Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:19)
<p>Moka švęsti lietuviai. </p>

kai nematei kaip kitos salys svencia, tai gal taip ir atrodo smile.gif
Atsakyti

kai nematei kaip kitos salys svencia, tai gal taip ir atrodo smile.gif
Tai sakai lietuviai turi švęst kaip kažkokie kiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2022 - 19:37
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:36)
Tai sakai ljetuviai turi švęst kaip kažkokie kiti?

ar sakau kad turi? ne, niekas nieko neturi, sakau, tik kaip yra.
Na rytoj bus svente? Kaip pvz jusu seima svesit?
Atsakyti

ar sakau kad turi? ne, niekas nieko neturi, sakau, tik kaip yra.
Na rytoj bus svente? Kaip pvz jusu seima svesit?

Turėjom į miestą varyt, bet dabar nežinau dėl kojos. Gal bent vakare pavyks. 

Darysim vėlevėles, klausysimės dainų.

Atsakyti
kokia idomia sistema suglavojo mokykla tevu mokytojus susirinkimam, idomia sakau neigiama prasme biggrin.gif
per Microsoft teams susiskambinam dabar ir snekam turim 4 min laiko, ir laukiam eileje pas kita mokytoja....
kada tos visos covidines nesamones doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 20:04

Aj, man tai pernai visai patiko :)

Atsakyti
del vaiku man visai nepatiko, gana ilgais tarpais sedejo namie paskutinius 2 metus, mokymasis patiem, gaudavo uzduotis online, as irgi dirbau ful time tai ten suziureti man visko neimanoma, o i rnemaizukai jau, sudetingi metai jiem buvo, be draugu tik online periodais, berysio, visi bureliai nutruko vel ilgais tarpais.... visai nepatiko...

ai kas patinka cia tai nera bendru tevu mokytoju susirinkimu su kiekvieno dalyko mokytoju sneki asmeniskai tik , seniau buvo gyvi susitikimai, dabar online, ko as nelabai megstu, kazkosk bendravimas berysio man tas online.

As ta asmeninio gyvenimo privatuma jau jauciau kai dirbau mokytoja, na ka turi pasakyti pries visa tevu klase, man kazkaip absurdiskai budavo, i privalai bent 1 susirinkimus padaryti, pagal taisykles mokyklos doh.gif neziau gal dabar pasikeite ir Lt jau, Nes tas barimas pries visa klase kaip seniau kitos mokytojos darydavo ten viena ar kita vaika ar gyrymas, man toks slykstus budavo. As pamenu aptarinejau vaiku kelione busima biggrin.gif nes nesugalvojau, ka dar galeciau su visais bendrai sneketi, tik daviau savo telefono numeri, sakau as cia, jei jum kyla klausimu, jei norit pasisneketi ateikit , nei vienas neatejo per metus laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 20:31

del vaiku man visai nepatiko, gana ilgais tarpais sedejo namie paskutinius 2 metus, mokymasis patiem, gaudavo uzduotis online, as irgi dirbau ful time tai ten suziureti man visko neimanoma, o i rnemaizukai jau, sudetingi metai jiem buvo, be draugu tik online periodais, berysio, visi bureliai nutruko vel ilgais tarpais.... visai nepatiko... ai kas patinka cia tai nera bendru tevu mokytoju susirinkimu su kiekvieno dalyko mokytoju sneki asmeniskai tik , seniau buvo gyvi susitikimai, dabar online, ko as nelabai megstu, kazkosk bendravimas berysio man tas online. As ta asmeninio gyvenimo privatuma jau jauciau kai dirbau mokytoja, na ka turi pasakyti pries visa tevu klase, man kazkaip absurdiskai budavo, i privalai bent 1 susirinkimus padaryti, pagal taisykles mokyklos doh.gifneziau gal dabar pasikeite ir Lt jau, Nes tas barimas pries visa klase kaip seniau kitos mokytojos darydavo ten viena ar kita vaika ar gyrymas, man toks slykstus budavo. As pamenu aptarinejau vaiku kelione busima biggrin.gifnes nesugalvojau, ka dar galeciau su visais bendrai sneketi, tik daviau savo telefono numeri, sakau as cia, jei jum kyla klausimu, jei norit pasisneketi ateikit , nei vienas neatejo per metus laiko smile.gif
Tas pasikalbėjimas online su atskirais mokytojais man patiko, bet pas mus buvo po 20min užsireginus su konkrečiu mokytoju.  O per bendrus neaptarinėja konkrečių vaikų. Šiaip papasakoja būdavo apie situaciją, kas kaip ir pnš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2022 - 20:52

Pats nuotolinis mokslas blogių blogis visom prasmėm. Aš l.daug ta tema esu visur verkus 😁

Atsakyti

Tiesa, nusipirkau šiltnamį 😁 

Atsakyti

Tiesa, nusipirkau šiltnamį 😁 

Bože😅 patinka tau kapstytis? Primink kiek arų?

Atsakyti

Bože😅 patinka tau kapstytis? Primink kiek arų?

15, bet namas 1 aukšto, tai užima vietos ir trinkelių daug.

Šiltnamio aš l.norėjau. Man tai kaip hobis.

Aš gi balkone pomidorus auginu 😆 vietoj gėlių.

Atsakyti