytum svesti koki gimtadieni, vargu ar iseitu...

Tai vakare ir policijos buvo minimaliai. Tiesiog kam opu, tai nereikėjo gal eit dieną ir tiek. Mes visada vakare tik.

Graži tradicija laužai su dainom :)

Atsakyti

ka padare? keista yra myleti prezidenta nemanai?

Na, Gerbia, sakykim.

Niekas nešvilpia jai kalbant. 

Atsakyti

Na, Gerbia, sakykim.

Niekas nešvilpia jai kalbant. 

tai, ka ji del Lietuvos padare?

Atsakyti

o tai Nidos balkonėlyje reikėjo? :D

Atsakyti

tai, ka ji del Lietuvos padare?

Aš ne tu, citatų nerinksiu, įrodynėti neįrodinėsiu. 

Ji buvo puiki ypač 2oje kadencijoje (pirmoje buvo klaidelių). Ir, beje, ji man pirmoje kadencijoje nepatiko, nes ne mano tipažo žmogus, bet vadovė puiki. 

Atsakyti
Aj, vieną galiu! Himno negiedojo su klaidom 😁
Atsakyti

o tai Nidos balkonėlyje reikėjo? :D

as jau sakiau, ka verciau buciau maciusi. Manau tikrai yra labai daug zmoniu, kurie daug gero padare Lietuvai kure Sajudi ir niekaip neprisisiko tautai.

Atsakyti

Aš ne tu, citatų nerinksiu, įrodynėti neįrodinėsiu. 

Ji buvo puiki ypač 2oje kadencijoje (pirmoje buvo klaidelių). Ir, beje, ji man pirmoje kadencijoje nepatiko, nes ne mano tipažo žmogus, bet vadovė puiki. 

tai nereikia citatu siaip nors 3 darbus, as tikrai nezinau. Ji ir pradejo pyktis su visais kaimynais.

Nors as uz ja baslavau per pirma tura, buvau jauna ir naivi, ji mokejo graziausiai sneketi is tu kandidatu, o as ir patikejau...su ja jauciu ir baigesi mano tikejimas rinkimais ir valdzia... :) 

Atsakyti

Aj, vieną galiu! Himno negiedojo su klaidom 😁

gal ir didziausias jos nuopelnas :( 

Atsakyti

gal ir didziausias jos nuopelnas :(

o kaip vaikų namų pertvarka? budinčių globėjų atsiradimas?

Atsakyti

Ji labai daug pastangų įdėjo, kad turėtune Nato bazes savo šalyje, kad turime dujų terminalą, o viduje, tai gal reikšmingiausia teismų reforma po kurios žmonės teisnsis labiau pasitiki ir žvalgybos depolitizavimas. Plius, na, išlaikė prestižą, pagarbą tiek viduje, tiek užsienio šalių. 

Atsakyti

o kaip vaikų namų pertvarka? budinčių globėjų atsiradimas?

prie ko cia prezidente? cia ministeriju ir vaiku teisiu ir kitu organizaciju, tame tarpe ir savivaldybiu projektas. 

ir tikrai neviskas jame gerai....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2022 - 19:05