Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nešvenčiam.

Gavau kvepalus

Atsakyti

Mes šampę geriam.

Atsakyti

Mes šampę geriam.
Vakar svečiuose sesė buvo, jos vyras visiems picą kepė, 2 taurės proseco, gana šiai savaitei 😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 14 vasario 2022 - 21:42

Vakar svečiuose sesė buvo, jos vyras visiems picą kepė, 2 taurės proseco, gana šiai savaitei 😅😅😅

Daaugau iki proseco. Bet taip. Max pora taurių.

Atsakyti

Lutuke, su tavim sunku 🤣 Ginčas vaikštantis

Zinai, jei nerasytumet apie mane nesamoniu, butu labai net lengva. :angel2: 

Gal tu ir pripratus su viskuo sutikt ir galvele linkciot, kad ir kokias nesamones apie tave rasytu as zinok ne.  :nail:

Atsakyti

Zinai, jei nerasytumet apie mane nesamoniu, butu labai net lengva. :angel2:

Gal tu ir pripratus su viskuo sutikt ir galvele linkciot, kad ir kokias nesamones apie tave rasytu as zinok ne.  :nail:

Aš neturiu hobio ginčytis dėl to, kad ginšytis, nes tai neturi jokios prasmės. 

Prasideda po to puolimai, asmeniškumai, senų istorijų valkiojinas, nrs tiesiog ima stigt argumentų.

Man l.patinka duskisija be durninimų. 

Atsakyti
Ko nesidžiaugiat gyvenimo nuskriaustosios, vieni rėksniai jau turi naują vadą biggrin.gif
https://www.delfi.lt...i.d?id=89455731
Kažin ar begali vienoj vietoj būti daugiau intelekto nesužalotų... Ar perspjaus dar kas?
Atsakyti
Mhhh...vienas, intelektu suzalotas, jau apjuokė Lietuvą prieš visą pasaulį, vos pramekendamas angliškai. Nu jeibogu mano Tėvynę isstatė, kaip pajacų šalį.
Gal tada jau kaip ir laikas butu proto nesuzalotiems imtis kazkokiu priemoniu nuo šiol?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 vasario 2022 - 10:54
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 15, 11:53)
Mhhh...vienas, intelektu suzalotas, jau apjuokė Lietuvą prieš visą pasaulį, vos pramekendamas angliškai.  Nu jeibogu mano Tėvynę isstatė, kaip pajacų šalį.
Gal tada jau kaip ir laikas butu proto nesuzalotiems imtis kazkokiu priemoniu nuo šiol?

Sakai geriau pakalbėtų negu "šaude tu šaude"? Nu gal ax.gif
Kažin kas ten tam pasauly juokės, nebent viskuo nepatenkinti emigrantai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 11:20)
Sakai geriau pakalbėtų negu "šaude tu šaude"? Nu gal ax.gif
Kažin kas ten tam pasauly juokės, nebent viskuo nepatenkinti emigrantai.

Prisimenant Kremliu, tai esi puikiausias irodymas, kad buki patriotai yra pats efektyviausias prieshu palaikymas. Jokie apmokami priesho agentai niekada jiems neprilygs
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 21:58)
Aš neturiu hobio ginčytis dėl to, kad ginšytis, nes tai neturi jokios prasmės. </p><p></p><p>Prasideda po to puolimai, asmeniškumai, senų istorijų valkiojinas, nrs tiesiog ima stigt argumentų.</p><p></p><p>Man l.patinka duskisija be durninimų. </p>

keista, tai ar as apie tave ar tu apie mane nesamones rasia? as irgi nemegstu gincytis, bet kai zmones meluoja dar labiau nemegstu ir tiek, kam kisi asmeniskumus, jei jau patinka diskusija be ju...as tai nesuprantu to poreikio, jei jau zmogus pritruksta argumentu pradeti kurtis apie kita visokiu kliedesiu apie mano guru, darba, uzdarbi, seima, vyra, vaikus ir t.t. na koks tisklas ar jus teisingesne snuo to pasidarysit del diskutuojamo objekto?

neturiu as guru, bet yra zmones kurie man patinka ir panasiai masto...kremliui nedirbu, Rusijos, Putino negarbinu, o lyginu su kitom salim ir kitais prezidentais, kazko isskritinio nerandu, ant Lietuvos nevarau, bet valdzia ir jos sprendimus kritikuoju, nariu jokiu cia nepersekioju ir nepuolu, seksualiai nepriekabiauju, celofanas man nebendramintis, kas da,r vaikai pavalge, priziureti, vyras irgi laimingas su manim. Darbas geras, atlyginimas irgi, jam reikia geru igudziu ir ziniu, todel ir moka nemazai. Jei turit klausimu klauskit, na uzteks gal tu kliedesiu apie mane? o jei norit kliedeti tai tyliai...

