Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 18:22)
eisim ir priekabiausim prie jos vyro lotuliukas.gif
nu rimtai kam jos atrodo visai sveikos? unsure.gif siandien pasirode visame grazume  biggrin.gif

Jau su burba musu su vyru lovoje pasivoliojot, beliko anto judvieju impotenta kabinti. Nu, nu, kas toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 18:22)
Degrade, nepakaltinama.

tai supratai a rnesupratai kad as i jokia paskyra zmogau snejau ir jam nieko nerasiau ir juo labiau nesikabinejau seksualiai dar doh.gif dzysus, kokia tavo visgi fantazija slyskti...

ko tu taip ziauriai apie pastinike, nu moteris is emociju parase nesamone, nebuk jai tokia griezta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 18:23)
Isakyk? As ne Šerchanas, o ji ne mano pakalike hiena. Cia jus esat tokios, kuo kitus tepliojat.

O kur as rasiau kad tu Serchanas? Nepataikauk sau.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 18:22)
eisim ir priekabiausim prie jos vyro lotuliukas.gif
nu rimtai kam jos atrodo visai sveikos? unsure.gif siandien pasirode visame grazume  biggrin.gif

Todel, kad, kai cambala su babunia dergesi, joms uzteko tik skaityti,taip numalsindavo savo juodos sielos troškulį. Dabar tu dvieju idiočių nera, o pūliai kaupiasi gi, juos reikia su garsu ištrėkšti, kad viskas aplinkui apsitaškytų lipniais pūliais. Oi, dar ne to cia bus..
Atsakyti

ne paaiskink, man idomu ka ir kaip tu supratai biggrin.gif

Manau tai tiesiog neetiška

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 18:25)
Jau su burba musu su vyru lovoje pasivoliojot, beliko anto judvieju impotenta kabinti. Nu, nu, kas toliau  biggrin.gif

kiba nuo ryuto geri nieks su valentinek nepasveikino? ka tu cia is vis surasei ir vel fantazijos palaidos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 18:26)
tai supratai a rnesupratai kad as i jokia paskyra zmogau snejau ir jam nieko nerasiau ir juo labiau nesikabinejau seksualiai dar doh.gif dzysus, kokia tavo visgi fantazija slyskti...

ko tu taip ziauriai apie pastinike, nu moteris is emociju parase nesamone, nebuk jai tokia griezta? biggrin.gif

TArytum tai kazka keicia, kai tu sliure, lendi i kitu gyvenimus.
Atsakyti

Dar kartą rimtai pagalvokit, ar tikrai?

Tiktai. Nebent jam kažko prirašė, tai tada kita kalba.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 18:26)
O kur as rasiau kad tu Serchanas? Nepataikauk sau.

AŠ sakau, man tavo pasakymai nei šiknoj, nei galvoj. Tu iki manes nedatempi, kad man rupetu ka galvoji.

Aaa.. tai visdelto zinai kas mamkose yra bjaurus Šerchanas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 vasario 2022 - 18:29
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 18:26)
Manau tai tiesiog neetiška</p>

Na kodel taip, juk ana baudziamo enva kodekso nepazeide. O morale, kada ja morale stabde?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 18:18)
TAi zinoma, adekvatu eiti i svetimu vyru paskiras ir priekabiauti prie ju.

Kas čia dabar? Nulaužė Lutuke kažkieno paskyrą?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 18:26)
Manau tai tiesiog neetiška

konkreciai kas? blink.gif
Atsakyti