Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Žmonių panašiai tiek gal tik per Kaziukus būna🙃 

Dainavo prie laužų. Super

Per jokį Kaziuką tiek nebūna :) 

Atsakyti

Per jokį Kaziuką tiek nebūna :)
Gal matei kažkur info apie žmonių kiekį? Labai įdomu kiek galėjo būti. Mašinai parkavimo vietos ieškojom pusvalandį tikrai. 

Nu tikrai... per Kaziuką kur statydavom, tai sausakimša buvo 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 vasario 2022 - 09:39

Gal matei kažkur info apie žmonių kiekį? Labai įdomu kiek galėjo būti. Mašinai parkavimo vietos ieškojom pusvalandį tikrai. 

Nu tikrai... per Kaziuką kur statydavom, tai sausakimša buvo 😁

aš ten buvau, tai patikėk, tiek žmonių nesu mačiusi ten. Senamiesty, Katedros aikštė sausakimša, tie dronai skraidė, tada Gedo pr. su laužais-šunį nešiausi, kad nesumindžiotų :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 17, 09:27)
<p>Puik diena buvo, prad4jom nuo KAM, nė vieno baubiko ar dar kokio keistuolio, l gera Landsbergio kaba buvo. Stebiuosi-šitiek metų, neskaito iš lapų, o kalba sklandžiausiai. Kai kalbėjo, buvo tokia pagarbi tyla.... Neeilinė asmenybė.</p><p>o vakare mieste!!!! Tiek žmonių nu nzn, ir per Naujų sutikimą turbūt nebūna, jūra, šakės, kieeeek daug. Tikrai buvo vakar šventė. Žodžiu, nuostabu smile.gif</p><p></p>

Labai graži šventė. Aš buvau netoli balkonėlio. Per kelis metrus nuo manęs buvi janutienė su visa celofanine šutve buvo, tai jie labai garsiai baubė ir švilpė net su švilpukais. Bet šalia manęs garsiau skambėjo ačiū. Pirmą kartą iš taip arti mačiau Landsbergį ir Grybauskaitę. Buvau iš Grybauskaitės pusės, kai mojavo atrodė mojuoja man wub.gif . Geras jausmas.
Papildyta:
O kaip jums AIG "savo naudai". Kokia gėda, baisiai nei "lie-va-ta"
Atsakyti

Labai graži šventė. Aš buvau netoli balkonėlio. Per kelis metrus nuo manęs buvi janutienė su visa celofanine šutve buvo, tai jie labai garsiai baubė ir švilpė net su švilpukais. Bet šalia manęs garsiau skambėjo ačiū. Pirmą kartą iš taip arti mačiau Landsbergį ir Grybauskaitę. Buvau iš Grybauskaitės pusės, kai mojavo atrodė mojuoja man wub.gif. Geras jausmas.
Papildyta:
O kaip jums AIG "savo naudai". Kokia gėda, baisiai nei "lie-va-ta"

Bet jis stengėsi 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 11:31)
Bet jis stengėsi 😁</p>

