Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Lutuke, l.nefaina kai kažkas čia ima rašyt apie tave info iš fb: apie išvsizdą, giminaičius. 

Durnas jausmas, nes čia mes +-inkognito ir, jei žmogus prasitarė apie save, tai nėr ok tempt į viešumą, o tą pradėjai tu  :4u: 

Man yra buvę. Tai labai nemalonu.

Aš esu mačius ne vieno žmogaus iš sm fb, bet niekada nieko nerašau, bet aš nesiknisu, yra buvę parodo kažkas, pvz.burbos fb , bet aš net neberasčiau :D

Atsakyti
Pastininke, gero vakaro 4u.gif
Atsakyti

O cia lengviausia tam nurasyti, ji butinai tuo pasinaudos. Tuomet ji sugeba isprovokuoti diduma zmoniu, net naujokus. Klausimas, kam salyginai normaliam zmogui to reikia?

Nes patinka gal. Aš nežinau

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 19:32)
eik gydytis 4u.gif as tau zinok saziningai nebeturiu ka daugiau pasakyti, mazu psichiatras tures, tokiiu neadekvaciu zmoniu su realybe susipykusiu nepazystu gyvenime...ir duok dieve nepazinciau, dura jeibogu esi  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 19:31)
O cia lengviausia tam nurasyti, ji butinai tuo pasinaudos. Tuomet ji sugeba isprovokuoti diduma zmoniu, net naujokus. Klausimas, kam salyginai normaliam zmogui to reikia?

duros jusu provokuoti nei nereikia, esat paprasciausiiai duros smile.gif teletabes, nemastancios, komplesuotos, nesugebancios priimti kitokios nuomones, nuolat smeiziancios narius, nuolat ko prisgalvojancios, susireiksminusios duros....

naujokus? cia pabegeli turi omenyje, ta pati, kuris nuolat varo ant Amadejos? bigsmile.gif kaip ji ji isprovokavo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 19:32)
eik gydytis 4u.gif as tau zinok saziningai nebeturiu ka daugiau pasakyti, mazu psichiatras tures, tokiiu neadekvaciu zmoniu su realybe susipykusiu nepazystu gyvenime...ir duok dieve nepazinciau, dura jeibogu esi  biggrin.gif

Nezinau, kokiem Dievam melstis, kad tu tikrai viena karta uztiltum, kloaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 19:36

Visoms gero vakaro!

Valentinkė, ***** ❤❤❤

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 19:34)
Nes patinka gal. Aš nežinau</p>

Jei patiktu, nesidraskytu...
Kita vertus, o gal ji ir gyvenime tokiu formatu bendrauja. SM moderatoriai nedirba, jos neblokuoja tai cia ir reziduoja, kituose tinklapiuose ja greiciausiai jau senai uzblokavo.

Nu dabar viskas, ir as aut.
Atsakyti

Jei patiktu, nesidraskytu...
Kita vertus, o gal ji ir gyvenime tokiu formatu bendrauja. SM moderatoriai nedirba, jos neblokuoja tai cia ir reziduoja, kituose tinklapiuose ja greiciausiai jau senai uzblokavo.

Nu dabar viskas, ir as aut.

Garantuoju, kad nebendrauja tokiu formatu, o ir jūs gi nebendraujat taip realybėj. 

Gyvai žmonės santūresni :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 19:34)
Pastininke, gero vakaro  4u.gif

Ir Jums wub.gif
Atsakyti

Priedas  Ekrano nuotrauka 2022-02-14 194052.jpg   10,3KB   4 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 19:33)
<p>Lutuke, l.nefaina kai kažkas čia ima rašyt apie tave info iš fb: apie išvsizdą, giminaičius. </p><p>Durnas jausmas, nes čia mes +-inkognito ir, jei žmogus prasitarė apie save, tai nėr ok tempt į viešumą, o tą pradėjai tu  4u.gif </p><p>Man yra buvę. Tai labai nemalonu.</p><p>Aš esu mačius ne vieno žmogaus iš sm fb, bet niekada nieko nerašau, bet aš nesiknisu, yra buvę parodo kažkas, pvz.burbos fb , bet aš net neberasčiau biggrin.gif</p><p></p><p></p>

pirma ne netycia, ji samoningai ikele savo rasyta knyga, pries tai buvo diskusija apie tai, kas bus, jei mes suzinosim jos pavarde, Antra apie savo brolius, kur ir kuom jie dirba irgi parase pati. tai viesai cia prieinama informacija uzsilikusi forume. mirksiukas.gif
ir trecia as nieko niekur netempiau ir nieko papildomai nerasiau, tik , kad jos brolis grazus vyras, tas pats brolis, apie kuri ji ne karta rase. viskas daugiau nieko, kur cia nemalonuma iziurejai? pati rasei apie Tapina, gal ir jam nemalonu tokie seksualiniai apibudinimai, nepamastai? okiek dar cia patare esam kitu vyr ir moteru isvaizda, blytn mergos jau tik kai del tokiu smulkmenu pradedat kabinetis tai zinok man cia ziauriai neadekvatu, rimtai.

Dar suprasciau, jei ka buciau bloga parasiusi, o dabar nuosirdziai grazu komplimenta pasakiau.
jei nenori, kad kas knistusi po tavo fb, tai gal nerasyk pavardziu , nerasyk apie savo brolius, kokios bedos, jei jau toks hiperjautrumas....?

toks jaumas kaip kokia mazochiste pati vsiak suraso, paskui verkia, kad kazkas paziurejo doh.gif
va Aimeja apie mane mano vyra, namus, aplinka parase kelis sakiniu, nors ir ne tokius grazius na ir kas, tai zmogaus nuomone tik.
daug slyksciau kaip cia prisiglavoja nebutu dalykuu ir varo ir varo nesustodamos metu metus....moonte po siai dienai apie mano mirusi teva melus skleidzia ir ka, ka dabar padarysi ? kiekvienam bus atseiketa pagal jo elgesi, ne kito...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 19:35)
Nezinau, kokiem Dievam melstis, kad tu tikrai viena karta uztiltum, kloaka.

as juodaja magija neuzsiimu, tai negaliu patarti, jus su savo sielos sese pastinike pasitarkit del tokiu dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 19:45