Nerodo
Lutuke, pats faktas, kad tave fb.kažkas atpažino yra nemalonus, nes, o maža ką. Tiesiog nebe toks inkognito tada esi ir tai užknisa.
AŠ TIK PAIŠKINT BANDAU!
Nereik man nieko įrodinėt 😉
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 19:46)
pirma ne netycia, ji samoningai ikele savo rasyta knyga, pries tai buvo diskusija apie tai, kas bus, jei mes suzinosim jos pavarde,
Apie ką buvo diskusija??? Apie mano pavardę? O kodėl staiga net visa diskusija apie mano pavardę? O gal vis tik apie tavo kaip mokytojos statusą, kuriuo čia niekas nepatikėjo? Vėl maišai. Kuo diskusinė mano pavardė?
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 19:50)
<p>Lutuke, pats faktas, kad tave fb.kažkas atpažino yra nemalonus, nes, o maža ką. Tiesiog nebe toks inkognito tada esi ir tai užknisa. </p><p></p><p>AŠ TIK PAIŠKINT BANDAU!</p><p></p><p>Nereik man nieko įrodinėt 😉</p>
atpazino???? kaip netapzinsi, jei pati duoda varda pavarde???? ar galai nesueina, jei zmones zinos mano pavarde zinos ir fb,? ypac, jei jis su svaa pavare susikurtas ir dar tiek detaliu apie savo gyevnima pirpasakojus
jei tai nemalonu kuriu galu sakyti cia mums ?
as tau irgi bandau tik paaiskinti, nes panasu nesupranti situacijos...Aimeja mane atpazino, na atpazino ir atpazino, pastininke PATI SAVO PAVARDE PASAKE. skirtuma jauti? jei jai kas nemalonu, kokios prertenzijos man? gal mastyti reikia apie savo poelgius tada?nes nedaekvatu tai.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 19:51)
Apie ką buvo diskusija??? Apie mano pavardę? O kodėl staiga net visa diskusija apie mano pavardę? O gal vis tik apie tavo kaip mokytojos statusą, kuriuo čia niekas nepatikėjo? Vėl maišai. Kuo diskusinė mano pavardė?
nu va vel ca jum adekvatus zmogaus postas?
vsio pastininke eik mieghot jau labankat, su tavim neturiu ka diskutuot, as tiek neusrukau
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 19:55)
atpazino???? kaip netapzinsi, jei pati duoda varda pavarde???? ar galai nesueina, jei zmones zinos mano pavarde zinos ir fb,? ypac, jei jis su svaa pavare susikurtas ir dar tiek detaliu apie savo gyevnima pirpasakojus
as tau irgi bandau tik paaiskinti, nes panasu nesupranti situacijos...Aimeja mane atpazino, na atpazino ir atpazino, pastininke PATI SAVO PAVARDE PASAKE. skirtuma jauti? jei jai kas nemalonu, kokios prertenzijos man? gal mastyti reikia apie savo poelgius tada?nes nedaekvatu tai.
Papildyta:
vsio pastininke eik mieghot jau labankat, su tavim neturiu ka diskutuot, as tiek neusrukau
Papildyta:
Taip, adekvatus. Ir labai. Kodėl bėgi? Aš gi tavo až iš tos diskusijos turiu.
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 19:58)
Taip, adekvatus. Ir labai. Kodėl bėgi? Aš gi tavo až iš tos diskusijos turiu.
man taves gaila , nuosirdziai, o gailetis zmoniu as nemegstu, nes tai neigiama emocija...
nu nori kelk ta az cia, jei nusiraminsik nejau man gaila?nieko ten nera, ko jau neispliurpei cia turejau issigasti ar kaip?
nezinau as su tavim ir gaziuoju ir piktuoju, nu nesugebi tu adekvaciai bendrauti, tai ko vis kimbi prie manes, na ko, mazochizmas ar kas?
eikit va inteligentiskai su moonte pabendrauisit, montekrista issisuko nuo susitikimo, Moonte gal tu nors pastininke aplankyk arbatos isgersit, pabendrausit, abeim gi sunku matosi.... ko prie manes prikibot?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:02)
nu nori kelk ta az cia, jei nusiraminsik nejau man gaila?nieko ten nera, ko jau neispliurpei cia turejau issigasti ar kaip?
