QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 22:54)
Rimtai klausiu.
Kai tave gimde mama, is esmes nieko zemeje kaip ir nepasikeite.
Bet juk tau patinka gyventi. Patinka net iki tiek, kad net ketini labai ilgai gyventi.
KOdel isitikinusi, kad vaikas nenoretu gyventi...
Nesenai buvau dingusi is SM valandike buvome sunis pries miega isvede. Visa zovada vaiku vedziojo sunis. Taigi, mano galva vaikai ne kiek maiso rupintis gyvunais, priesingai daugiau padeda.
Sakai atsakingumas...
O gal nenoras keisti savo dabartinio gyvenimo, nesti atsakomybe... Tame nematau nieko blogo, ne visos moterys privalo noreti vaiku.
Bandei, bet mane neizeidei, jusu sutve jau neigali man nieko tokio parasyti ko nebuvote parase...
nu da, nepasikeitė. Mes natūralias karves kasdien pievose matėme vaikai, o dabar mūsų gimtinėje su žiburiu jų nerasi. Natūralius ledus valgėme kas dieną, o ne iš miltelių ir dažiklių, nuo kurių po poros savaičių išberia. Mano klasėje tik viena mergaitė buvo su akinukais. Tik pora buvo stambesnių. Praktiškai visi buvo itin sportiški. Nebuvo mokykloje praktiškai jokių keistuolių kaip autistai ar pan. Didžiausias trūkumas buvo nebent ryžas, stambus ar tiesiog ne toks pažangus. Bet ne krentantis ant žemės ar autistas. Joks vaikas negulėjo ligoninėje operuojamas. Joks vaikas neturėjo vėžio ar pan. ligų
Nu kaip tau pasakyt patinka gyventi. Iki 2011 maždaug patiko daug labiau, kol neprasidėjo visokie čipai ir pan. O dabar, ypač šiomis dienomis kas vyksta, sukelia daug liūdesio. Nenorėčiau kad tai matytų mano vaikas, kad aš pastoviai klausyčiau žinias, sekčiau tokias naujienas, aiškinčiau jam apie tokius absurdus kaip kad mes sveiki negalime į parduotuvę ir pan. Aš jau neturėjau kaip to šuniui paaiškinti. Kankinosi per karantiną žiemomis. Mano šuo labai socialus, jam visur keliavimas, vaikščiojimas yra viskas. Labai mėgsta spalvas, muziką, kvapus, žmones.
Ne, niekada neduočiau šuniuku rūpintis vaikas. Tai ne vaikų reikalas. Aš neauginu paprasto kaip trys kapeikos šuns. Su tokiais kaip manasis reikia mokėti. Ir jie nebūtinai pakantūs vaikams, jie ne žaislai. Be to, dabar kalbama, kad vėl juos ima vaginėti, jie vėl labai pabrango. Koks stresas būtų vaikui, jei kas atimtų