Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 14:00)
Skaitėt Tapino postą, kaip kuriamos neva milžiniškos celofaną ir co palaikančios auditorijos FB? Tai paaiškina, kodėl į mitingus jų susirenka tik sauja.
https://www.facebook...andrius.tapinas

Lietuva pati tėra tik saujelė, jei ką
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 14:32)
<p>Lutuke, tarp Vėgėlės ir Calofano daugiau bendro yra. Kaip minimum bandymas išgarsėti ir gauti finansinės naudos nešvariais būdais. Tiek, kad vienas tą daro įstatymų ribose, kitas už jų. </p>

Kokie nešvarūs būdai pas Vėgėlę? Konkrečiai galima sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 11:50)
<p>Lutuke, na, ok, ne guru 4u.gif </p><p>Bet tuo gi nieko blogo nepasakiau, o apie šeimą išvis nė žodolio nesu rašiusi.</p><p></p><p>Tu tik ant tų istoriunių švenčių nelaipiok ir nepulsiu tikrai 😁</p>

Amadeja, dar negime zmogus, kuris man paaiskintu, ka kur apie ka rasyti ar sneketi.
O tu jau rasyk, ka nori, tik kam sakyti, kad nemesgtu asmeniskumu, kai juos pradedi, tik tiek.
As zinai ramiai sedziu savo namuose minkstai, patogiai ir manes niekas nepuola, tik parodot savo sugebejimus diskutuoti ir argumentuoti. Melas yra melas ir tiek.
O jei nesugebi dalyvauti objektyviai diskusijoje, kazkokiom temom nedalyvauk, siaip patarimas, kurio tikrai neprivalai laikytis. mirksiukas.gif

toliau skaitau Vegele apie sventes, kaip taikliai zmogus sneka, gi ir as tai sakiau, gal nereks pastinike atejusi, kad nusirasiau nuo jo, nes pirma tai siuliau smile.gif Manau, visiem bent kiek mastantiem ir, is tiesu, noritiem taikos, darnos, vieningos tautos tokie dalykai aiskus...
Demokratinėje valstybėje politikai po sausio 13-osios minėjimo būtų pasidarę išvadas. Sekantį minėjimą būtų vengę įtampą keliančių ir supriešinimą didinančių politikų kalbų. Juk nesunku pakviesti į balkonėlį žinomų istorikų, filosofų ar kultūros įžymybių, kurie primintų vasario 16-osios istoriją, ją dar kartą įvertintų Europos ir pasaulio kultūros, teisės ir kituose kontekstuose. Panašu, kad politikų išvados yra gerokai kitokios – toliau viešai demonstruoti galią: tiek žodžio, tiek ir fizinę. Tie „nežmonės“ lieka aptvaruose: fiziškai ir emociškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 12:02
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 15:06)
Nea, bet jis man labai sexy smile.gif</p>

siaubas
bet gerai, daugiau gražių vyrų man liks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 15:24)
Jezau....
Pffffff

Istiesu, jei tas Vegele ar dar kas, butu ir "normalus" zmogus, as ji ignoruociau, vien todel, kad lutuke del jo bliuske plesosi. Na pripazinkim, cia tam tikras rodiklis. Prisiminus ankstensne plejada jos favoritu, vardu ju zinoma neminesiu, zinomi ir neva itin nusiplene veikejai  mirksiukas.gif

kokia tu nenormali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 11:56)
Lietuva pati tėra tik saujelė, jei ką
Papildyta:

Kokie nešvarūs būdai pas Vėgėlę? Konkrečiai galima sužinoti?

butent, ir ta pati suajele isdarkyta, isbirusi po pasauly, o like susiprieisna ir baigia galutinai susiesti....

neisdave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 13:01)
siaubas

Kuris čia sexy? Tingiu visus vakarykščius pykčius skaityti. Bene Vėgėlė? Tada ir man siaubas, net nupurto. Visai ne toks tipažas man atrodo sxy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 15, 12:02)
siaubas
Papildyta:

kokia tu nenormali biggrin.gif

as ta oati pagalvojau, visia ne mano tipo vyrukas biggrin.gif na svarbu yra kam patinka biggrin.gif

baig tu, negasdink mano pasekeju ir faniu, matai,kaip jos kiekviena zodi mano gaudo lotuliukas.gif Nuo siadnien sakysiu, kad man labai patinka Simonyte su Gabriuku, mano megstamiausi politkai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 15 vasario 2022 - 12:28
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 15, 11:50)
Tu tik ant tų istoriunių švenčių nelaipiok ir nepulsiu tikrai

Lietuvos nedraugai rado viena naudinga silpnybe - silpnaprrociu nesveika svenciu sureiksminima (Sovietiniu stiliumi ir aplamai totalitariniu stiliumi).
Na tai cia dabar tuo arkliuku jos...
Tycia kvailius erzins o tie psichuos pries sventes, juokins pasauli, o kokiam Kremliui suteiks puikios medziagos ka parodyti vietiniams rusams, kurie dar labai gerai atsimena sovietines shventines psichozes. Ir ten labai pasiepiamas poziuris i "sovkovskus", kaip rusai pasiepiamai vadina, reikalus.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 16:14)
solidziu zmoniu paskira, chamiskai seilejaisi... Kuo toliau to labiau degraduoji, lerva..

