Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 17, 13:15)
Balkonėlyje?  biggrin.gif  Jie save prilygina prie Karališkos Šeimos, kad is balkono rankomis mosuoja?  biggrin.gif

Senasis Lanzbergis jau visai marazmatikas, gi kiek jam metu. Butu stebuklas, kad tokiu metu galetu kazka pasakyti I temą.

nematei? tai jie ten pastoviai kalba vasario 16 proga Lansbergis jei galetu karalium pasiskelbiu, net keista, kad tokiu meginimu dar nebuvo tik prezidento titula nori pasisavinti biggrin.gif
https://www.facebook...520317566088171
Atsakyti

Kur buvo tavo tevai, kai tau buvo 17? Tokiu metu budama jau bendravai su butu ir masinu vagimis? Jie tau buvo draugai, I kuriu gimtadienius, vestuves, vaiku gimtadienius buvai kvieciama ar tik ta, kuri buvo imama I pasisedejimus tarp berniuku? Is tu laiku tsvo iskrypimo uzuomazgos atkeliavo?

Tai buvo mano "berniuko" draugai. Jokie ne vagys, bet toks buvo požiūris į politiką ir policiją. Man nebuvo priimtina, tai keliai greitu laiku išsiskyrė, bet provincijose apstu žmonių su panašiu požiūriu. Visada buvo. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72932605" data-time="1645096463"><div><p>kodėl dėl Čmilytės tyla? Ašaka? Paštininke? Tai kaip ten su tuo fotografuojamu senelių kapu ir KGB? Šmeižtas ar tiesa? Jei šmeižtas, tai ar pridavė jinai į prokuratūrą už šmeižtą? Kažkaip nesigirdi</p></div></blockquote><p>O ji atsakinga už savo senelio gyvenimą ar kaip?</p>

Ne iš piršto laužtas pasakymas 'vaikai atsako už tėvų klaidas'
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932615" data-time="1645097299"><div><p>Kur buvo tavo tevai, kai tau buvo 17? Tokiu metu budama jau bendravai su butu ir masinu vagimis? Jie tau buvo draugai, I kuriu gimtadienius, vestuves, vaiku gimtadienius buvai kvieciama ar tik ta, kuri buvo imama I pasisedejimus tarp berniuku? Is tu laiku tsvo iskrypimo uzuomazgos atkeliavo?</p></div></blockquote><p>Tai buvo mano "berniuko" draugai. Jokie ne vagys, bet toks buvo požiūris į politiką ir policiją. Man nebuvo priimtina, tai keliai greitu laiku išsiskyrė, bet provincijose apstu žmonių su panašiu požiūriu. Visada buvo. </p>

Zargonas torpedėlių. Pasaku nesek čia.
Klausiu kur tavo tevai ziurejo? Naturos gi nepaslepsi, jie turejo matyti su kokio intelekto 'berniuku' draugauji. Ar jiems paprasciausiai tu nerupejai?

Cia kaip kiekvienas suprant ' greitai keliai issiskyrė'. Man jau ne 'greitai', jwi pazinojai jo draugus, kartu su jais budavai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 vasario 2022 - 13:44
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72932605" data-time="1645096463"><div><p>kodėl dėl Čmilytės tyla? Ašaka? Paštininke? Tai kaip ten su tuo fotografuojamu senelių kapu ir KGB? Šmeižtas ar tiesa? Jei šmeižtas, tai ar pridavė jinai į prokuratūrą už šmeižtą? Kažkaip nesigirdi</p></div></blockquote><p>O ji atsakinga už savo senelio gyvenimą ar kaip?</p>

Jii tai neatsakinga, niekas jos nepersekioja. Bet tie zmones kurie renka ar formuoja politines partijos narius tai turetu pagalvoti, kad Seimos vertybes turi reiksme atsakingose pareigose.

Sakysim H. Daktaro anukas sugalvotu tapti teisingumo ministru ar policijos virsininku, tai tie kurie galimai skirtu turetu pagalvoti, kad toks zmogus gal nelabai..
Jus skirkite atsakomybe, nuo tinkamumo ivertinimo.

