Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

"Svente". ne ne Baltarusija....dar sveikinti kam nors su laisve liezuvis apsivercia?

vartotojo įkelta nuotrauka

Kazys Grabys asmuo gynes Lietuva ir priklausias Sajudziui, buves sajudzio sekretorius. Stovejes prie televizijos boksto 1991 sausio 13d. Siais metais stovejes per minejima prie seimo. Kartu su kitais Lietuvos zmonemis Lansbergio buvo isvadintas Jedinstva ! Siandiena 2022 vasario 16d. Is jo norima atimti zodzio laisve!
Stovesime ir ginsime

https://www.facebook...317633895405370

ZIAURU..... unsure.gif
MAN SI KART TIKRAI ASAROS KAUPIASI, NU BRUDU BRUDAI DABARTINIAI VALDZIOS IDIOTAI IR POLICIJA TAME TARPE...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2022 - 12:54
Su Vasario 16-ąja! lithuania.gif

Šiandien plačiai cituojamas kaip Vincas Kudirka vienai įspūdingiausių neįgalių moterų lietuvių literatūros istorijoj, Gabrielei Petkevičiaitei-Bitei rašė: „Jei teks jums kada rusų valdžia nusikratyti, turėsit dar sunkesnę kovą, kol savo juodųjų nenusikratysite...“. Ir aš su tuo sutinku. Būkim tvirti! lithuania.gif

Na, o kai kas dėl to verkia...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 12:52)
ASAROS KAUPIASI, NU BRUDU BRUDAI DABARTINIAI VALDZIOS IDIOTAI IR POLICIJA TAME TARPE...

O 2018-ais metais rašė taip.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 08, 21:47)
O alkoholikams bele data ant kalendoriaus. </p>

Įdomu, dėl ko šis kremliaus trolis verks 2023 ir t.t.? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 16 vasario 2022 - 13:18
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 16, 13:14)
Su Vasario 16-ąja! lithuania.gif

Šiandien plačiai cituojamas kaip Vincas Kudirka vienai įspūdingiausių neįgalių moterų lietuvių literatūros istorijoj, Gabrielei Petkevičiaitei-Bitei rašė: „Jei teks jums kada rusų valdžia nusikratyti, turėsit dar sunkesnę kovą, kol savo juodųjų nenusikratysite...“. Ir aš su tuo sutinku. Būkim tvirti! lithuania.gif

Na, o kai kas dėl to verkia...
O 2018-ais metais rašė taip.
Įdomu, dėl ko šis kremliaus trolis verks 2023 ir t.t.? biggrin.gif

sudina melage, tik tokios be sazines ir morales gali imituoti sventima, Visi zmones nors kiek turintys padorumo, surpanta, kas yra kas...Tu is vis nei cituok manes, nei minek, su savo slykcia fantazija...svencia siandein nebent kremlius su tokiom vistom kaip tu, viskas atsok nuo manes, paskui vel verksi, kad persekioju tavo seima ar dar ka susifantazuosi mirksiukas.gif

QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 08, 21:47)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71952955" data-time="1515438885">Turetu varyti jega i mitingus, kaip sovietai dare. Siaip svesti nelabai jau yra ka...
Jega vercia kabinti veliavas prie namu - kokia prasme? Gal butu geriau kad leistu iskabinti tik kurie to verti. Jega kisami i gerkle ir delikatesai pasidaro bjaurus.
Prie rusu tai buvo svente, per Amerikos balsa paleisdavo Lietuvos Himna, rusu radio mesalkos trukdydavo "uh u uh.." toks uzesys, tei pereidavai per TB diapazonus, surasdavai kur maziau trukdo.
Mokykloje kartais begiodavo issigande saugumui dirbantys mokytojai - kazkas iskabino kazkur trispalve.
O dabar?
NATO, ES, Schengenas. Viskas, tai kelio galas. Daugiau nera ideju. Rumunija jau lenkia...
</blockquote>

Butent smile.gif
ir niekaip nesuprantu, kodel vis kisa ta 100, atrodo nori itikinti kad LIetuvai tik 100m ir nieko anksciau nebuvo? ar nenori, kad pamatytumem, kaip nudegradavom ....
Lietuvai jau keli tukstanciai metu, oficialiai 1000, o ne 100.
O zmones sves, kai bus ka svesti.
O alkoholikams bele data ant kalendoriaus. 

