Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 06, 23:16)
Tik noriu priminti žmonėms, kurie skaito SM, kad Lutukė, Montevertė, prieš kelias dienas Uarda savo svaičiojimais apie neva sąmoningai baisiais vaizdais ir istorijom mažų vaikų psichiką traumuojančius tėvus ciniškai tyčiojasi iš  mano poste parašyto autentiško Sausio 13-ją išgyvenusių žmonių liudijimo. Daugiau čia tema mano komentarų nebus.
Moonte, ir Jūs, jei galit, šios temos netęskit, nes tai yra tų žmonių ir jų siaubingos patirties žeminimas. O jie tegul...

Pritariu.
Bet padariau isvadas, kad anos ir be musu prikurs, neva musu izvalgas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:24)
Nauseda irgi grazus.
Girdejau, kad ir Karbaukis labai simpatiskas  mirksiukas.gif

jusu skonis liudnas..... unsure.gif
na nera grazaus politiko nei vieno, bent is tu zinomesniu...

I Lietuvos politika neina dori, saziningi, ismintingi zmones, na neina, i ta liuna, o kas netycia pataiko, neilgai uzsibuna, nes pamato, kad toje pelkeje nieko nenuveiksi.....Uzsidirba kitur daugiau ir pasiekia kitur daugiau, net tos pacios tevynes labui....

Harmoningas zmogus dazniausiai ir buna simpatiskas, deja, ten tokiu nera, yra ne visai blogi ir visai parsidave sazine... tik tiek...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:32)

I Lietuvos politika neina dori, saziningi, ismintingi zmones, na neina, i ta liuna, o kas netycia pataiko, neilgai uzsibuna, nes pamato, kad toje pelkeje nieko nenuveiksi.....Uzsidirba kitur daugiau ir pasiekia kitur daugiau, net tos pacios tevynes labui....

Harmoningas zmogus dazniausiai ir buna simpatiskas, deja, ten tokiu nera, yra ne visai blogi ir visai parsidave sazine... tik tiek...

Tai zinoma jis gi mano mirksiukas.gif

O kuo harmoningas zmogus, va taip, kad vien pasiziurejus, zinociau, kad bingo, va tas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:30)
O tas davimas, kokiais kriterijais matuojamas?
Papildyta:
Kaip diomiai. O pati sugebejai sukergti Bilotaites negrazuma su politika...

ivairiais, o kaip tu vertini sau, ka tau darbas duoda? Man esme, kaip tau eina tobuleti kaip zmogui....

Na taip tai jos darbas siuo metu ir sakau, kad jis labai ja nustekeno. O kad tu isvartei, kad tai kazkaks kriterijus politikui, kita ta kaula pasigriebe ir taso, tai tik jusu varganu interpretaciju ir nesugebejimo suprasti teksto pasekme..
cia kaip sakyciau kaimyne Onute dirba lidle ir suvargo dirbdama, tai tu sakytumei, matai tai anot taves reikia grozio dirbti lidle doh.gif nu pievos nu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:36)
ivairiais, o kaip tu vertini sau, ka tau darbas duoda? Man esme, kaip tau eina tobuleti kaip zmogui....

Na taip tai jos darbas siuo metu ir sakau, kad jis labai ja nustekeno. O kad tu isvartei, kad tai kazkaks kriterijus politikui, kita ta kaula pasigriebe ir taso, tai tik jusu varganu interpretaciju ir nesugebejimo suprasti teksto pasekme..
cia kaip sakyciau kaimyne Onute dirba lidle ir suvargo dirbdama, tai tu sakytumei, matai tai anot taves reikia grozio dirbti lidle doh.gif nu pievos nu... biggrin.gif

Prie ko cia as, as ne politikoje. Juk kalba ka duoda moteriai politika, cia gi tavo teiginys.

Tai subjektyvus vetinimas, man ji simpatiska moteris, kuria visada ir buvo. Cia velgi yra mano subjektyvus vertinimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:34)
O kuo harmoningas zmogus, va taip, kad vien pasiziurejus, zinociau, kad bingo, va tas...

Na jei to neiziuri, tai neiziuresi...ar pvz galima nupasakoti akiu zibejima, kaip zmogus myli?
arba siluma, kuri sklidna nuo zmogaus?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:39)
Prie ko cia as, as ne politikoje. Juk kalba ka duoda moteriai politika, cia gi tavo teiginys.

Tai subjektyvus vetinimas, man ji simpatiska moteris, kuria visada ir buvo. Cia velgi yra mano subjektyvus vertinimas.

Tai kalba ir nebuvo apie tave doh.gif kur tu as nezinau...
Tave paminejau del bandymo isaiskinti i ka kreipi demesi ivertindama darbo itaka sau, kaip zmogui ar kitam...bet matyt nesupratai palyginimo...

na, lai buna taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugsėjo 2021 - 22:42
Lutuke, visas pasaulis nudurnėjo, tik Švedija protinga, ane?
QUOTE(Moonte @ 2021 09 07, 00:24)
Nauseda irgi grazus.
Girdejau, kad ir Karbaukis labai simpatiskas  mirksiukas.gif

Nu jo, pamiršau, šituos kai rinko, irgi sakė gražus biggrin.gif
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 07, 00:28)
va cia chrestomatinis pavyzdys, kaip jus kaip vistos karksit, nesupratusios, ka paskaitot... lotuliukas.gif

niekas nesnekejo, kas svarbiausia politikui doh.gif tu vis tiek nesuprasi, kas svarbiausia politikui, nes tau patinka vagys, aferistai, melagiai...

