Man patinka stebėti kaip auga augalai
Man.l.patinka naminės daržovės, patinka daržai mažais kiekiais
Patinka kai pasėju, sudygsta, auga, tik ravėt nekenčiu )))
Tai kad Lt nelabai ir buvo iseje tike is mados, kaip cia, Cia is vis darzas ezgotika, max jei turi kokia obeli nuo senu laiku kas sode, kur uz miesto. Lietuviaibent duaguma dar graibosi esminiuose dalykuose, ka kaip seti, cia tai jau nebe. Pas puske drauge amerikiete atvaziavus buvo, tokia sevikuole vegane, o pas ja irgi darziukas kieme, tai kaip ji stebejosi, kaip ji ten viska ziurinejo, kas kaip auga, kokios darzoves kaip atrodo augalai...
o del kaimo, tai mano draugai is kaimo tai nenori apie darza nei galvot, is vis nuomojasi buta, jie bevaiku ir net i nama keltis nenori ir Lt drauge irgi kaime uzaugus irgi mieste, centre gyvena , dabar lyg jau ir nori i nama atsivalge to miesto matyt , sako gerai visgi savas kiemukas butu Matyt ko vaiksyteje turejai ar neturejai paskui paveikia, ka nori suauges.
O man visada patiko
Tik nenoriu tų vergavimų daržams, bet po truputį savo malonumui man laaabai
Aš mažiui specialiai salotas balkone auginau vazone, nes jam patinka, o ir įdomu gi
Vasario 16 as svesdavau prie sovietu. Vakare per radija (Amerikos balsa aisku) atlikdavo Lietuvos himna. Tai pagarsindavau, kad girdetu ir gretimi butai. Karta kaimynas uzejo, na va sakau svencim vasario 16. Jis i mane paziurejo ir pasake - vaikeli, negyvenai prie Smetonos, neinai kokie bjauria valdzia lietuviai isrenka. Tada nesupratau. Dabar jau suprantu. Aisku tas kaimynas jau senai mires, mire dar sovietu laikais... Buvo tada jau pensininkas. Papildyta: Paskui tas shudas MS Teams ishtisai lenda, reikia vel ishinstaliuoti... Nei Zoom, nei Google meetings nei kitos tokiu nesamoniu nedaroVa va ir man viena mociute panasiai sake, ji mergavo prie Smetonos, sako vel ponu valdzia prasides, ja ir tada mazai, kas suprato ir net smerke,o dabar ..... Oi nesakyk, mes darbe naudojam, sudu sudas dar per ji kiek bedu, o Pas mane net ne windowsai tai is vis puse funkciju neveikia nuolat
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria