Žmonių panašiai tiek gal tik per Kaziukus būna🙃
Dainavo prie laužų. Super
Per jokį Kaziuką tiek nebūna
Gal matei kažkur info apie žmonių kiekį? Labai įdomu kiek galėjo būti. Mašinai parkavimo vietos ieškojom pusvalandį tikrai.
Nu tikrai... per Kaziuką kur statydavom, tai sausakimša buvo 😁
aš ten buvau, tai patikėk, tiek žmonių nesu mačiusi ten. Senamiesty, Katedros aikštė sausakimša, tie dronai skraidė, tada Gedo pr. su laužais-šunį nešiausi, kad nesumindžiotų
Labai graži šventė. Aš buvau netoli balkonėlio. Per kelis metrus nuo manęs buvi janutienė su visa celofanine šutve buvo, tai jie labai garsiai baubė ir švilpė net su švilpukais. Bet šalia manęs garsiau skambėjo ačiū. Pirmą kartą iš taip arti mačiau Landsbergį ir Grybauskaitę. Buvau iš Grybauskaitės pusės, kai mojavo atrodė mojuoja man . Geras jausmas.
Papildyta:
O kaip jums AIG "savo naudai". Kokia gėda, baisiai nei "lie-va-ta"
Bet jis stengėsi 😁
Buvo is tikro slykstoka stebeti ta balkonelyje netelpanti egoizma, neziurejau ilgai del to, bet maciau rekiancius zmones vieni reke aciu, kiti reke ozolas ir geda ir kgb ir dar garsiau uz visus susitates n koloneliu matomai reke Landsbergis, visai ne i tema, visai atitrukes nuo zmoniu, ju rupesciu, kalbejo debeseliam....
Man idomu, ka jis maste savo galvoje, nu sudziai dejau ant jusu snekesiu kiek noresiu susidejes visas imanomas koloneles, kad prarekti visa tauta, ar jam nors isek tiek geda buvo, ar nors siek tiek sazine sukrutejo, kaip turetu normaliam zmogui tiek neapykantos matant savam asmeniui. Bent susimastyti turetu, ka as darau ne taip, kad tiek zmoniu manes nekencia...
Tai, kad jis nebedaro. Daro kiti dabar.
Aš mąsčiau vakar apie tuos nepatenkintus žmones, protestus ir pnš.
Visai įdomi buvo diskisija per LRT ta tema. Man patiko politologės Urbonaitės mintys, kad tai visuomenės švietimo spragos, pilietiškumo ugdymo spragos, o tiksliau nebuvimas.
Aš manau, kad nutiko štai kas: žmonės tiesiog ėmė labiau domėtis politika ir tapo drąsesni reikšti savo nuomonę. Kai man buvo 17-18 buvau atsidūrusi žmonių rate, kur požiūris: seimą sušaudyt, mentai - gaidžiai ir t.t. Bet jie niekur nėjo ir neprotestavo, dabar ateina protestuoti, o supratimo, kad ne visos vietos ir ne visi laikaibtam tinka....nėra. štai ir turime ką turime.