Grazuslis, del grozio renkamas, tau jis grazus doh.gif kas dar bus kokiu dar turit minties perlu? bigsmile.gif

Renka, tie, kuriems gražus biggrin.gif , aš jo tai nerinkau biggrin.gif , prie ko čia aš?
Vagys, aferistai, melagiai, kurie čia? Visi seimųnai, kurie marsiečių mitinge ant scenos lipo? Nu tai čia tau tokie patinka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:39)
Na jei to neiziuri, tai neiziuresi...ar pvz galima nupasakoti akiu zibejima, kaip zmogus myli?
arba siluma, kuri sklidna nuo zmogaus?

TAi subjektyvu, kas atrodo tau, nebutinai tinka kitam.

Cia panasiai kaip uardai, jos vaikai grazus, kaip ir peledai, peledziukai graziausi ir kas dabar su tuo gincysis.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:36)

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:41)
Tai kalba ir nebuvo apie tave doh.gif kur tu as nezinau...
Tave paminejau del bandymo isaiskinti i ka kreipi demesi ivertindama darbo itaka sau, kaip zmogui ar kitam...bet matyt nesupratai palyginimo...

na, lai buna taip  biggrin.gif

Tai kam uzdavineti klausimus man... Jei as ne prie ko...
Kam tas grybavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 rugsėjo 2021 - 22:46
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 06, 23:41)

Renka, tie, kuriems gražus biggrin.gif , aš jo tai nerinkau biggrin.gif , prie ko čia aš?
Vagys, aferistai, melagiai, kurie čia? Visi seimųnai, kurie marsiečių mitinge ant scenos lipo? Nu tai čia tau tokie patinka.

Na skaiciai tai taip sako, salia ju dar ir Norvegija, Suomija islaike gana sveika prota.
O turi kitu duomenu, kur skaiciai dideja ir kur mazeja?

rimtai tau irgi yra graziu politiku? blink.gif keistas jusu skonis jeibogu...Na tu taip rasai, as nei vieno nemaciau, kad rasytu, renku Grauzli , nes man jis grazus, zmonem daznai, kam jis patinka, patinka del savo sneku, darbu...

taip visi, sakau vieni siek tiek blogi, daug neprikiauline tautai, bet kazko gero irgi nenuveike, o kiti visai brudai....
Pvz imkim Kepeni, jis man labai patiko, kaip zmogus, labai daug nuveikes Lietuvai su sveikuoliu judejimu ir sveikatos mokykla, o va patekes i seima negridejau, kad ka gero butu nuveikes, na tai ko ten lysti?Po viena ten ne busi karys, jei nera rimtos komandos, geriau veikti visuomeniniais tikslais...

kas man patinka? susapnavai blink.gif as dazniausiai balsuoju uz mazesni blgi, o ne uz tai, kas man patinka....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 06, 23:41)

Ypac Kepenis, Puidokas, Grazulis biggrin.gif
Tuoj gausiu porcija epitetu, bet negalejau susilaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:44)
TAi subjektyvu, kas atrodo tau, nebutinai tinka kitam.
Cia panasiai kaip uardai, jos vaikai grazus, kaip ir peledai, peledziukai graziausi ir kas dabar su tuo gincysis.
Papildyta:
Tai kam uzdavineti klausimus man... Jei as ne prie ko...
Kam tas grybavimas?

nesupratai, ka rasiau....cia matyt empatijos, intuicijos reikia tureti, kad suprasti ...nes ne tik akim ziuri ir vertini, bet ir sirdim jauti kita zmogu...

jau toje zinuteje paaiskinau, kuria cituoji.jei nesupranti, kam vadinti kito zinutes grybavimu?
"Tave paminejau del bandymo isaiskinti i ka kreipi demesi ivertindama darbo itaka sau, kaip zmogui ar kitam...bet matyt nesupratai palyginimo..."
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:49)
Tuoj gausiu porcija epitetu, bet negalejau susilaikyti  ax.gif

nezinau as asiku ju vidiniu motyvu darbo Puidokas su Kepeniu kol kas neapsikiaulino, bet ir nenuveike kazko esminio....Grazulis tai manau nebeturetu ka dirbti issejes is politikos, tai ir laikosi dantim ir nagais...profesionalas jau makaronu kabinimo, velgi negridejau nei vieno jo kokio projekto zymaus per tiek metu..
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:49)
Tuoj gausiu porcija epitetu, bet negalejau susilaikyti  ax.gif

nezinau as asiku ju vidiniu motyvu darbo Puidokas su Kepeniu kol kas neapsikiaulino, bet ir nenuveike kazko esminio....Grazulis tai manau nebeturetu ka dirbti issejes is politikos, tai ir laikosi dantim ir nagais...profesionalas jau makaronu kabinimo, velgi negridejau nei vieno jo kokio projekto zymaus per tiek metu..
Atsakyti

Pasakė ta, kuriai satja baba kažkoks yra gražus vyras.... 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

Atsakyti