Na, bandom. Manau, prisimeni, ką man až rašei. O ką viešai? Iš karto sakau: man vienodai kur tu dirbai, dirbi ir kas tu esi. Tiesiog mano akyse esi melagė, feikas, ir ta az man tai tik patvirtinai.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 21, 21:39)
Mano mokslai tikrai nebuvo lengvi, vieni pire sudeetingesniu VDU, daug kreditu reikejo ir mes kurs amokemes per 4 metus, kas standartiskai buvo 5 m. Nei vienas nedirbo is musu kurso iki 4 kurso, kada reikejo dirbti? Paskaitos visa diena, po 8-9 dalykus, kas semestra, visi rasytiniai egzaminai, pusegzaminiai is visu po puse semestro ir paskui galutiniai gale, uz nors viena neislaikyta egzamina pereini i mokamas vietas, kas daugeliu i ir man reiske isejima is mokslu. O dirbom vasarom dauguma, gaudavom stipendija, taip neturtingai ir gyvenom. O pagal moksla visada buvau pirmam 10tuke.
Siaip kai as studijavau, net ir norint tu darbu ne prudais buvo, suauge, su issilavinimais ne kazin ka rasdavo, sunkus metas buvo...
Siaip kai as studijavau, net ir norint tu darbu ne prudais buvo, suauge, su issilavinimais ne kazin ka rasdavo, sunkus metas buvo...
Tai kur tu dirbai studijų metais, apie ką man až rašei? Ir kada melavai: viešai, ar man į až?
Lutuke, žmogus parodęs savo knygą nesitiki knisimosi po jo fb.
Bet arba aš nesugebu pasiškinti arba mergos teisios dėl tavęs.
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 20:10)
Lutuke, žmogus parodęs savo knygą nesitiki knisimosi po jo fb.
o tu negali buti neteisi?
tai durnas zmogus tada, kas kaltas?
galu gale nemanai skirtumo, tarp nemalonu, kad kazkas paziurejo, kaip paminetas brolis atrodo ir tarp seimos persekiojimo, seksualinio priekabiavimo?
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 20:07)
Na, bandom. Manau, prisimeni, ką man až rašei. O ką viešai? Iš karto sakau: man vienodai kur tu dirbai, dirbi ir kas tu esi. Tiesiog mano akyse esi melagė, feikas, ir ta az man tai tik patvirtinai.
Tai kur tu dirbai studijų metais, apie ką man až rašei? Ir kada melavai: viešai, ar man į až?
as ne tik tau i az as ir cia esu rasiusi, kad tik paskutinius metus studiju dirbau, cia ka naujiena kam? nebent tau.
tavo akyse kas yra kas jau matem neadekvatumo lygi, ka tu dar nori man paasakoti, ko tu is isis mane snori, paskui gi vel verksi,jei zodi koki ne taip parasysiu, koks tavo tikslas bendravimo su manim?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 20:15)
as ne tik tau i az as ir cia esu rasiusi, kad tik paskutinius metus studiju dirbau, cia ka naujiena kam? nebent tau.
Rimtai esi taip sakius? O negalėtum pakartoti kur: gi tikrai garbinga įstaiga Na, Lutuke, parodyk, savo sąžiningumo ir adekvatumo lygį viešai
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 20:18)
Rimtai esi taip sakius? O negalėtum pakartoti kur: gi tikrai garbinga įstaiga Na, Lutuke, parodyk, savo sąžiningumo ir adekvatumo lygį viešai
neturiu ka slepti, bet deja, pagal tavo dudele irgi neturiu poreikio sokti, o tu mastyk ka tu nori, man asmeniskai tu esi nesveikas neadkevatus zmogus, tai su tavim diskusiju netesiu, gi sakiau, o tu vaipykis tasykit kiek nori.