Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 13:42)
tas lietuviu norejimas svesti sventes valstybingumo vos ne kaip gedu lo dienas nuolat, man keistas. Airiai svencia linksmai Patriko diena ir siaip visia nesureiksmina tu savo liudnu datu istorijoje, ju yaptingai nei nemini, o svancia airiu tapatybe, savo tautos indentiteta, linksminasi...Lietuva tai nuolat kaip asaru pakalne, ne duok dieve atrodo nusisypsosi pe rkokia valstybine svente, ar susvilpsi kokiam idiotui politikui, "milicija" suims,  nubaus, neleis, nes ne pagal taisykles sventi  biggrin.gif

kaizn per po krepsino varzybu gal irgi nebeleis sukauti, svilpti, bugunus ir triubas naudoti  biggrin.gif nes nu nergazu....
Papildyta:
gera isgirdau palyginima ateis spaliukai su nezabutkem  biggrin.gif

Vasario 16, kovo 11 tau liūdnos datos? Na pagal tavo postus logiška, kam gi Lietuvai ta laisvė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 12:00)
toliau skaitau Vegele apie sventes, kaip taikliai zmogus sneka, gi ir as tai sakiau, gal nereks pastinike atejusi, kad nusirasiau nuo jo, nes pirma tai siuliau smile.gif Manau, visiem bent kiek mastantiem ir, is tiesu, noritiem taikos, darnos, vieningos tautos tokie dalykai aiskus...
Demokratinėje valstybėje politikai po sausio 13-osios minėjimo būtų pasidarę išvadas. Sekantį minėjimą būtų vengę įtampą keliančių ir supriešinimą didinančių politikų kalbų. Juk nesunku pakviesti į balkonėlį žinomų istorikų, filosofų ar kultūros įžymybių, kurie primintų vasario 16-osios istoriją, ją dar kartą įvertintų Europos ir pasaulio kultūros, teisės ir kituose kontekstuose. Panašu, kad politikų išvados yra gerokai kitokios – toliau viešai demonstruoti galią: tiek žodžio, tiek ir fizinę. Tie „nežmonės“ lieka aptvaruose: fiziškai ir emociškai.

amen, kaip krikščionys pasakytų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 12:04)
Kuris čia sexy? Tingiu visus vakarykščius pykčius skaityti. Bene Vėgėlė? Tada ir man siaubas, net nupurto. Visai ne toks tipažas man atrodo sxy biggrin.gif

tipo Tapinas sexy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 13:01)
o tada kvaiši teletabiai visur rašinės, kad tik sauja tokių žmonių susirinko
įdomu kaip jiems susirinkti, kai diktatas neleidžia? smile.gif

butent, tai ir i praejusius kelis mitingus mzoniu gi ne visus i Vilniu ileido ir tai keik susirinko daug. kazkas gi ir dirba ar serga ar turi mazu vaiku ar pagyvene zmones, kiap mano mama norejo vaziuoti, bet neturi gi masinos, o ten su autobusais pirmyn atgal gana varginanti kelione.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 13:02)
Vasario 16, kovo 11 tau liūdnos datos? Na pagal tavo postus logiška, kam gi Lietuvai ta laisvė blink.gif

Ji maišo. Bando miksuoti informaciją. Bet netrukdykim, tegul mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 13:02)

tu nezinai liudnu datu Lietuvos istorijoje? prie ko cia vasario 16 ir kovo 11, doh.gif as gi rasiau siek tiek daugiau nei paryskintas sakinys , visa zinute skaityk, as zinok ateityje i tokius durnus tavo postus nebeatsakinesiu. Kokia prasme?
ppati akzka susifantazuoji,pasidarai savas isvadas ir pati sau teisi, kam man dar kazka prideti prie tavo kliedesiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 13:12
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 14:07)

tipo Tapinas sexy unsure.gif

Nu visai nieko tas Tapinas wub.gif Galvojau, Vėgėlė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 12:42)
kaizn per po krepsino varzybu gal irgi nebeleis sukauti, svilpti, bugunus ir triubas naudoti  biggrin.gif nes nu nergazu....

