Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 17:34)
Ne, kad Tu apskritai leidai MANO brolį komentuoti viešai erdvėj, kurioje jis nedalyvauja. Mauni dabar pas Vėgele ir jis tau paaiškins, ką tai reiškia. Mes žinom.

ir ? blink.gif o jei dalyvautu, jau galeciau, ar tu jauti, akd nusisneki a rnelabai, va paciai reiktu duagiau su Vegele pabendrauti, bet ne tavo smegenim suprasti...jauciu, tokiu kliedesiu jau seniai cia skaiciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ale ant tiek boba pavydas uztapme , liudna zinok... as tai pasidziaugciau, jei mano broli kas pagirtu , o tau gaila taip del brolio pasidziaugti? fu pavydale kokia ar taip ri vaikysteje pavydejai visko dle broliu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 17:38)
Oi, pastininke, juk ji tai praktikuoja pastoviai SM. Negi manot, kad Jus jai ka paaiskinsit, besmegenei matrioskai... Sazines, padorumo nulis.

supranti, kad ta pati dabar apie Aimeja apvarei, nes ji komentavo ir mane ir mano vyra cia ir ka? bet kaip jus pastoviai sau i bata prisimyzat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 17:41)
ir ?  blink.gif o jei dalyvautu, jau galeciau, ar tu jauti, akd nusisneki a rnelabai, va paciai reiktu duagiau su Vegele pabendrauti, bet ne tavo smegenim suprasti...jauciu, tokiu kliedesiu jau seniai cia skaiciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ale ant tiek boba pavydas uztapme , liudna zinok... as tai pasidziaugciau, jei mano broli kas pagirtu , o tau gaila taip del brolio pasidziaugti? fu pavydale kokia ar taip ri vaikysteje pavydejai visko dle broliu? bigsmile.gif
Papildyta:

supranti, kad ta pati dabar apie Aimeja apvarei, nes ji komentavo ir mane ir mano vyra cia ir ka? bet kaip jus pastoviai sau i bata prisimyzat lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 17:39)
ir ?  blink.gif o jei dalyvautu, jau galeciau, ar tu jauti, akd nusisneki a rnelabai, va paciai reiktu duagiau su Vegele pabendrauti, bet ne tavo smegenim suprasti...jauciu, tokiu kliedesiu jau seniai cia skaiciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Na ir ka? NE-PA-KAL-TI-NA-MA
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 17:41)
Na ir ka? NE-PA-KAL-TI-NA-MA

Aimeja, matai kaip tave tos dvi bobos vadina, sake esi be sazines ir padorumo varei apie mano vyra veisoje erdveje, kurioje jis nedalyvauja, eisiu dabar uzarchyvuosiu visas zinutes ir verksiu kamputyje. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 17:42)
Aimeja, matai kaip tave tos dvi bobos vadina, sake esi be sazines ir padorumo varei apie mano vyra veisoje erdveje,  kurioje jis nedalyvauja, eisiu dabar uzarchyvuosiu visas zinutes ir verksiu kamputyje.  lotuliukas.gif

Dura, tu dura...

Na palauk Aimejaa atsakys, nors, neverta, tu neigali suprasti savo veiksmu idingumo.

Ir vel siuksle apsidirbo, dabar vartosi, na vartykis vartykis, degrade.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 17:44
Gerai pindos bendraukit toliau apsiseilejusios su savo gaurotuom fantazijom, einu pavalgysiu ka skanaus, visgi svente siandiena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 17:43)
Dura, tu dura...

Na palauk Aimejaa atsakys, nors, neverta, tu neigali suprasti savo veiksmu idingumo.

Ir vel siuksle apsidirbo, dabar vartosi, na vartykis vartykis, degrade.

ka atrasys? kad nerase apie mano vyra? rase, ji nemeluos. rase apie jo isvaizda, nes sake mate jo nuotruaka pas mane FB, amorali pasirodo moteris ta Aimeja anotr moontes ir pastinikes lotuliukas.gif ir ji rase siek tiek daugiau nei as, kas ten sakei jau siuksle ar ne pagal tavo standartus? lotuliukas.gif kazin ko is kart jai to neraset?

apsidirbo, dura , ka apsidirbo, jus susidiorbot durackos prisklade neaisku is ko malku, grynai ozelio ratelio megstuju bareciu gvardija biggrin.gif

jei ka man ne jokia problema, kad ji apie mano vyra rase, ir apie mano isvaizda, bet kad jus tokio glusumo gluses kompleksuotos, nesugebancios nei priimti, nei dalinti komplimentu nu dar nesitikejau, kas diena kaip naujiena su jumis, naujus glusumo gylius pamatau.... biggrin.gif

vsio nabagles teks pakenteti be mano demesio siek tiek, nesitaskytk labai savo bvalose 4u.gif

Atsakyti

Šventė lygu paėst.

Ok.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 14, 17:50)
Šventė lygu paėst.
Ok.

Turiningai svencia mirksiukas.gif
Suprask ana ne nabagele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 17:53

kas ziauru, kad pasakiau,akd pasitnikes brolis grazus vyras?
jus ant tiek negaunat komplimetnu Lietuvoje, kad tai jau jum ziauru? lotuliukas.gif
jei bogu kosmonautes esat lotuliukas.gif
nu bent prajuokinat tarp susirinkimu biggrin.gif

Rimtai nesupranti kas blogai?

Atsakyti

Tiek, kad...būkim biedni, bet teisingi: teisės normų Lutukė tiktai nepažeidė jokių parašydama apie tą brolį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 vasario 2022 - 18:25

O su tuo prasivardžiavimu, jei tai būtų fb, tai pažeidimai būtų.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 17:34)
O as nenustebciau, kad ji tai gali parasyti ir tikrai negali atmestis sios priealidos.

Gal truputi nusiramink, nes su pastininke elgiates ne visai adekvaciai...
Atsakyti