Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

sventejai... unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 16, 13:55)
šiaip dar prisiminus tas diskusijas, kad 'gerų žmonių nieks nepuola, aš tai visur su visais sutariu, viską gaunu, nepapuolu ant korupcijos, kyšių iš manęs neprašo niekur, o jūs juodi, todėl papuolat ir jums viskas blogai', tai čia labai tiktų tada irgi. Gal blogi žmonės pasisako, jei juos saugot reikia? smile.gif

Kodel vieni politikia nebijo iseiti pasisneketi su zmonem, o kiti bijo...na toks retorinis klausimas...

Niekad nebijojau gatvem vaikscioti...Kokia gera salispatapus, jei bijai net i miesta iseiti, jei nematai horizonte policininko kaip Nigerijoj kokioj... unsure.gif ten su ginkluota palyda turistus vedzioja...
Atsakyti
Su švente!!! lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 16, 13:27)
Persekioji. Ne, kai matysiu, kad yra reikalas, neatstosiu! Ir ne tik aš.

Paštininke, aš stengiuosi būti rami, rami... bet manau laikas kažkam labai stipriai susirūpinti jos veikla, ji peržengia visas ribas. Tu gi žinai kas ji.
Atsakyti
https://www.facebook...486860496434768

koks bebutu tas Grazulis, jis nebijo vaikscioti tarp zmoniu, pasirodo jo irgi neileido prie balkonelio, kokia ten atranda buvo idomu, ileido tik su nezabutkem, aptikrino, kad be svilpuku butu? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:22)
Su  švente!!!  lithuania.gif
Papildyta:

Paštininke, aš stengiuosi būti rami, rami... bet manau laikas kažkam labai stipriai susirūpinti jos veikla, ji peržengia visas ribas.  Tu gi žinai kas ji.

perzengiu? blink.gif taigi tu ta pati padarei, ka as na tiek, kad as nesiskelbiau kas as esu ir tu rasei ne tik apie mano vyra, bet ir namus ir t.t. tai vadinasi persekiojai mano seima? smile.gif
Tai visgi pasakei, jei garantuota, kad ji zino? bigsmile.gif nes niekur be taves ji suzinoti negalejo... mirksiukas.gif

o ko jus cia is vis vaidelenates, eikit svesti su teletabiais i teletabyna, tokia gi svente, tiek policijos, kariuomenes, ka cia veikiat? ko dieduko kalbos nesiklausot ir neplojat???
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 16, 13:27)
Persekioji. Ne, kai matysiu, kad yra reikalas, neatstosiu! Ir ne tik aš.

dabar tik pastebejau deka Aimejos lotuliukas.gif

as persekioju, bet ji neatstos lotuliukas.gif klounes jus klounes... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2022 - 14:34
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 11:32)
sventinis rolikas jums  biggrin.gif
https://www.facebook...469826551300362
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif sakyk , kad tingi ir tiek, kam tom katem prisidengti, aibes zinau zmoniu, ir kates ir sunis turi ir augina kabarines geles ar prieskonius.
Visai be augalu namai man tokie nejaukus..... unsure.gif
Papildyta:

nebetikiu...nebent stebuklas atsitiktu ar subirtu Es ir paliktu visi Lietuva ramybeje...na zinai kaip moteris ,kuria paliko smurtautojai visi ramybeje, bet pati taip ir nesugebejo palikti ju... unsure.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 12:52)
"Svente". ne ne Baltarusija....dar sveikinti kam nors su laisve liezuvis apsivercia?

Kazys Grabys asmuo gynes Lietuva ir priklausias Sajudziui, buves sajudzio sekretorius. Stovejes prie televizijos boksto 1991 sausio 13d. Siais metais stovejes per minejima prie seimo. Kartu su kitais Lietuvos zmonemis Lansbergio buvo isvadintas Jedinstva ! Siandiena 2022 vasario 16d. Is jo norima atimti zodzio laisve!
Stovesime ir ginsime

https://www.facebook...317633895405370

ZIAURU..... unsure.gif
MAN SI KART TIKRAI ASAROS KAUPIASI, NU BRUDU BRUDAI DABARTINIAI VALDZIOS IDIOTAI IR POLICIJA TAME TARPE...

Baili, niekinga, raudona lerva, įkelk visa tai į Airijos lietuvių bendruomenės FB, į UK, į kitas lietuvių bendruomenes pasaulyje, Aš pažiūrėsiu kokia tu drąsi.

