Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 22:33)
AS irgi pastebejau kad durniu laivo sutve, patys apmezga, patys ataudzia, o veliau kraupinasi. Tokia matyt ju bendravimo vienas su kitu forma.

kas cia? tie, kas tau neplojam katuciu ir nesizavim tavo kvailais nusisnekejimais? biggrin.gif

Ka as pvz esu apie tave prisigalvojusi? Pati siandien pradejai kalba su manim, nuo pasakymo, kad tau normalu 4-5 m vaikui pasakoti apie zmoniu zudymus ir kitus ziaurius dalykus? ar jau taip nebuvo? bigsmile.gif

vat kad jus nuolat kuriat, tai jau seniai visi mato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 09 06, 22:58)
Koks skirtumas kas jas atsitempe. Dabar idomu kas ka kars.

Negi budama subrendusi moteris vis dar tiki pasakomis paie baisu virusa, ir su juo kovojant dingusius milijardus

Tikejimas ir zinojimas tai du skirtingi dalykai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:00)
kas cia? tie, kas  tau neplojam katuciu ir nesizavim tavo kvailais nusisnekejimais?  biggrin.gif

Ka as pvz esu apie tave prisigalvojusi? Pati siandien pradejai kalba su manim, nuo pasakymo, kad tau normalu 4-5 m vaikui pasakoti apie zmoniu zudymus ir kitus ziaurius dalykus? ar jau taip nebuvo? bigsmile.gif

vat kad jus nuolat kuriat, tai jau seniai visi mato  biggrin.gif

Paziurek i veidroti ir pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 06, 22:37)
pastebėjau. Neseniai kaip tik straipsnis po akim papuolė apie vienišą visą gyvenimą gyvenusią moterį, kuri karo baisumus matė. Taip ir nesukūrė šeimos. Tai kai visokie nevispročiai išsamiai pasakoja vaikams tokius dalykus, rodo, tai gal irgi po to visokiais vienišiais, gėjais tampa ir pan. Ar būtina visiems be išimties pamatyti karo laukus, morgus, skerdyklas iš vidaus?

nu, kad jau ne, duok dieve, pabus tyra, laiminga, nerupestinga vaiksyte ir zmogus paprasciausiai ismoks dziaugtis gyvenimu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 22:57)
Na as tai atsimenu. Kadangi tiek sokineji mintimis visai ne i tema, tai del to ir neiznau , ka ten dar turi omenyje. Turi omenyje, kad si valdzia pati blogiausia, kad zmones net kartuves jiem atitempe?

O apie tas kartuves mitinge labai graziai pasisake pro filosofas Jokubaitis.
Bet tikriausiai neziurejai, tau kaip suprantu tik ivairus, pigus skandalai ir visokiu soumenu pasisakymai idomus, na ne tau intelektualios kalbos...nei i viena jokios nuorodos niekad nedejai ir nekomentavai...

https://www.delfi.lt...s.d?id=87936711

Cia pasirodo as sokineju...
Kai paklodese pati grybauji.
OK.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 06, 22:54)
"Linas Bitvinskas
Rugpjūčio 26 d., 08:34  ·
Ar ne ironiška, kad isteriškai nemokytumu, tamsumu ir žemu lygiu kaltina ta visuomenės dalis, kurios garbinamoje vyriausybėje kariuomenei vadovauja istorikas, sveikatos apsaugai - buhalteris, vidaus reikalams -  Mis, o teisingumo ministerijai - bakalaurė, dirbusi advokato padėjėja?"

biggrin.gif  biggrin.gif

aha maciau, tiksliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:02)
nu, kad jau ne, duok dieve, pabus tyra, laiminga, nerupestinga vaiksyte ir zmogus paprasciausiai ismoks dziaugtis gyvenimu.... unsure.gif

Isties, Kabule...
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:04)
aha maciau, tiksliai  biggrin.gif

Rimtai, kai as sioje vietoje atsilikusi, pasidare idomu.
Kokia vieta misiukiu konkurse Bilotaite uzeme?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 22:54)
Rimtai klausiu.
Kai tave gimde mama, is esmes nieko zemeje kaip ir nepasikeite.
Bet juk tau patinka gyventi. Patinka net iki tiek, kad net ketini labai ilgai gyventi.
KOdel isitikinusi, kad vaikas nenoretu gyventi...
Nesenai buvau dingusi is SM valandike buvome sunis pries miega isvede. Visa zovada vaiku vedziojo sunis. Taigi, mano galva vaikai ne kiek maiso rupintis gyvunais, priesingai daugiau padeda.

Sakai atsakingumas...
O gal nenoras keisti savo dabartinio gyvenimo, nesti atsakomybe... Tame nematau nieko blogo, ne visos moterys privalo noreti vaiku.

