Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Valdžiažmogei tie patys žmonės juk. Ne iš marso atskridę, o iš visuomenės.

Pzdc rašau ką 🤣

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 15:46)
Turi būti skiriasi nuo yra 😉 Nueina tie, už kuriuos nubalsuojame, o nubalsuojame, nes nubalsuojame 🙃

Buvo tos policijos, buvo plakatų ir nešventiškų, bet jų neatiminėjo. Tiesa, manau, kad plakatai irgi puiki protesto forma, informatyvi. </p>

as jau nebetikiu nei tom partijom , nei rinkimais, visos jos per viena, labai gudrus kai opozicijoje "nieko negali", o jau kai valdzioje, tai nieko gero ir nenuveikia...

neleido su tais neteisingai splakatais prie balkonelio, idejau video gi smile.gif aisku kazkas gal vis tiek prasinese, kas gudresni smile.gif
man labai apgailetini tokie nurodymai policijai, kad neleisti zmoniu su plakatais ...labai apgailetinai, kuom pvz Ozolo plakatas blogas? kodle jo negalima nestis po balkoneliu ir t.t. gal tik Landsbergi reikejo nestis?
Atsakyti

as jau nebetikiu nei tom partijom , nei rinkimais, visos jos per viena, labai gudrus kai opozicijoje "nieko negali", o jau kai valdzioje, tai nieko gero ir nenuveikia...

neleido su tais neteisingai splakatais prie balkonelio, idejau video gi smile.gifaisku kazkas gal vis tiek prasinese, kas gudresni smile.gif
man labai apgailetini tokie nurodymai policijai, kad neleisti zmoniu su plakatais ...labai apgailetinai, kuom pvz Ozolo plakatas blogas? kodle jo negalima nestis po balkoneliu ir t.t. gal tik Landsbergi reikejo nestis?

Nežinau. Gal manė, kad su plakataidms labai garsiai šauks, nors aš tai galvoju, kad plakatas pats už save kalba ir šaukt kaip tik nereik. 

Atsakyti
kaip fainai, stai kaip zmonija turetu elgtis, o ne stumdytis...

Vision impaired runners compete in Paralympic races with a guide
Atsakyti

kaip miela, vėt įtikinėjimas iš už jūrų marių, kaip blogai buvo :D

Atsakyti

montekrista, zmones ne visi Vilniuje buvo ir ne visi po balkoneliu stovejo, ten netilptu 2 milijonai, tai tokiu atveju visai nesvarbu ar tu is Kauno pasiziuri transliacija ar is jav ar is australijos, zinai toks dalykas, kaip technologijos egzistuoja, kurios leidzia filmuoti, fotografuoti :nail: 

bet jei noretum argumenuoti, argumentuotum, kodel gerai policijos cenzura, neleidimas praeiti, norejimas apklausti zmoniu su plakatais ir t.t. o ne kabinetis prie pasnekovo geografines gyvenamosios vietos, kas visiskai ne i tema ir vadinam ad hominem :unsure: 

Labai gerai kaip visada Sirvintu mere Zivile Pinskuviene is zmoniu atvirai saipomasi ir nesiskaitoma...

https://www.facebook...763709551685365

Atsakyti

Ne, as neziuriu lietuviškos televizijos.

tai ir as neziuriu, cia zmones dalinasi fb  kas dalyvavo...graudus vaizdai...

Atsakyti

Visuma buvo graži, o visada ir visur visko būna pasitaiko :)

Atsakyti

klausykit, man dar klausimas kilo, o kodel ten balkonelyje su dieduku Grybauskaite komuniste sake kalba? Cia patys labiausiai mylimu tautos zmones, daugiausiai prisidejo prie Nepriklausomybes? :oh: 

Atsakyti

Visuma buvo graži, o visada ir visur visko būna pasitaiko :)

tikiu kad buvo graziu dalyku, kas nebuvo surista su balkoneliu, maciau, kaip su deglais ejo, prie lauzu stovejo zmones, tai grazu, na bet koks viso to tikslas pasidaro, kai sitaip tyciojamasi is zmoniu, kai sitaip issitycioja... cia kai jeigu kas isprievartautu ir ta diena bandytum svesti koki gimtadieni, vargu ar iseitu...

Atsakyti

klausykit, man dar klausimas kilo, o kodel ten balkonelyje su dieduku Grybauskaite komuniste sake kalba? Cia patys labiausiai mylimu tautos zmones, daugiausiai prisidejo prie Nepriklausomybes? :oh:

Ji daug dėl Lietuvos padarė, ją myli žmonės. 

Atsakyti

Ji daug dėl Lietuvos padarė, ją myli žmonės. 

ka padare? keista yra myleti prezidenta nemanai?

Atsakyti