QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:19)
<p>Moka švęsti lietuviai. </p>
kai nematei kaip kitos salys svencia, tai gal taip ir atrodo
del vaiku man visai nepatiko, gana ilgais tarpais sedejo namie paskutinius 2 metus, mokymasis patiem, gaudavo uzduotis online, as irgi dirbau ful time tai ten suziureti man visko neimanoma, o i rnemaizukai jau, sudetingi metai jiem buvo, be draugu tik online periodais, berysio, visi bureliai nutruko vel ilgais tarpais.... visai nepatiko... ai kas patinka cia tai nera bendru tevu mokytoju susirinkimu su kiekvieno dalyko mokytoju sneki asmeniskai tik , seniau buvo gyvi susitikimai, dabar online, ko as nelabai megstu, kazkosk bendravimas berysio man tas online. As ta asmeninio gyvenimo privatuma jau jauciau kai dirbau mokytoja, na ka turi pasakyti pries visa tevu klase, man kazkaip absurdiskai budavo, i privalai bent 1 susirinkimus padaryti, pagal taisykles mokyklos neziau gal dabar pasikeite ir Lt jau, Nes tas barimas pries visa klase kaip seniau kitos mokytojos darydavo ten viena ar kita vaika ar gyrymas, man toks slykstus budavo. As pamenu aptarinejau vaiku kelione busima nes nesugalvojau, ka dar galeciau su visais bendrai sneketi, tik daviau savo telefono numeri, sakau as cia, jei jum kyla klausimu, jei norit pasisneketi ateikit , nei vienas neatejo per metus laikoTas pasikalbėjimas online su atskirais mokytojais man patiko, bet pas mus buvo po 20min užsireginus su konkrečiu mokytoju. O per bendrus neaptarinėja konkrečių vaikų. Šiaip papasakoja būdavo apie situaciją, kas kaip ir pnš.