Oj, aš tai aišku galiu būt neteisi
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:20)
neturiu ka slepti, bet deja, pagal tavo dudele irgi neturiu poreikio sokti, o tu mastyk ka tu nori, man asmeniskai tu esi nesveikas neadkevatus zmogus, tai su tavim diskusiju netesiu, gi sakiau, o tu vaipykis tasykit kiek nori.
Esi feikas ir tiek.
Galiu net iš šio savaitgalio postų įrodyt, kaip tu Nidos mintis poste/copy kaip savas cituoji. Apgailėtina esi.
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 20:21)
<p>Oj, aš tai aišku galiu būt neteisi </p>
tai manau sis atvejas toks ir yra, as tikrai dua prirasiusi esu negraziu, neetisku ir t.t. zinuciu, nu bet kai lygioje vietoje prisikabinot, tai jau juokinga.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 20:27)
Esi feikas ir tiek.
Galiu net iš šio savaitgalio postų įrodyt, kaip tu Nidos mintis poste/copy kaip savas cituoji. Apgailėtina esi.
tai ko tu tiek demesio i feikus kreipi? eini ir paeik ramiai pro feikus, irodinetoja, jau matem kaip irodei,kaip tavo seima persekioju, neadkevate.....
labai pabodai pastinike, rimtia, vis mandagei kol kas atskaineju, kiek dar priskretusi kaip vantos lapas busi, vel verksi,kad tave persekioju, pati prisikabinusi?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:44)
tai manau sis atvejas toks ir yra, as tikrai dua prirasiusi esu negraziu, neetisku ir t.t. zinuciu, nu bet kai lygioje vietoje prisikabinot, tai jau juokinga.
Papildyta:
tai ko tu tiek demesio i feikus kreipi? eini ir paeik ramiai pro feikus, irodinetoja, jau matem kaip irodei,kaip tavo seima persekioju, neadkevate.....
labai pabodai pastinike, rimtia, vis mandagei kol kas atskaineju, kiek dar priskretusi kaip vantos lapas busi, vel verksi,kad tave persekioju, pati prisikabinusi?
Papildyta:
Tradicinė feiko retorika...
Esi feikas ir tiek.
Na, ji jos Guru...
Tradicinė feiko retorika...feikui irodinesi ,kad jis feikas, nu vis tiek sugebi pramususi dugna dar raustis zemyn
Na, ji jos Guru...Ir vel klysti, neturiu as jokiu guru. Tik man patinka Jos aiskus, logiskas minciu destymas, nors ne su viskuo sutinku, bet tokius zmones gerbiu.
Lutuke, su tavim sunku 🤣
Ginčas vaikštantis
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 18:42)
Neruko.
Tiesiog uzmirso isgerti gydytojo priskirtus vaistus
ech
Rodo.
Kieno?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 14, 21:29)
Pasakė moterų daužytojas...