QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:33)
Baili, niekinga, raudona lerva, įkelk visa tai į Airijos lietuvių bendruomenės FB, į UK, į kitas lietuvių bendruomenes pasaulyje, Aš pažiūrėsiu kokia tu drąsi.
Realiai tai tavęs gaila. Vieniša, nelaiminga emigrantė sėdinti savo lūšnelėje, sprogstanti iš pykčio ir pavydo, kad MEEEEEES ŠVENČIAME. Ir taip kiekvienais metais, kiekvieną šventę. Visame pasaulyje nuostabūs lietuviai dalijasi šventimo akimirkomis, puikūs, protingi žmonės. Pagarba.
Ir labai džiugu, kad tokių šiukšlių kaip tu yra tik vienas kitas, mažuma, todėl, tu ir esi bailė, bijai tų pačių emigrantų bendruomenių, nes žinai, kad būtum pasiųsta...
Kodel kazkur turiu kelti????
nepolitines ten grupes, o prekybos ir skelbimu, diduma lietuviu nesvencia tokiu svenciu, mato i kokia parodija viskas yra isvirte, nei nesidomi politika, o kas nori visi mato, zino kur pasiziureti visa informacija, kas per velniava pas jus darosi...
ir man turetu kazkiap buti svarbi kitu lietuviu nuomone, man nepazystamu apie mane? rimtai?
jo jo kaip be tu tavo potereliu, dar vis nesugebejai saves tuom itikinti, per tiek metu vis niekaip??
tu kokia kompleksuota, kad ziauru, tokia buka, kad net liudna, kokia tavo aplinka, kur sitaip elgiasi zmones? gyvenat savo roziniuose burbuluose, kur visi vienas kito bijo ir siuntineja, fui, geroves valstybe vadinasi...ko tu nesventi, ko tu cia negatyva lieji atejusi? sventi taip? jusu toks sventimo budas, dantis pakabinmus ant kazko?
Taip ir sakiau, kad nemokat svesti, ozelio patriotes megstom baretem, jus geriausiasi patvirtninimas manno teiginiu, nors verciau klysciau....net protelio neuztenka siandien nesidrabstyti purvais.... nors apsimestumet, kad jum linksma, gera , kad svenciat
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:42)
Neturiu priežasčių netikėti paštininke.
Man px ką tu galvoji, aš vieną kartą pasakiau, kad niekam nesakiau (o pašymų buvo daugybė) ir daugiau prie to negrįšiu.
Tu neaiškink kur mums eiti. Tu dink iš čia.
apie koki tikejima tu cia sneki??
viskas gi cia viesai, manau ir pastininke neneigs. Kad ji ikele savo knyga ten buvo 2 autores, neseniai paminejo savo 2 brolius ir ju profesijas, na tada paemiau ir pasiziurejau i jos Fb, nes pasidare duag aiskiau, kuri is tu autoriu ji
, atejusi cia pasakiau, kad jos brolis vienas, kuri maciau pas ja fb grazus vyras, kad gal ir ji grazi moteris, nes dazniausiai seses ir broliai panasus. Va tai ir yra jos siemos persekiojimas,
ka ji mini, AR TAIP PASTININKE? nieko nepraleidau?
tai ko tokia garantuota, kad pastinike zino? nezino ji nieko, nes skirtingai nuo to ka tu teigi, as jokiuose grupese, niekur aktyviai nedalyvauju, rasti mane netycia, butu gana sudetinga, mes su ja nei bendru drauggu neturim ir tiketinai skirtinguose grupese is vis butume...
O grupes, kur dalyvauju, na visai ne apie politika, jusu nusivylimui
Tai va, kadangi tu jau seniai taip persekioji mano seima, tai gali dabar suprasti ka apie tave mano pastinike ir moonte, ko tau i akis niekad nepasakys: be morales, doros, degrade....
na kur as jum aiskinsiu, baiktu, as tik stebiuosi, kaip zmoens garisausiai rekiantys, kaip ji svencia sitiek negatyvo sventine diena pritivinke
primustum jauciu jei galetum mane ar panasius i mane....svencia jos
dar butelio truksta pries nosi ir bus tikras "sventimas", pagla leksika ir tradicijas, o gal yra?