Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 21:03)
<p>Tiesa, nusipirkau šiltnamį 😁 </p>

šaunuolė, reikia
Atsakyti

Ypač gerai turėti ir normalių 😆

O daržai dabar madoj gi 😁

Iki manęs ši mada niekada neatkeliaus 😅😅😅😅

Atsakyti

Iki manęs ši mada niekada neatkeliaus 😅😅😅😅

Neaugini net prieskonių vazonėlių namie? 😁

Atsakyti

Neaugini net prieskonių vazonėlių namie? 😁

Aišku ne 😅turiu dvi kates, tų žolių greit neliktų 😅nu ir, aišku, neįdomu man vazonikais apsistatyt, ne man tai

Atsakyti

Su švente!!!  :lietuva:  :lietuva:  :lietuva:​ 

Atsakyti

Aišku ne 😅turiu dvi kates, tų žolių greit neliktų 😅nu ir, aišku, neįdomu man vazonikais apsistatyt, ne man tai

Aj, su katėm tai... 😁

Atsakyti

Su švente:) vakare tradiciškai išlįsim į miestą su seskėm, švęst tai švęst

Atsakyti
Su švente tuos, kurie vis dar tiki, jog Lietuva vieną dieną tikrai bus laisva. 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Vasario 16 as svesdavau prie sovietu. Vakare per radija (Amerikos balsa aisku) atlikdavo Lietuvos himna. Tai pagarsindavau, kad girdetu ir gretimi butai.
Karta kaimynas uzejo, na va sakau svencim vasario 16.
Jis i mane paziurejo ir pasake - vaikeli, negyvenai prie Smetonos, neinai kokie bjauria valdzia lietuviai isrenka.
Tada nesupratau.
Dabar jau suprantu.
Aisku tas kaimynas jau senai mires, mire dar sovietu laikais... Buvo tada jau pensininkas.
Papildyta:

Paskui tas shudas MS Teams ishtisai lenda, reikia vel ishinstaliuoti...
Nei Zoom, nei Google meetings nei kitos tokiu nesamoniu nedaro

Nu kodel jau taip blogai buvo prie Smetonos.??? As kai valgydavau ,mazas, blynus su smetona- jie labai gardus buvo 😁😁

https://lnk.lt/kk2-11-sezonas  

Atsakyti
sventinis rolikas jums biggrin.gif
https://www.facebook...469826551300362

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 16, 09:09)
Aišku ne 😅turiu dvi kates, tų žolių greit neliktų 😅nu ir, aišku, neįdomu man vazonikais apsistatyt, ne man tai</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sakyk , kad tingi ir tiek, kam tom katem prisidengti, aibes zinau zmoniu, ir kates ir sunis turi ir augina kabarines geles ar prieskonius.
Visai be augalu namai man tokie nejaukus..... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 16, 10:21)
Su švente tuos, kurie vis dar tiki, jog Lietuva vieną dieną tikrai bus laisva.  4u.gif  4u.gif  wub.gif

nebetikiu...nebent stebuklas atsitiktu ar subirtu Es ir paliktu visi Lietuva ramybeje...na zinai kaip moteris ,kuria paliko smurtautojai visi ramybeje, bet pati taip ir nesugebejo palikti ju... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 vasario 2022 - 11:28
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 16, 10:21)
Su švente tuos, kurie vis dar tiki, jog Lietuva vieną dieną tikrai bus laisva.  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Prie ko cia laisve?

Ne visada laisve yra palaima. jei netikit tai duokit vaikui degtuku pazaisti ar geriau granata.

Konservai si karta pasistenge viska diskredituot iki pamatu.
Atsakyti

Klipukas tai geras :)

Atsakyti