Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Oj, aš tai aišku galiu būt neteisi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 vasario 2022 - 20:31
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:20)
neturiu ka slepti, bet deja, pagal tavo dudele irgi neturiu poreikio sokti, o tu mastyk ka tu nori, man asmeniskai tu esi nesveikas neadkevatus zmogus, tai su tavim diskusiju netesiu, gi sakiau, o tu vaipykis tasykit kiek nori. mirksiukas.gif

Esi feikas ir tiek.

Galiu net iš šio savaitgalio postų įrodyt, kaip tu Nidos mintis poste/copy kaip savas cituoji. Apgailėtina esi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2022 - 20:29
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 20:21)
<p>Oj, aš tai aišku galiu būt neteisi smile.gif</p>

tai manau sis atvejas toks ir yra, as tikrai dua prirasiusi esu negraziu, neetisku ir t.t. zinuciu, nu bet kai lygioje vietoje prisikabinot, tai jau juokinga. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 20:27)
Esi feikas ir tiek.

Galiu net iš šio savaitgalio postų įrodyt, kaip tu Nidos mintis poste/copy kaip savas cituoji. Apgailėtina esi.

tai ko tu tiek demesio i feikus kreipi? bigsmile.gif eini ir paeik ramiai pro feikus, irodinetoja, jau matem kaip irodei,kaip tavo seima persekioju, neadkevate..... biggrin.gif

labai pabodai pastinike, rimtia, vis mandagei kol kas atskaineju, kiek dar priskretusi kaip vantos lapas busi, vel verksi,kad tave persekioju, pati prisikabinusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:44)
tai manau sis atvejas toks ir yra, as tikrai dua prirasiusi esu negraziu, neetisku ir t.t. zinuciu, nu bet kai lygioje vietoje prisikabinot, tai jau juokinga. biggrin.gif
Papildyta:

tai ko tu tiek demesio i feikus kreipi? bigsmile.gif eini ir paeik ramiai pro feikus, irodinetoja, jau matem kaip irodei,kaip tavo seima persekioju, neadkevate..... biggrin.gif

labai pabodai pastinike, rimtia, vis mandagei kol kas atskaineju, kiek dar priskretusi kaip vantos lapas busi, vel verksi,kad tave persekioju, pati prisikabinusi? bigsmile.gif

Tradicinė feiko retorika...
Atsakyti

Esi feikas ir tiek.

Na, ji jos Guru...

Atsakyti

Tradicinė feiko retorika...
:D  :D  :D feikui irodinesi ,kad jis feikas, nu vis tiek sugebi pramususi dugna dar raustis zemyn  :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 21:14

Na, ji jos Guru...
Ir vel klysti, neturiu as jokiu guru. Tik man patinka Jos aiskus, logiskas minciu destymas, nors ne su viskuo sutinku, bet tokius zmones gerbiu. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 21:15

Lutuke, su tavim sunku 🤣

Ginčas vaikštantis

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 18:42)
persekioja??? blink.gif
ka jus siandien rukot su pastinike? biggrin.gif

Neruko.
Tiesiog uzmirso isgerti gydytojo priskirtus vaistus
Atsakyti

ech :hmm:

Rodo.

Kieno? 

Atsakyti
Siaip jus ten gal valentinke su savo mylimaisiais svenciat SM?
Mes tai paziurejom koncerta isgerem vyno su suriu. Dabar eisim filma ziuret apie meile - fantastini Reminiscence (2021)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 14, 21:29)
Neruko.
Tiesiog uzmirso isgerti gydytojo priskirtus vaistus

Pasakė moterų daužytojas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2022 - 21:33