Realiai tai tavęs gaila. Vieniša, nelaiminga emigrantė sėdinti savo lūšnelėje, sprogstanti iš pykčio ir pavydo, kad MEEEEEES ŠVENČIAME. Ir taip kiekvienais metais, kiekvieną šventę. Visame pasaulyje nuostabūs lietuviai dalijasi šventimo akimirkomis, puikūs, protingi žmonės. Pagarba. 4u.gif Ir labai džiugu, kad tokių šiukšlių kaip tu yra tik vienas kitas, mažuma, todėl, tu ir esi bailė, bijai tų pačių emigrantų bendruomenių, nes žinai, kad būtum pasiųsta...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 14:33)

perzengiu? blink.gif  taigi tu ta pati padarei, ka as na tiek, kad as nesiskelbiau kas as esu  ir tu rasei ne tik apie mano vyra, bet ir namus ir t.t. tai vadinasi persekiojai mano seima?  smile.gif
Tai visgi pasakei, jei garantuota, kad ji zino? bigsmile.gif  nes niekur be taves ji suzinoti negalejo... mirksiukas.gif

o ko jus cia is vis vaidelenates, eikit svesti su teletabiais i teletabyna, tokia gi svente, tiek policijos, kariuomenes, ka cia veikiat? ko dieduko kalbos nesiklausot ir neplojat???
Papildyta:

Neturiu priežasčių netikėti paštininke.
Man px ką tu galvoji, aš vieną kartą pasakiau, kad niekam nesakiau (o pašymų buvo daugybė) ir daugiau prie to negrįšiu.

Tu neaiškink kur mums eiti. Tu dink iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:33)
Baili, niekinga, raudona lerva, įkelk visa tai į Airijos lietuvių bendruomenės FB, į UK, į kitas lietuvių bendruomenes pasaulyje, Aš pažiūrėsiu kokia tu drąsi.

Realiai tai tavęs gaila. Vieniša, nelaiminga emigrantė sėdinti savo lūšnelėje, sprogstanti iš pykčio ir pavydo, kad MEEEEEES ŠVENČIAME. Ir taip kiekvienais metais, kiekvieną šventę. Visame pasaulyje nuostabūs lietuviai dalijasi šventimo akimirkomis, puikūs, protingi  žmonės. Pagarba.  4u.gif Ir labai džiugu, kad tokių šiukšlių kaip tu yra tik vienas kitas, mažuma, todėl, tu ir esi bailė, bijai tų pačių emigrantų bendruomenių, nes žinai, kad būtum pasiųsta...

Kodel kazkur turiu kelti???? blink.gif nepolitines ten grupes, o prekybos ir skelbimu, diduma lietuviu nesvencia tokiu svenciu, mato i kokia parodija viskas yra isvirte, nei nesidomi politika, o kas nori visi mato, zino kur pasiziureti visa informacija, kas per velniava pas jus darosi... unsure.gif ir man turetu kazkiap buti svarbi kitu lietuviu nuomone, man nepazystamu apie mane? rimtai? doh.gif

jo jo kaip be tu tavo potereliu, dar vis nesugebejai saves tuom itikinti, per tiek metu vis niekaip?? bigsmile.gif
tu kokia kompleksuota, kad ziauru, tokia buka, kad net liudna, kokia tavo aplinka, kur sitaip elgiasi zmones? gyvenat savo roziniuose burbuluose, kur visi vienas kito bijo ir siuntineja, fui, geroves valstybe vadinasi...ko tu nesventi, ko tu cia negatyva lieji atejusi? sventi taip? jusu toks sventimo budas, dantis pakabinmus ant kazko? biggrin.gif
Taip ir sakiau, kad nemokat svesti, ozelio patriotes megstom baretem, jus geriausiasi patvirtninimas manno teiginiu, nors verciau klysciau....net protelio neuztenka siandien nesidrabstyti purvais.... nors apsimestumet, kad jum linksma, gera , kad svenciat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:42)
Neturiu priežasčių netikėti paštininke.
Man px ką tu galvoji, aš vieną kartą pasakiau, kad niekam nesakiau (o pašymų buvo daugybė) ir daugiau prie to negrįšiu.

Tu neaiškink kur mums eiti. Tu dink iš čia.

apie koki tikejima tu cia sneki??
viskas gi cia viesai, manau ir pastininke neneigs. Kad ji ikele savo knyga ten buvo 2 autores, neseniai paminejo savo 2 brolius ir ju profesijas, na tada paemiau ir pasiziurejau i jos Fb, nes pasidare duag aiskiau, kuri is tu autoriu ji smile.gif , atejusi cia pasakiau, kad jos brolis vienas, kuri maciau pas ja fb grazus vyras, kad gal ir ji grazi moteris, nes dazniausiai seses ir broliai panasus. Va tai ir yra jos siemos persekiojimas, biggrin.gif ka ji mini, AR TAIP PASTININKE? nieko nepraleidau? bigsmile.gif

tai ko tokia garantuota, kad pastinike zino? nezino ji nieko, nes skirtingai nuo to ka tu teigi, as jokiuose grupese, niekur aktyviai nedalyvauju, rasti mane netycia, butu gana sudetinga, mes su ja nei bendru drauggu neturim ir tiketinai skirtinguose grupese is vis butume... biggrin.gif O grupes, kur dalyvauju, na visai ne apie politika, jusu nusivylimui biggrin.gif