Bandei, bet mane neizeidei, jusu sutve jau neigali man nieko tokio parasyti ko nebuvote parase...

nu da, nepasikeitė. Mes natūralias karves kasdien pievose matėme vaikai, o dabar mūsų gimtinėje su žiburiu jų nerasi. Natūralius ledus valgėme kas dieną, o ne iš miltelių ir dažiklių, nuo kurių po poros savaičių išberia. Mano klasėje tik viena mergaitė buvo su akinukais. Tik pora buvo stambesnių. Praktiškai visi buvo itin sportiški. Nebuvo mokykloje praktiškai jokių keistuolių kaip autistai ar pan. Didžiausias trūkumas buvo nebent ryžas, stambus ar tiesiog ne toks pažangus. Bet ne krentantis ant žemės ar autistas. Joks vaikas negulėjo ligoninėje operuojamas. Joks vaikas neturėjo vėžio ar pan. ligų
Nu kaip tau pasakyt patinka gyventi. Iki 2011 maždaug patiko daug labiau, kol neprasidėjo visokie čipai ir pan. O dabar, ypač šiomis dienomis kas vyksta, sukelia daug liūdesio. Nenorėčiau kad tai matytų mano vaikas, kad aš pastoviai klausyčiau žinias, sekčiau tokias naujienas, aiškinčiau jam apie tokius absurdus kaip kad mes sveiki negalime į parduotuvę ir pan. Aš jau neturėjau kaip to šuniui paaiškinti. Kankinosi per karantiną žiemomis. Mano šuo labai socialus, jam visur keliavimas, vaikščiojimas yra viskas. Labai mėgsta spalvas, muziką, kvapus, žmones.
Ne, niekada neduočiau šuniuku rūpintis vaikas. Tai ne vaikų reikalas. Aš neauginu paprasto kaip trys kapeikos šuns. Su tokiais kaip manasis reikia mokėti. Ir jie nebūtinai pakantūs vaikams, jie ne žaislai. Be to, dabar kalbama, kad vėl juos ima vaginėti, jie vėl labai pabrango. Koks stresas būtų vaikui, jei kas atimtų
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:04)
Isties, Kabule...

issiuntei savo vaikus ir anukus i Kabula? blink.gif

tu gali kiek nori man rasyti, ta pati, ka as tau rasiau, tik deja, tuom realybes nepakeisi, na neadekvati visai pasidarei ir seniau matyt tokia buvai, tik dar kauke gerai ant snukelio liakesi...tiesos metas dabar, daug kas islys...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:06)
Rimtai, kai as sioje vietoje atsilikusi, pasidare idomu.
Kokia vieta misiukiu konkurse Bilotaite uzeme?

Mis Klaipeda kazkada, turetum zinoti, gi tu is tu vietu biggrin.gif
O dabar suvargo mioteriske subaisejo...Ne i sveikata moterim politika...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:07)
issiuntei savo vaikus ir anukus i Kabula?  blink.gif

tu gali kiek nori man rasyti, ta pati, ka as tau rasiau, tik deja, tuom realybes nepakeisi, na neadekvati visai pasidarei ir seniau matyt tokia buvai, tik dar kauke gerai ant snukelio liakesi...tiesos metas dabar, daug kas islys...

Tai zinoma i ekskursija biggrin.gif

Lutuke, gal pati maciau mano postus interpretuok, tada gal maciau apsimesi tarpsavo interpretaciju.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:09)
Mis Klaipeda kazkada, turetum zinoti, gi tu is tu vietu  biggrin.gif

bet tai nu rimtai. Kas ją ten taip išrinko? Ir ten komisiją papirko? smile.gif
suprantu, kad žiūrima ne tik išvaizda ir iškalba ir judesys, nu bet kaip taip visai išvaizdą atmesti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 23:09)
Lutuke, gal pati maciau mano postus interpretuok, tada gal maciau apsimesi tarpsavo interpretaciju.

As tik suprantu tiesiogiai kaip parasai, jokiu interprretaciju, perklausiu, bet kaip atsakai taip ir suprantu, kai neatsakai, suprantu, kad teisingai ivertinau...kaip kitaip rastu bendrauti?

manau, kad pati kazka mandra bandai vaidinti, na bet nesigauna...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:09)

Mis Klaipeda kazkada, turetum zinoti, gi tu is tu vietu  biggrin.gif

Na matai, kaip minejau, as nesidomiu tuo.
Google raso, kad jai suteike Mis foto "Vakaru ekspreso" skaitytojai, o ne konkurse.

O kodel diskriminuojama moteris del jos grozio?
Va ir vaikus turi..

Simonyte, netinka kad negrazi ir vaiku neturi...

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 23:13)
As tik suprantu tiesiogiai kaip parasai, jokiu interprretaciju, perklausiu, bet kaip atsakai taip ir suprantu, kai neatsakai, suprantu, kad teisingai ivertinau...kaip kitaip rastu bendrauti?

manau, kad pati kazka mandra bandai vaidinti, na bet nesigauna...

Cia is keliu sakiniu, tiek tiesiogiai prisupratai...

Burba, tau pasimokyti reikia 4u.gif
Atsakyti