Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

o kas, tegu sportuoja :D

Tai, kad ledo daug kur nebėra

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 14:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72932011" data-time="1644926585"><div><p>Kas kojai?</p></div></blockquote><p>Pasitempiau pėdos raiščius.</p><p>Skubėdama sugebėjau pastatyt koją šleivai  😆</p><p></p><p></p>

O pas traumatologus buvai? Bent jau elastinius ir kitokius tvarčius/ įtvarus turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 vasario 2022 - 14:11

Lukiškių aikštėj bus berods kažkokia karinės technikos paroda? 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 15:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72932011" data-time="1644926585"><div><p>Kas kojai?</p></div></blockquote><p>Pasitempiau pėdos raiščius.</p><p>Skubėdama sugebėjau pastatyt koją šleivai  😆</p><p></p><p></p>

Buvau prieš kokį mėnesį taip išsisukus, po savaitės jau į sporto salę ėjau.
Atsakyti

O pas traumatologus buvai? Bent jau elastinius ir kitokius tvarčius turi?

Nebuvau. Labai aišku kas nutiko. Tai jau 4dienos. Porą d.su elastiniu bintu, tepalais tepu. Gyvensiu, bet vaikščiot daug negaliu.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72932021" data-time="1644926891"><div><p>O pas traumatologus buvai? Bent jau elastinius ir kitokius tvarčius turi?</p></div></blockquote><p>Nebuvau. Labai aišku kas nutiko. Tai jau 4dienos. Porą d.su elastiniu bintu, tepalais tepu. Gyvensiu, bet vaikščiot daug negaliu.</p>

Na, čia mėnesiui. Gal nebaisu:)
Atsakyti

Iš vaikystės tėvukas išmokęs (jis buvo felčeris ar kaip ten armijoj)-ištiesus pirštus pabaksnot į jų galiukus-jei skausmo nėr-nelūžo :D

ir elastiniu bintu iš jo išmokau naudotis :D

Atsakyti

Iš vaikystės tėvukas išmokęs (jis buvo felčeris ar kaip ten armijoj)-ištiesus pirštus pabaksnot į jų galiukus-jei skausmo nėr-nelūžo :D

ir elastiniu bintu iš jo išmokau naudotis :D

Esu turėjus lūžį, neina prisiliest kitą dieną, negali lankstyt ir tinimss stipresnis. 

Atsakyti

Esu turėjus lūžį, neina prisiliest kitą dieną, negali lankstyt ir tinimss stipresnis. 

dar ir skilimas gali būti, pėdos kaulo.

kolegei panašiai buvo nikstelėjo koją, o gavosi, kad įskilo, reiktų šviest

Atsakyti

dar ir skilimas gali būti, pėdos kaulo. kolegei panašiai buvo nikstelėjo koją, o gavosi, kad įskilo, reiktų šviest
6ad. mąsčiau apie tai, bet stabiliai gerėja, tai manau viskas ok. 

Jei ne žieminiai batai, tai visai gerai būtų 😆  

(Eisiu iš naujo į mokyklą)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 vasario 2022 - 14:55

Aš šiand.sužinojau kas yra viena moteris, su kuria bendraujam. Nors fb.žinojau senokai, bet nedašilo googlint, o ir nepažinau. 

Pagalvojau, jei čia taip, tai... žmogui būtų šakės 😱

Skandaliukas ant visos Lietuvos...

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 18:03)
<p>Aš šiand.sužinojau kas yra viena moteris, su kuria bendraujam. Nors fb.žinojau senokai, bet nedašilo googlint, o ir nepažinau. </p><p>Pagalvojau, jei čia taip, tai... žmogui būtų šakės 😱</p><p>Skandaliukas ant visos Lietuvos...</p>

Kaip zmones nebijo su tavimi swinguoti, tu gi nemoki liezuvio laikyti uz dantu.
Atsakyti