Tai va, kadangi tu jau seniai taip persekioji mano seima, tai gali dabar suprasti ka apie tave mano pastinike ir moonte, ko tau i akis niekad nepasakys: be morales, doros, degrade.... mirksiukas.gif

na kur as jum aiskinsiu, baiktu, as tik stebiuosi, kaip zmoens garisausiai rekiantys, kaip ji svencia sitiek negatyvo sventine diena pritivinke biggrin.gif primustum jauciu jei galetum mane ar panasius i mane....svencia jos lotuliukas.gif dar butelio truksta pries nosi ir bus tikras "sventimas", pagla leksika ir tradicijas, o gal yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Šitai lervai baisiausia būtų tai, kad jai nei viena neatsakinėtų ir nekomentuotų. Kiek ilgai viena ji rašinėtų savo trydas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 15:04)
Šitai lervai baisiausia būtų tai, kad jai nei viena neatsakinėtų ir nekomentuotų. Kiek ilgai viena ji rašinėtų savo trydas.  4u.gif

smile.gif tai ko jus vis rasot????? ir ne neatsakinejat, bet pacios pradedat? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 15:04)
Šitai lervai

Tu vieną kartą burną savo išsivalyk, kaimas kryžkelėje.
Kad Montekrista taip raso, tai cia nenuostabu - daugiavaikė baznytiniu pelių šeima. Tu irgi is biednystos, kur niekas nemokė etikos?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 14:03)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 16, 13:14)

O 2018-ais metais rašė taip.

O ką ji rašė 2014 birželio 24 d., 2:45 po pietų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 vasario 2022 - 15:23
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 16, 15:25)
O ką ji rašė 2014 birželio 24 d., 2:45 po pietų?

lotuliukas.gif palauk parasys lotuliukas.gif rytoj, kai issipagirios po sventimo biggrin.gif
Papildyta:
Stephen Sackur BBC klausia Landsbergio: ar tikrai jus pasiruosia buti Jav kariniu poliglonu, nuolat juo buti?

valdzios atsakymas per valstybine svente unsure.gif

Atsakyti

Cia bet kada uzejus ,pesates. Cambala kazkas isgyde ,neuzeina 😂 Bobute ir matyt 😂 gal sluota kita nusipirko . 

O siaip siandien svente ,poch ..  kad netinkami zmones vadovauja .

Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 16, 14:22)
Paštininke, aš stengiuosi būti rami, rami... bet manau laikas kažkam labai stipriai susirūpinti jos veikla, ji peržengia visas ribas.  Tu gi žinai kas ji.

Zinai, laisvose salyse tokios nesamones niekam neateitu i galva... Matymas visur agentu ar noras pranesti KGB.

Prisimenu mokykla, aukstaja mokykla. Bent 4 kartus girdejau grasinimus:
"Nori kad i KGB pranesciau?"
"Baik, nes pranesiu i KGB!"
Jus norit itikinti, kad kazkas pasikeite?

Sako yra KGB dosje, tai mano 100 proc yra, jei jau man neskure, tai neinau kam sukure
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 16 vasario 2022 - 21:13

Zinai, laisvose salyse tokios nesamones niekam neateitu i galva... Matymas visur agentu ar noras pranesti KGB. Prisimenu mokykla, aukstaja mokykla. Bent 4 kartus girdejau grasinimus: "Nori kad i KGB pranesciau?" "Baik, nes pranesiu i KGB!" Jus norit itikinti, kad kazkas pasikeite? Sako yra KGB dosje, tai mano 100 proc yra, jei jau man neskure, tai neinau kam sukure
Žinai, aš panašiai pagalvojau. Po velnių, bet ji turi teisę rašyti ką nori, kaip ir mes visi. Tokios žmogaus pažiūros. Patinka/nepatinka, bet, jei įstatymų ribose(o jų ribose tai tikrai), tai turi teisę ir laisvę rašyti, piktintis, kritikuoti ir kitaip reikšti savo nuomonę. 

Diskutuokime, argumentuokime, o ne epitetais mėtykimės, nes žodžio laisvė, nes Laisvė. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 vasario 2022 - 22:50