gerai būtų, nes man tikrai negražu
nemėgstu krepšinio, nu visiškai nepatinka, labai užgauna mano jausmus tie šventėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 14:10)
tu nezinai liudnu datu Lietuvos istorijoje? prie ko cia vasario 16 ir kovo 11, doh.gif as gi rasiau siek tiek daugiau nei paryskintas sakinys , visa zinute skaityk, as zinok ateityje i tokius durnus tavo postus nebeatsakinesiu. Kokia prasme?

Rytoj vasario 16 ir pradėjai putotis prieš šią dieną. Juodojo kaspino dieną nelabai kas švenčia, nelabai tu irgi putojies prieš ją. O švęsti laisvę normalu, o tau patiktų kad per ją ne švęstų žmonės, o baubtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 15 vasario 2022 - 13:15
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 13:10)
gerai būtų, nes man tikrai negražu
nemėgstu krepšinio, nu visiškai nepatinka, labai užgauna mano jausmus tie šventėjai biggrin.gif

palauksim ka lieps balkonelis, tokias emocijas ir jausim, tu cia nedrisk savu susigalvoti... unsure.gif

Bidenelis pranese, kad vasario 16 puls rusai, tai ziurim laukiam, gal cia jie speicialiai taip Lietuvai kersys unsure.gif kazkas gerai pasake, o kas bus jei Rusija i kara neateis... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 13:14)
Rytoj vasario 16 ir pradėjai putotis prieš šią dieną. Juodojo kaspino dieną nelabai kas švenčia, nelabai tu irgi putojies prieš ją. O švęsti laisvę normalu, o  tau patiktų kad per ją ne švęstų žmonės, o baubtų?

dar karta eik ir skaityk, ka parasiau, nekliedejusi...

"Su vėliavėlėmis, šypsenomis, milicijos priežiūra ir atidumu, užkertančiu kelią bet kokiam antitarybinio elemento pasirodymui. Su gvazdikais ir darbo žmonių kolektyvų bei spalio revoliucijos vėliavomis!...Šventės ir paradai pagal gerąsias sovietmečio tradicijas turi vykti „ramiai – be priešiškai nusiteikusių asmenų, nes už tai gresia atsakomybė“. "

pasikeite geles ir veliavos spalvos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 13:14)
Rytoj vasario 16 ir pradėjai putotis prieš šią dieną. Juodojo kaspino dieną nelabai kas švenčia, nelabai tu irgi putojies prieš ją. O švęsti laisvę normalu, o  tau patiktų kad per ją ne švęstų žmonės, o baubtų?

Juodojo kaspino dienos niekas nešvenčia - o mini. Kaip ir Rugpjūčio 23-ją (Molotovo-Ribentropo pakto datą), kaip ir Sausio -13-ąją, kaip ir Medininkų žudynes (1991 07 31).

O Vasario 16-ąją ir Kovo 11-ąją mes švenčiam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 15 vasario 2022 - 13:23
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 15, 14:22)
Juodojo kaspino dienos niekas nešvenčia - o mini. Kaip ir Rugpjūčio 23-ją (Molotovo-Ribentropo pakto datą), kaip ir Sausio -13-ąją, kaip ir Medininkų žudynes (1991 07 31).

O Vasario 16-ąją ir Kovo 11-ąją mes švenčiam!

Tą ir norėjau pasakyti- mini. 4u.gif
Mes švenčiam, o mankurtai putojasi. Ir verkia, kad dvi Lietuvos.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 13:32)
Tą ir norėjau pasakyti- mini. 4u.gif
Mes švenčiam, o mankurtai putojasi. Ir verkia, kad dvi Lietuvos.

4u.gif wub.gif
Atsakyti