Yra daug vietu, kur jokios atsakomybes, bet i pareigas netinka tam tikri zmones
Atsakyti

Už senelių irgi?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932621" data-time="1645097737"><div><p>Ne iš piršto laužtas pasakymas 'vaikai atsako už tėvų klaidas'</p></div></blockquote><p>Už senelių irgi?</p>

Atsakomybe - netinkamas zodis.

Jei nesi graksti, neturi duomenu i balerinas neima. Jei kiles is priesiskos valstybes, gali neimti i saugumo srukturas. Tai ne atsakomybe, yra elementarus tinkamumas pareigoms ir riziku valdymas. Riziku susijusiu su sheima, su draugais, su gyvenamaja vietove...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932621" data-time="1645097737"><div><p>Ne iš piršto laužtas pasakymas 'vaikai atsako už tėvų klaidas'</p></div></blockquote><p>Už senelių irgi?</p>

Nelabai stipri tropuose?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:22)
Tai, kad jis nebedaro. Daro kiti dabar.
Aš mąsčiau vakar apie tuos nepatenkintus žmones, protestus ir pnš.
Visai įdomi buvo diskisija per LRT ta tema. Man patiko politologės Urbonaitės mintys, kad tai visuomenės švietimo spragos, pilietiškumo ugdymo spragos, o tiksliau nebuvimas.
Aš manau, kad nutiko štai kas: žmonės tiesiog ėmė labiau domėtis politika ir tapo drąsesni reikšti savo nuomonę. Kai man buvo 17-18 buvau atsidūrusi žmonių rate, kur požiūris: seimą sušaudyt, mentai - gaidžiai ir t.t. Bet jie niekur nėjo ir neprotestavo, dabar ateina protestuoti, o supratimo, kad ne visos vietos ir ne visi laikaibtam tinka....nėra. štai ir turime ką turime. 

ko nebedaro?
rimtai? blink.gif galvoti,ka partija liepe, jei negalvoji turi ugdymo spragu??? tu cia rimtai? blink.gif ir kaip siulytum ta pilietiskuma ugdyti?

Man zinok atrodo, kad pas tave nelabai yra supratimo, kas yra demokratine visuomene. nuosirdziai. Tipo protestuokit, bet tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, taip tyliai graziai, pageidatina neturkdyti tiem, pries skuriuos protestuoji? sitaip kazkaip? lotuliukas.gif
protestas tam ir yra portestas, po ilgu kalbu, kai niekas neisklauso, zmones radikaleja ir dar VISKA, kad butu isgirsti, jei nepadeda nunesa valdzia su sakem is seimo...Pamenat Maidana nesena Ukrainoje, tai to pvz. arba ir Lietuvoje pasipriesinimus soveitu valdziai... Norit tokiu pasekmiu nesiklausydami ir aiskindami, kad tyliau ir kitose vietose protestuotu? doh.gif

Labai geras tyrimas, kad nesakytumet daugiau, kad protestuojanciu ar pritarianciu protestuotojam yra tik saujale, ju deja, net daugiau, nei jusu mirksiukas.gif Labai geras tsraipsnis paskaitykit

Klausimas buvo formuluojamas taip: nuo gegužės mėnesio Vilniuje vyko ne viena „Lietuvos šeimų sąjūdžio“ organizuojama protesto akciją, ar jūs iš esmės palaikote šias akcijas, ar nepalaikote.
Taigi visiškai arba greičiau palaiko 38,8 procento apklaustųjų, „nei taip, nei ne“ – 21,3 procento, visiškai arba greičiau nepalaikė 31,6 procento.

Visuomenės priešprieša didesnė, nei buvo galvota: naujausia apklausa prieš Vasario 16-ąją parodė tikrąjį vaizdą

Papildyta:
O ji atsakinga už savo senelio gyvenimą ar kaip?

Seimoje daznai vertybes, pozliuris i gyvenima perduodamas is kartos i karta, kaip matom ir cia seneslis kgb, anuke tais paciais metodais dirbanti...