Atsakyti
Persekioji. Ne, kai matysiu, kad yra reikalas, neatstosiu! Ir ne tik aš.
Atsakyti

"Svente". ne ne Baltarusija....dar sveikinti kam nors su laisve liezuvis apsivercia? [url="http://radikal.ru/big/hwzdbtiueyluu"]ea6fa7d8e930.png[/url] Kazys Grabys asmuo gynes Lietuva ir priklausias Sajudziui, buves sajudzio sekretorius. Stovejes prie televizijos boksto 1991 sausio 13d. Siais metais stovejes per minejima prie seimo. Kartu su kitais Lietuvos zmonemis Lansbergio buvo isvadintas Jedinstva ! Siandiena 2022 vasario 16d. Is jo norima atimti zodzio laisve! Stovesime ir ginsime [url="https://www.facebook.com/edita.sanli/videos/1317633895405370"]https://www.facebook.com/edita.sanli/videos/1317633895405370[/url] ZIAURU..... unsure.gif MAN SI KART TIKRAI ASAROS KAUPIASI, NU BRUDU BRUDAI DABARTINIAI VALDZIOS IDIOTAI IR POLICIJA TAME TARPE...
Tai gal iš karinės technikos parodos tie tankai :) 

Paroda. Supranti? 😉

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 16 vasario 2022 - 13:32
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 16, 13:27)
Persekioji. Ne, kai matysiu, kad yra reikalas, neatstosiu! Ir ne tik aš.

tai dabar nuo siol neverk uz nieka ka as tau paskysiu, pati prisiprasei, dura.
Matau kaip tu svente sventi savo , aferiste, kremliaus agente, tokie gi labai parankus kremliui, kelia nepaykanta pykti, diskredituoja patriotizma ir bet kokias sventes...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 16, 13:29)
Tai gal iš karinės technikos parodos tie tankai smile.gif 
<p>Paroda. Supranti? 😉</p>

policija visur irgi is parodos? unsure.gif
o tanku paroda kam? ale sovietu ar Rusijos paradai karines technikos, pamastyk, kiek jus dar atsiliekat, nuo Baltarusijos ir Rusijos? jau manau visai mazai beliko... unsure.gif
Atsakyti

tai dabar nuo siol neverk uz nieka ka as tau paskysiu, pati prisiprasei, dura.
Matau kaip tu svente sventi savo , aferiste, kremliaus agente, tokie gi labai parankus kremliui, kelia nepaykanta pykti, diskredituoja patriotizma ir bet kokias sventes...
Papildyta:
policija visur irgi is parodos? unsure.gif
o tanku paroda kam? ale sovietu ar Rusijos paradai karines technikos, pamastyk, kiek jus dar atsiliekat, nuo Baltarusijos ir Rusijos? jau manau visai mazai beliko... unsure.gif

Policija tvarkai palaikyti. Taip ir turi būti.
Švęsti turi būti saugu!!!
O tau ką policija neigiamas asociacijas kelia? Man tai ne. Priešingai. Jie l.dera per šventes. Į juos galima kreiptis pagalbos ir pnš.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 16, 10:21)
Su švente tuos, kurie vis dar tiki, jog Lietuva vieną dieną tikrai bus laisva.  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Sunkiai, mes labai labai maži verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 11:32)
Visai be augalu namai man tokie nejaukus..... unsure.gif

ne tas žodis
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 16, 13:42)

Policija tvarkai palaikyti. Taip ir turi būti.
Švęsti turi būti saugu!!!
O tau ką policija neigiamas asociacijas kelia? Man tai ne. Priešingai. Jie l.dera per šventes. Į juos galima kreiptis pagalbos ir pnš.

Tokie kiekiai? tauta koks budulynas, kad reikia kaip zonoj tokio kiekio policijosir kariuomenes su tankais, rimtai? kitom dienom tau saugu i miesta iseiti ar irgi jautiesi nesaugiai? nebeturiu zinok ka pasakyti, eikit "saugiai" sveskit... 4u.gif
ka cia veikiat, sveskit gi mirksiukas.gif
Atsakyti

Lutuke, o kuo tau ne šventimas? 

Sakyčiau puiki šventė 🥰

Nors per tv žiūriu kolkas. Gražiai derina rimtus dalykus su koncertu.

Puikiai!!!

Aš myliu Tapiną 🥰

Atsakyti

Tokie kiekiai? tauta koks budulynas, kad reikia kaip zonoj tokio kiekio policijosir kariuomenes su tankais, rimtai? kitom dienom tau saugu i miesta iseiti ar irgi jautiesi nesaugiai? nebeturiu zinok ka pasakyti, eikit "saugiai" sveskit... 4u.gif
ka cia veikiat, sveskit gi mirksiukas.gif

Tai ir šiaip centre visuomet yra policijos. Ir tai puiku

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 16, 13:49)
ka cia veikiat, sveskit gi  mirksiukas.gif

šiaip dar prisiminus tas diskusijas, kad 'gerų žmonių nieks nepuola, aš tai visur su visais sutariu, viską gaunu, nepapuolu ant korupcijos, kyšių iš manęs neprašo niekur, o jūs juodi, todėl papuolat ir jums viskas blogai', tai čia labai tiktų tada irgi. Gal blogi žmonės pasisako, jei juos saugot reikia? smile.gif
Atsakyti