Dirbti savo naudai? Net neabejoju biggrin.gif
Atsakyti
Buvo is tikro slykstoka stebeti ta balkonelyje netelpanti egoizma, neziurejau ilgai del to, bet maciau rekiancius zmones vieni reke aciu, kiti reke ozolas ir geda ir kgb ir dar garsiau uz visus susitates n koloneliu matomai reke Landsbergis, visai ne i tema, visai atitrukes nuo zmoniu, ju rupesciu, kalbejo debeseliam....
Man idomu, ka jis maste savo galvoje, nu sudziai dejau ant jusu snekesiu kiek noresiu susidejes visas imanomas koloneles, kad prarekti visa tauta, ar jam nors isek tiek geda buvo, ar nors siek tiek sazine sukrutejo, kaip turetu normaliam zmogui tiek neapykantos matant savam asmeniui. Bent susimastyti turetu, ka as darau ne taip, kad tiek zmoniu manes nekencia... unsure.gif
Atsakyti
kodėl dėl Čmilytės tyla? Ašaka? Paštininke? Tai kaip ten su tuo fotografuojamu senelių kapu ir KGB? Šmeižtas ar tiesa? Jei šmeižtas, tai ar pridavė jinai į prokuratūrą už šmeižtą? Kažkaip nesigirdi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 17, 13:04)
Buvo is tikro slykstoka stebeti ta balkonelyje netelpanti egoizma, neziurejau ilgai del to, bet maciau rekiancius zmones vieni reke aciu, kiti reke ozolas ir geda ir kgb ir dar garsiau uz visus susitates n koloneliu matomai reke Landsbergis, visai ne i tema, visai atitrukes nuo zmoniu, ju rupesciu, kalbejo debeseliam....
Man idomu, ka  jis maste savo galvoje, nu sudziai dejau ant jusu snekesiu kiek noresiu susidejes visas imanomas koloneles, kad prarekti visa tauta, ar jam nors isek tiek geda buvo, ar nors siek tiek sazine sukrutejo, kaip turetu normaliam zmogui tiek neapykantos matant savam asmeniui. Bent susimastyti turetu, ka as darau ne taip, kad tiek zmoniu manes nekencia... unsure.gif

Balkonėlyje? biggrin.gif Jie save prilygina prie Karališkos Šeimos, kad is balkono rankomis mosuoja? biggrin.gif

Senasis Lanzbergis jau visai marazmatikas, gi kiek jam metu. Butu stebuklas, kad tokiu metu galetu kazka pasakyti I temą.
Atsakyti

Man idomu, ka jis maste savo galvoje, nu sudziai dejau ant jusu snekesiu kiek noresiu susidejes visas imanomas koloneles, kad prarekti visa tauta, ar jam nors isek tiek geda buvo, ar nors siek tiek sazine sukrutejo, kaip turetu normaliam zmogui tiek neapykantos matant savam asmeniui. Bent susimastyti turetu, ka as darau ne taip, kad tiek zmoniu manes nekencia... unsure.gif

Tai, kad jis nebedaro. Daro kiti dabar.

Aš mąsčiau vakar apie tuos nepatenkintus žmones, protestus ir pnš.

Visai įdomi buvo diskisija per LRT ta tema. Man patiko politologės Urbonaitės mintys, kad tai visuomenės švietimo spragos, pilietiškumo ugdymo spragos, o tiksliau nebuvimas.

Aš manau, kad nutiko štai kas: žmonės tiesiog ėmė labiau domėtis politika ir tapo drąsesni reikšti savo nuomonę. Kai man buvo 17-18 buvau atsidūrusi žmonių rate, kur požiūris: seimą sušaudyt, mentai - gaidžiai ir t.t. Bet jie niekur nėjo ir neprotestavo, dabar ateina protestuoti, o supratimo, kad ne visos vietos ir ne visi laikaibtam tinka....nėra. štai ir turime ką turime. 

Atsakyti

kodėl dėl Čmilytės tyla? Ašaka? Paštininke? Tai kaip ten su tuo fotografuojamu senelių kapu ir KGB? Šmeižtas ar tiesa? Jei šmeižtas, tai ar pridavė jinai į prokuratūrą už šmeižtą? Kažkaip nesigirdi

O ji atsakinga už savo senelio gyvenimą ar kaip?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 17, 13:22)
Kai man buvo 17-18 buvau atsidūrusi žmonių rate, kur požiūris: seimą sušaudyt, mentai - gaidžiai ir t.t. Bet jie niekur nėjo ir neprotestavo, dabar ateina protestuoti, o supratimo, kad ne visos vietos ir ne visi laikaibtam tinka....nėra. štai ir turime ką turime. 

Kur buvo tavo tevai, kai tau buvo 17? Tokiu metu budama jau bendravai su butu ir masinu vagimis? Jie tau buvo draugai, I kuriu gimtadienius, vestuves, vaiku gimtadienius buvai kvieciama ar tik ta, kuri buvo imama I pasisedejimus tarp berniuku? Is tu laiku tsvo iskrypimo uzuomazgos atkeliavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 vasario 2022 - 13:30