tai tik nuo Tapino seilėtis galima? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 17:41)
supranti, kad ta pati dabar apie Aimeja apvarei, nes ji komentavo ir mane ir mano vyra cia ir ka? bet kaip jus pastoviai sau i bata prisimyzat lotuliukas.gif

ne tas žodis
pačios tiek čia viskuo domėjosi, tiek žmonių apvarė
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 18:35)
Mano kristolinis visa dieną ant saules valėsi  biggrin.gif , dabar skqidrus, kaip kudikio ašara  biggrin.gif

jau laikas ant Mėnulio pakrauti. Ryt Pilnatis. Oi čia bus vaizdų biggrin.gif
Atsakyti
dar i svenciu tema :

Pamenate spalio revoliucijos šventes? Su vėliavėlėmis, šypsenomis, milicijos priežiūra ir atidumu, užkertančiu kelią bet kokiam antitarybinio elemento pasirodymui. Su gvazdikais ir darbo žmonių kolektyvų bei spalio revoliucijos vėliavomis! Pasikeitė tik vienas aspektas: mūsų visų LAISVĖS dieną – vasario 16-ąją – vėliavos tapo blogu ženklu. “Jei... ekipažai pastebės autobusiukus, kuriais vyksta daug žmonių su vėliavomis, būgnais ir panašia atributika, tikėtina, kad tokios transporto priemonės bus sustabdytos, o pareigūnai pasiteiraus, kur ir kokiu tikslu žmonės vyksta.” Policijos atstovas citatoje apeliuoja į mūsų LAISVĖS TRISPALVĘ. Už jos turėjimą bei viešą demonstravimą persekiojo sovietmečiu.
O kas toliau? Draudimas džiaugtis, draudimas pykti, draudimas nepritarti, draudimas reikšti bet kokią emociją taikiai? Galų gale – draudimas kritikuoti valdžią? Nejau iš tiesų siekiama, kad neišreikštos taikios emocijos peraugtų į smurtą?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 18:52)
O as abejoju, nes tik jusu durniu gvardija tuo giriasi, visu kitu, normaliu moteru reakcija TYLA. Nes laime megsta tyla.

tyla tu tyla. Seniai čia gyreisi vardiniais kvepalais, kuriuos jis tau pirko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 15, 12:07)
Lietuvos nedraugai rado viena naudinga silpnybe - silpnaprrociu nesveika svenciu sureiksminima (Sovietiniu stiliumi ir aplamai totalitariniu stiliumi).
Na tai cia dabar tuo arkliuku jos...
Tycia kvailius erzins o tie psichuos pries sventes, juokins pasauli, o kokiam Kremliui suteiks puikios medziagos ka parodyti vietiniams rusams, kurie dar labai gerai atsimena sovietines shventines psichozes. Ir ten labai pasiepiamas poziuris i "sovkovskus", kaip rusai pasiepiamai vadina, reikalus.

tas lietuviu norejimas svesti sventes valstybingumo vos ne kaip gedu lo dienas nuolat, man keistas. Airiai svencia linksmai Patriko diena ir siaip visia nesureiksmina tu savo liudnu datu istorijoje, ju yaptingai nei nemini, o svancia airiu tapatybe, savo tautos indentiteta, linksminasi...Lietuva tai nuolat kaip asaru pakalne, ne duok dieve atrodo nusisypsosi pe rkokia valstybine svente, ar susvilpsi kokiam idiotui politikui, "milicija" suims, nubaus, neleis, nes ne pagal taisykles sventi biggrin.gif

kaizn per po krepsino varzybu gal irgi nebeleis sukauti, svilpti, bugunus ir triubas naudoti biggrin.gif nes nu nergazu....
Papildyta:
gera isgirdau palyginima ateis spaliukai su nezabutkem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 15, 11:46)
Gerai pasake Vegele ir ne jis ne mano guru, tik protingas isislavines, mastantis zmogus:

"...sekioja savo piliečių, jei šie nenaudoja fizinės jėgos prieš kitus asmenis, neniokoja turto. O va mūsų Policija viešai skelbia, kad 31-ąją atkurtos Lietuvos vasario 16-osios LAISVĖS šventę pasitiksime kruopščiai stebimu patekimu į Vilnių, sustiprinta automobilių patikra, užtverta didele Vilniaus gatvės dalimi, draudimais neštis būgnus, trimitus, švilpynes ir kitus triukšmą keliančius objektus. Šventės ir paradai pagal gerąsias sovietmečio tradicijas turi vykti „ramiai – be priešiškai nusiteikusių asmenų, nes už tai gresia atsakomybė“. Tai Policijos atstovo citata. (Ironiška: Policijos vadovų, paskirtų Skvernelio Vyriausybės, rotacija vyks nors ir po 2024-aisiais vyksiančių Seimo rinkimų, bet greičiausiai dar prie 2020-ųjų daugumos Vyriausybės. Policijos Generalinis komisaras yra tiesiogiai pavaldus vidaus reikalų ministrui). Išverčiu, jei kas nesuprato: jei esate priešiškai nusistatęs pastarųjų metų politiniams sprendimams, viešai švęsti vasario 16-osios neturėtumėte, nes už „priešišką nusistatymą“ – baudos. Ir toliau: „kuriamos pareigūnų grupės, dirbsiančios ir prie įvažiavimų į Vilnių, nes neatmetama tikimybė, kad tam tikri piktybiškai nusiteikę asmenys gali atvykti ir iš kitų miestų“.
https://www.facebook...00017705566271/

o tada kvaiši teletabiai visur rašinės, kad tik sauja tokių žmonių susirinko
įdomu kaip jiems susirinkti, kai diktatas neleidžia? smile.gif
Atsakyti