Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Man patinka stebėti kaip auga augalai :)

Man.l.patinka naminės daržovės, patinka daržai mažais kiekiais :)

Patinka kai pasėju, sudygsta, auga, tik ravėt nekenčiu :))))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2022 - 21:16
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 21:03)
<p>Tiesa, nusipirkau šiltnamį 😁 </p>

super, tik dabar kainos ziaurios net ir siltnamiu doh.gif vargu ar atsipirks, bet seima tures skaniu , svieku darzoviu.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 21:16)
<p>Man patinka stebėti kaip auga augalai smile.gif</p>
<p>Man.l.patinka naminės daržovės, patinka daržai mažais kiekiais smile.gif</p>
<p>Patinka kai pasėju, sudygsta, auga, tik ravėt nekenčiu smile.gif)))</p>

jo tai kai pstebuklas, nezinau, gal kad mieste uzaugau , man tai kazkas nuostabaus, iberi sekleles , stebi, kaip jos dygsta, paskui valgai...ir skonis koks buna geras, niekad neprilygs pirktiniam wub.gif
Atsakyti

super, tik dabar kainos ziaurios net ir siltnamiu doh.gifvargu ar atsipirks, bet seima tures skaniu , svieku darzoviu.

per 5 metus pabrango apie 40Eur. nieko baisaus

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 21:46)
Tas pasikalbėjimas online su atskirais mokytojais man patiko, bet pas mus buvo po 20min užsireginus su konkrečiu mokytoju.  O per bendrus neaptarinėja konkrečių vaikų. Šiaip papasakoja būdavo apie situaciją, kas kaip ir pnš.

Man irgi patiko, iš anksto užsiregistruoji laikus kas 15 minučių, jokių eilių prie kabinetų kaip anksčiau būdavo.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 22:02)
<p>Pats nuotolinis mokslas blogių blogis visom prasmėm. Aš l.daug ta tema esu visur verkus 😁</p>

Pritariu. Pats paskutinis dalykas turėjo būti mokyklas uždaryti. Mažesni dar kažkiek lankė, o maniškis pusantrų metų praleido...

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 22:16)
<p>Man patinka stebėti kaip auga augalai smile.gif</p>
<p>Man.l.patinka naminės daržovės, patinka daržai mažais kiekiais smile.gif</p>
<p>Patinka kai pasėju, sudygsta, auga, tik ravėt nekenčiu smile.gif)))</p>

Man irgi. Mano daržas mažiukas ir šiltnamis nedidelis, Tai, žinok, grįžus iš darbo pavasarį, net nepersirengus apeinu savo ūkį, vyšnias, trešnes, obelis apžiūriu kaip mezga biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 15, 21:26)
per 5 metus pabrango apie 40Eur. nieko baisaus

gal Lietuvoje smile.gif cia kainos metalo, medzio pabrango dvigubai per paskutinius 2 metus
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 21:49)
Man irgi patiko, iš anksto užsiregistruoji laikus kas 15 minučių, jokių eilių prie kabinetų kaip anksčiau būdavo.
Pritariu. Pats paskutinis dalykas turėjo būti mokyklas uždaryti. Mažesni dar kažkiek lankė, o maniškis pusantrų metų praleido...
Man irgi. Mano daržas mažiukas ir šiltnamis nedidelis, Tai, žinok, grįžus iš darbo pavasarį, net nepersirengus apeinu savo ūkį, vyšnias, trešnes, obelis apžiūriu kaip mezga biggrin.gif  wub.gif

man nepatiko, na geriau nei pernai, kai is vis nebuvo, bet gyvas man patiko labiau, pas musu jie vydkavo dideleje sporto salyje ir buvo atskiri staliukai mokytojos, taip, eiles buvo, bet tai dar idomiau , su tevais pabendrauji pamatai visus, su mokytoju gyvas pokalbis.
Buvo tikrai ne kokie matai, tikekimes to nebebus, labai tikiuosi...

as kiekviena beik ryta pries darba viska apeinu smile.gif pasodinom medzius pries 2 metus jau uz mus didesni kai kurie, kas greitai auga, kaip smagu ziuret...
Atsakyti

Lutuke, aš ne mieste augusi, bet žavi mane tas daržovių augimas :)

Skonis savų neįtikėtinas.

Atsakyti

15, bet namas 1 aukšto, tai užima vietos ir trinkelių daug.

Šiltnamio aš l.norėjau. Man tai kaip hobis.

Aš gi balkone pomidorus auginu 😆 vietoj gėlių.

