Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Kaip zmones nebijo su tavimi swinguoti, tu gi nemoki liezuvio laikyti uz dantu.

Aš nemoku? 😃

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 18:03)
<p>Aš šiand.sužinojau kas yra viena moteris, su kuria bendraujam. Nors fb.žinojau senokai, bet nedašilo googlint, o ir nepažinau. </p><p>Pagalvojau, jei čia taip, tai... žmogui būtų šakės 😱</p><p>Skandaliukas ant visos Lietuvos...</p>

nu ir koks cia butus skandalas? kuri ka jau cia baisaus tokio raso? kokios sakes apie ka tu cia is vis? kuo visuomene butu imanoma nustebinti? biggrin.gif jau nesneku,kad irodymu tai jokiu nera, kas yra kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 19:00)
nu ir koks cia butus skandalas? kuri ka jau cia baisaus tokio raso? kokios sakes apie ka tu cia is vis?  kuo visuomene butu imanoma nustebinti?  biggrin.gif  jau nesneku,kad irodymu tai jokiu nera, kas yra kas  mirksiukas.gif

Ne, ji pazysta moteri is to, ka jie veikia kartu su vyru, ir suzinojo kokias pareigas ta moteris eina.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 20:00)
nu ir koks cia butus skandalas? kuri ka jau cia baisaus tokio raso? kokios sakes apie ka tu cia is vis?  kuo visuomene butu imanoma nustebinti?  biggrin.gif  jau nesneku,kad irodymu tai jokiu nera, kas yra kas  mirksiukas.gif

Aš irgi galvoju, kas jau gali būti tokio baisaus šiais laikais ax.gif Kad būtų šakės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 18:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932183" data-time="1644943932"><div><p>Kaip zmones nebijo su tavimi swinguoti, tu gi nemoki liezuvio laikyti uz dantu.</p></div></blockquote><p>Aš nemoku? 😃</p>

Butum mokejus, butum apie tai neuzsiminus mamkose. Ko tampai is fb tokia 8nfo po kitus forumus?

Nori, kad mes visi ant keliu pultume pries tave ir prasyrume parasyti jos varda?
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 15, 14:02)
Tu esi tokia durna, kad net nesugebi suvokti kokia tu durna,  nesugebi atskirti, kur yra šventės, kur yra minėjimai, kur dar kažkas.

Kas tau trukdo švęsti Patriko dieną ar kokią kitą? Mes tau aiškinam kaip tai daryti? Eik, švęsk ir neaiškink kaip mums švęsti. Ne tavo reikalas.

del taves brangioji galiu buti ne tik durna, bet ir lauko ramunele, tu tokia nuostabi vienintele mano drauge, ka as be taves ir is vis sio forumo daryciau, ar ne, juk draugiu neturiu ir esu tokia baisiai veinisa ir nelaiminga, jus mano tyro oro gurksnis sioje asaru pakalneje. net mama tiek nesirupina, manim kiek tu, aciu tau dar karta friends.gif

Tik matai mieloji, stesnajus skazat,kad rektu gal dar karta perskaityti zinute ramiai nusivalius putas nuo akiniu, gal suprasi, kad niekam nieko neaiskinu, tik konstatuoju faktus, kad nemoka lietuviai svesti, yra isitempe, kompleksuoti ir labai jau i remus save isispaude, liaudes dainos ir tos duaguma paie mirti ir kara... depresines tokios...ne tik svesti ir protestuoti ir susivienyti na nemoka susiakcentave i gedula, liudnas patirtis, vis laikantys nuoskaudas kazkam tai Rusijai, tai kaimynui,,,na nesveika taip, gal del to tauta ir nyksta, negatyvas ilgai nesilaiko... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 15, 19:01)
Ne, ji pazysta moteri is to, ka jie veikia kartu su vyru, ir suzinojo kokias pareigas ta moteris eina.

biggrin.gif gal nu bet tai ar tuom ka nustebinsi siais laikais? nu paleistuvauja ir ka sakytu ta visuomene, cool gi dabar visi tie dalykai ant bangos biggrin.gif
sakytum keiksmai blogai, bet nu paskaitai politku profilius fb kokios Maldeikienes pvz, nu baisiau ten, kas dar nei nezinau, kuom cia issigastu biggrin.gif
Nu Idomucia gal dar galetu siek tiek nutebinti visuomene, bet tik tiek. Bet abejoju ar jis zinomas koks biggrin.gif
Atsakyti

Butum mokejus, butum apie tai neuzsiminus mamkose. Ko tampai is fb tokia 8nfo po kitus forumus? Nori, kad mes visi ant keliu pultume pries tave ir prasyrume parasyti jos varda?
Tiesiog čia iš pusės žodžio tapatybes žmonių randa ir apkalba dar nuo galvos iki pirštų galiukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2022 - 19:15
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932193" data-time="1644944722"> Butum mokejus, butum apie tai neuzsiminus mamkose. Ko tampai is fb tokia 8nfo po kitus forumus? Nori, kad mes visi ant keliu pultume pries tave ir prasyrume parasyti jos varda?</blockquote> Tiesiog čia iš pusės žodžio tapatybes žmonių randa ir apkalba dar nuo galvos iki pirštų galiukų

Tai ko, asile, isvis žiojies pasakoti tokius dalykus, kuriu negalima pasakoti. Kiba mes tokie durni ir nezinome, kad qpsiėdę bagotos bobos dalyvauja orgijose daznai?

Tu gi busi pakasta, jei jos vardas prades vaikscioti. Cia jums ne as, kuri nesiterlioja šūdu rankų, kad nuteisti uzsakove ir vykdytojas mano tapatybes paviesinimo atvejyje.. Ji tave pakas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2022 - 19:35

Moka švęsti lietuviai. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:19)
<p>Moka švęsti lietuviai. </p>

Tu lutuke vadini durne, bet pati didziausia mamku durne esi tu, jei nesugebi net tokiu dalyku nutyleti.
Atsakyti

Tu lutuke vadini durne, bet pati didziausia mamku durne esi tu, jei nesugebi net tokiu dalyku nutyleti.

Aš nė vieno žmogaus durnium nevadinu.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 19:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72932202" data-time="1644945732"><div><p>Tu lutuke vadini durne, bet pati didziausia mamku durne esi tu, jei nesugebi net tokiu dalyku nutyleti.</p></div></blockquote><p>Aš nė vieno žmogaus durnium nevadinu.</p>

Ir negali, nes ne vienas cia nera savizudis, kad pasakotu tokius dalykus, kaip tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2022 - 19:34