Kodel valdzia nubalsavo uz nuslepima kgb archyvu, ar ne bus taip, kad valdzios nariu kgbistu labai daug? ko bijo jei ne?
Atsakyti
Amadeja, kad nevargtum paieskose:

https://lt.wikipedia...s_(literatūra)
Atsakyti

Papildyta:
Zargonas torpedėlių. Pasaku nesek čia.
Klausiu kur tavo tevai ziurejo? Naturos gi nepaslepsi, jie turejo matyti su kokio intelekto 'berniuku' draugauji. Ar jiems paprasciausiai tu nerupejai?

Cia kaip kiekvienas suprant ' greitai keliai issiskyrė'. Man jau ne 'greitai', jwi pazinojai jo draugus, kartu su jais budavai.

Burba, tai buvo mano klaida, bet kartu ir pamoka.

Buvo eilinis profkinis jaunimėlis :) 

Atsakyti

Labai graži šventė. Aš buvau netoli balkonėlio. Per kelis metrus nuo manęs buvi janutienė su visa celofanine šutve buvo, tai jie labai garsiai baubė ir švilpė net su švilpukais. Bet šalia manęs garsiau skambėjo ačiū. Pirmą kartą iš taip arti mačiau Landsbergį ir Grybauskaitę. Buvau iš Grybauskaitės pusės, kai mojavo atrodė mojuoja man wub.gif. Geras jausmas.
Papildyta:
O kaip jums AIG "savo naudai". Kokia gėda, baisiai nei "lie-va-ta"

draugė buvo, tai tie, sakė, vienoj vietoj kažkaip skystai bandė kažką daryt,. bet nieko nesigavo ir niekas į juos dėmesio enkreipė :)

Atsakyti

ko nebedaro?
rimtai? blink.gifgalvoti,ka partija liepe, jei negalvoji turi ugdymo spragu??? tu cia rimtai? blink.gifir kaip siulytum ta pilietiskuma ugdyti?

Man zinok atrodo, kad pas tave nelabai yra supratimo, kas yra demokratine visuomene. nuosirdziai. Tipo protestuokit, bet tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje, taip tyliai graziai, pageidatina neturkdyti tiem, pries skuriuos protestuoji? sitaip kazkaip? lotuliukas.gif
protestas tam ir yra portestas, po ilgu kalbu, kai niekas neisklauso, zmones radikaleja ir dar VISKA, kad butu isgirsti, jei nepadeda nunesa valdzia su sakem is seimo...Pamenat Maidana nesena Ukrainoje, tai to pvz. arba ir Lietuvoje pasipriesinimus soveitu valdziai... Norit tokiu pasekmiu nesiklausydami ir aiskindami, kad tyliau ir kitose vietose protestuotu? doh.gif

Labai geras tyrimas, kad nesakytumet daugiau, kad protestuojanciu ar pritarianciu protestuotojam yra tik saujale, ju deja, net daugiau, nei jusu mirksiukas.gifLabai geras tsraipsnis paskaitykit

Klausimas buvo formuluojamas taip: nuo gegužės mėnesio Vilniuje vyko ne viena „Lietuvos šeimų sąjūdžio“ organizuojama protesto akciją, ar jūs iš esmės palaikote šias akcijas, ar nepalaikote.
Taigi visiškai arba greičiau palaiko 38,8 procento apklaustųjų, „nei taip, nei ne“ – 21,3 procento, visiškai arba greičiau nepalaikė 31,6 procento.

Visuomenės priešprieša didesnė, nei buvo galvota: naujausia apklausa prieš Vasario 16-ąją parodė tikrąjį vaizdą

Papildyta:
Seimoje daznai vertybes, pozliuris i gyvenima perduodamas is kartos i karta, kaip matom ir cia seneslis kgb, anuke tais paciais metodais dirbanti...

Kodel valdzia nubalsavo uz nuslepima kgb archyvu, ar ne bus taip, kad valdzios nariu kgbistu labai daug? ko bijo jei ne?

Dėl kgb tai iki tam tikros datos reikėjo deklaruoti, kad būta ten ir tiek. Nubalsavo, kad nebūtų raganų medžioklės turbūt.

Galvojant apie protestus, tai man patiko tas basų mamų prieslš gp vaikams. Jis puikus, taiklus ir veiksmingas. Nereikėjo nei akmenų mėtyt, nei švilpt. 

Atsakyti