Tai gerai, pomėgius reikia turėti

Atsakyti

Tai gerai, pomėgius reikia turėti

Ypač gerai turėti ir normalių 😆

O daržai dabar madoj gi 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 22:26)
Ypač gerai turėti ir normalių 😆</p><p></p><p>O daržai dabar madoj gi 😁</p>

Tai kad Lt nelabai ir buvo iseje tike is mados, kaip cia, Cia is vis darzas ezgotika, max jei turi kokia obeli nuo senu laiku kas sode, kur uz miesto. biggrin.gif Lietuviaibent duaguma dar graibosi esminiuose dalykuose, ka kaip seti, cia tai jau nebe. Pas puske drauge amerikiete atvaziavus buvo, tokia sevikuole vegane, o pas ja irgi darziukas kieme, tai kaip ji stebejosi, kaip ji ten viska ziurinejo, kas kaip auga, kokios darzoves kaip atrodo augalai... biggrin.gif

o del kaimo, tai mano draugai is kaimo tai nenori apie darza nei galvot, is vis nuomojasi buta, jie bevaiku ir net i nama keltis nenori ir Lt drauge irgi kaime uzaugus irgi mieste, centre gyvena , dabar lyg jau ir nori i nama atsivalge to miesto matyt , sako gerai visgi savas kiemukas butu biggrin.gif Matyt ko vaiksyteje turejai ar neturejai paskui paveikia, ka nori suauges. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 22:34

Tai kad Lt nelabai ir buvo iseje tike is mados, kaip cia, Cia is vis darzas ezgotika, max jei turi kokia obeli nuo senu laiku kas sode, kur uz miesto. biggrin.gifLietuviaibent duaguma dar graibosi esminiuose dalykuose, ka kaip seti, cia tai jau nebe. Pas puske drauge amerikiete atvaziavus buvo, tokia sevikuole vegane, o pas ja irgi darziukas kieme, tai kaip ji stebejosi, kaip ji ten viska ziurinejo, kas kaip auga, kokios darzoves kaip atrodo augalai... biggrin.gif

o del kaimo, tai mano draugai is kaimo tai nenori apie darza nei galvot, is vis nuomojasi buta, jie bevaiku ir net i nama keltis nenori ir Lt drauge irgi kaime uzaugus irgi mieste, centre gyvena , dabar lyg jau ir nori i nama atsivalge to miesto matyt , sako gerai visgi savas kiemukas butu biggrin.gifMatyt ko vaiksyteje turejai ar neturejai paskui paveikia, ka nori suauges. biggrin.gif

O man visada patiko :)

Tik nenoriu tų vergavimų daržams, bet po truputį savo malonumui man laaabai :)

Aš mažiui specialiai salotas balkone auginau vazone, nes jam patinka, o ir įdomu gi :)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 15, 13:22)

O Vasario 16-ąją ir Kovo 11-ąją mes švenčiam!

Vasario 16 as svesdavau prie sovietu. Vakare per radija (Amerikos balsa aisku) atlikdavo Lietuvos himna. Tai pagarsindavau, kad girdetu ir gretimi butai.
Karta kaimynas uzejo, na va sakau svencim vasario 16.
Jis i mane paziurejo ir pasake - vaikeli, negyvenai prie Smetonos, neinai kokie bjauria valdzia lietuviai isrenka.
Tada nesupratau.
Dabar jau suprantu.
Aisku tas kaimynas jau senai mires, mire dar sovietu laikais... Buvo tada jau pensininkas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 19:50)
kokia idomia sistema suglavojo mokykla tevu mokytojus susirinkimam, idomia sakau neigiama prasme  biggrin.gif
per Microsoft teams susiskambinam dabar ir snekam turim 4 min laiko, ir laukiam eileje pas kita mokytoja....
kada tos visos covidines nesamones doh.gif

Paskui tas shudas MS Teams ishtisai lenda, reikia vel ishinstaliuoti...
Nei Zoom, nei Google meetings nei kitos tokiu nesamoniu nedaro
Atsakyti

Vasario 16 as svesdavau prie sovietu. Vakare per radija (Amerikos balsa aisku) atlikdavo Lietuvos himna. Tai pagarsindavau, kad girdetu ir gretimi butai. Karta kaimynas uzejo, na va sakau svencim vasario 16. Jis i mane paziurejo ir pasake - vaikeli, negyvenai prie Smetonos, neinai kokie bjauria valdzia lietuviai isrenka. Tada nesupratau. Dabar jau suprantu. Aisku tas kaimynas jau senai mires, mire dar sovietu laikais... Buvo tada jau pensininkas. Papildyta: Paskui tas shudas MS Teams ishtisai lenda, reikia vel ishinstaliuoti... Nei Zoom, nei Google meetings nei kitos tokiu nesamoniu nedaro
    Va va  ir man viena mociute panasiai sake, ji mergavo prie Smetonos, sako vel ponu valdzia prasides, ja ir tada mazai, kas suprato ir net smerke,o dabar ..... :unsure:   Oi nesakyk, mes darbe naudojam, sudu sudas dar per ji kiek bedu, o Pas mane net ne windowsai tai is vis puse funkciju neveikia nuolat  :oh:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 23:03