As zmogus su savo nuomone apie ivairius pasaulio reiskinius, politika tame tarpe, jei ji nesutapma su balkonelio politika, tai dar nereiskia, kad as tevynes priesas, nes laisvam pasaulyje zmones gali tureti bet kokia nuomone apie viska. Taip pat laisvam pasaulyje zmones sventes, minejimus irgi gali sutikti kaip jiem atrodo geriausia. O nepatikusius politikus gali nusviplti bet kokia diena metuose.

Gerai pasake Vegele ir ne jis ne mano guru, tik protingas isislavines, mastantis zmogus:

"...sekioja savo piliečių, jei šie nenaudoja fizinės jėgos prieš kitus asmenis, neniokoja turto. O va mūsų Policija viešai skelbia, kad 31-ąją atkurtos Lietuvos vasario 16-osios LAISVĖS šventę pasitiksime kruopščiai stebimu patekimu į Vilnių, sustiprinta automobilių patikra, užtverta didele Vilniaus gatvės dalimi, draudimais neštis būgnus, trimitus, švilpynes ir kitus triukšmą keliančius objektus. Šventės ir paradai pagal gerąsias sovietmečio tradicijas turi vykti „ramiai – be priešiškai nusiteikusių asmenų, nes už tai gresia atsakomybė“. Tai Policijos atstovo citata. (Ironiška: Policijos vadovų, paskirtų Skvernelio Vyriausybės, rotacija vyks nors ir po 2024-aisiais vyksiančių Seimo rinkimų, bet greičiausiai dar prie 2020-ųjų daugumos Vyriausybės. Policijos Generalinis komisaras yra tiesiogiai pavaldus vidaus reikalų ministrui). Išverčiu, jei kas nesuprato: jei esate priešiškai nusistatęs pastarųjų metų politiniams sprendimams, viešai švęsti vasario 16-osios neturėtumėte, nes už „priešišką nusistatymą“ – baudos. Ir toliau: „kuriamos pareigūnų grupės, dirbsiančios ir prie įvažiavimų į Vilnių, nes neatmetama tikimybė, kad tam tikri piktybiškai nusiteikę asmenys gali atvykti ir iš kitų miestų“.
https://www.facebook...00017705566271/
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 15, 10:15)
Ko nesidžiaugiat gyvenimo nuskriaustosios, vieni rėksniai jau turi naują vadą biggrin.gif
https://www.delfi.lt...i.d?id=89455731
Kažin ar begali vienoj vietoj būti daugiau intelekto nesužalotų... Ar perspjaus dar kas?

kas kas, bet intelektas taves tikrai nesuzalojo, nepyk, bet kad tu issakai nuomone ape kitus zmones tai ir as apie tave issakysiu, tikrai nepasizymi nei aukstu intelektualu, nei isprusimu, nei ziniom, nei elementariu sugebejimu mastyti.... vis ieskai ir ieskai vadu, o atrodo taip neilgai gyvenai sovietu sajungoj, bet tave ji matomai labai ziauriai suzalojo..Gal tu jau nebeieskok kitiem tu vadu, sau susirsk ir sek ir melskis, kiti jau kaip nors ir be vadu sugeba gyventi. mirksiukas.gif
o laisvose salyse visi gali kurti partijas, jei tik nori, man asmeniskai netrukdo. Trukdo tie, kas valdzioje siuo metu ir kursto kara, suka aferas, ir istato LIetuva kaip pajuoku objekta pasaulineje politikos arenoje.
Atsakyti

Lutuke, na, ok, ne guru :4u: 

Bet tuo gi nieko blogo nepasakiau, o apie šeimą išvis nė žodolio nesu rašiusi.

Tu tik ant tų istoriunių švenčių nelaipiok ir nepulsiu tikrai 😁

Atsakyti