Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 16:05)
blink.gif  degraduoti,????kad pasakyti, kad jos brolis grazus vyras, jus gal draugiskai susikibe rankyciu nueikit visos pas psichiatra  bigsmile.gif

cia tave tik itakoti galima, esi kaip dulke laukusoe, kur aks papus ten ir nuskrisi.....
Papildyta:

fiksuokit , fiksuokit ir butinai nusisneksit pas psichiatra su burba, kai eisit... unsure.gif

su burba? Maniau, kad su Moonte liepsi.

Nusiramink, Lutuke. Ir pagalvok, ką darai.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 16:07)
su burba? Maniau, kad su Moonte liepsi.

Nusiramink, Lutuke. Ir pagalvok, ką darai.

JO tu teisi, ne taip parasiau, su moonte, skubu i susirinkima sorry, darau klaidas iki greito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 16:04)
blink.gif  degraduoti,????kad pasakyti, kad jos brolis grazus vyras, jus gal draugiskai susikibe rankyciu nueikit visos pas psichiatra  bigsmile.gif

cia tave tik itakoti galima, esi kaip dulke laukusoe, kur aks papus ten ir nuskrisi.....

Tu slyksti, degradavusi boba, pirma pradejai kurvinti forumietes, mat nesutapo poziuris i moteriskuma seima, vaiku maitinima, veliau forumieciu vaikus kurvinti, tasyti is temos i tema nariu zinutes, kurios buvo skirtos asmeniui kuri kamuoja suicido mintys, vadinti forumo nariu vyrus iskrypeliais, falsifikuoti zinute, cia vel toks juokelis anot taves, dabar vel, nuejusi i svetimu, solidziu zmoniu paskira, chamiskai seilejaisi... Kuo toliau to labiau degraduoji, lerva.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 16:06)
tai sakai tik degradai cia komentuoja apie FB nuotrauka kokia? tu gerai pamastyk pries cia atrasydama. biggrin.gif

na tikria matyty dune, kad nesuvokiu, nuo kada komplimentu sakymas ra nusiklatimas  biggrin.gif

Na rimtai nepakaltinama durne.

Nueiti i solidaus mediko paskira, kur bendrauja rimti zmones ir seiletis, priekabiauti...
Bydlo ir yra bydlo, net issikrausciusi i Airija. Ir dar kas cia tokio?

Tau atsakymas, burbele, kodel neverta kiaulems viesinti savo asmeniniu duomenu.
Tu supranti, ir diduma forumo nariu suvokia, kad trelinimas forume juo ir baigiasi, idiote, neturi ribu ir tabu, todel ir yra IDIOTE.

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 16:08)
JO tu teisi, ne taip parasiau, su moonte, skubu i susirinkima sorry, darau klaidas iki greito  4u.gif

Su manim, dar i susirinkima?
Ot kliedi bobike, gal dar ir cambala kartu pasikvietei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 16:33
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 16:08)
JO tu teisi, ne taip parasiau, su moonte, skubu i susirinkima sorry, darau klaidas iki greito  4u.gif

bet daugoka susimaišymų: tai tu mane su motekrista maišai, tai burbe su moonte? Nemanai, kad tau tiesiog atostogų nuo SM reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2022 - 16:24
"...

Seksualinis priekabiavimas gali būti skirstomas į keturias formas:
verbalinį,
neverbalinį,
kibernetinį (angl. cyber)
fizinį seksualinį priekabiavimą.
Fizinis seksualinis priekabiavimas siejamas su plačiu veiksmų spektru, kuris apima, bet neapsiriboja žemiau pateiktais pavyzdžiais:

Žodiniai komentarai:
Seksualinio pobūdžio juokeliai, replikos;
Nepageidaujami komplimentai išvaizdai, komentarai apie kūno formas, aprangą;
Seksualinio pobūdžio paskalos apie kolegą;
Vulgarus humoras, susijęs su lytimi, seksu, stereotipinėmis lyčių rolėmis;
Įkyrus klausinėjimas apie privatų gyvenimą, intymius santykius arba savo seksualinio gyvenimo aptarinėjimas.
...
"
VISAS SALTINIS

Taigi, ar verta ka komentuoti, kas ir taip akivaizdu.
Atsakyti

As manau kad tai yra zmoniska, vien paskaicius lutuke...
Papildyta:

Man patinka intelektu suzaloti...

O taip. 

Atsakyti

Isties, paisrodo ji gyva moteris, o ne gumine lele, jai tikrai patinka vyrai.

Aha :)

Paauglystėje patiko labai Mikutavičius. Labai labai :) Svaigdavau 😁

Atsakyti

Ne.

Aš gi parašiau kaip (tikėtina) ją atsekei, bet ji netiki :)

Atsakyti

Gerai, ieškosim ir tavo šeimos: motinos, sesers, brolio. Komentuosim jų išvaizdą. Patiks?

Aš SM įkėliau savo darbus: sudarytą su kolega knygą ir savo straipsnius apie neįgalius žmones. Ir štai tokia Lututės reakcija - persekiojama mano šeima!!!

Žiauru... 😥

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 14:32)
<p>Lutuke, tarp Vėgėlės ir Calofano daugiau bendro yra. Kaip minimum bandymas išgarsėti ir gauti finansinės naudos nešvariais būdais. Tiek, kad vienas tą daro įstatymų ribose, kitas už jų. </p>

Nesvariais budais?
Gal pati esi kokia nusikaltele, tik sugebi islikti istatymu remuose?

Sergantys be simptomu, nusikalteliai nepazeide istatymu... Primena Stalino laikus.

Nesuvoki kas ivyko... Kazkas ivyko...
Dabar idomu kaip bus su Ukraina... COVID afiora stoja, taii reikia karo matau.
Ar cia nurashyti prispausdintus trilijonus, ar isvengt atsakomybes uz afiora su COVID?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 16:51)

Seksualinis priekabiavimas gali būti skirstomas į

Jei nekisha letenuu uzh triusiku, tai koks cia priekabiavimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 16:14)
Tu slyksti, degradavusi boba, pirma pradejai kurvinti forumietes, mat nesutapo poziuris i moteriskuma seima, vaiku maitinima, veliau forumieciu vaikus kurvinti, tasyti is temos i tema nariu zinutes, kurios buvo skirtos asmeniui kuri kamuoja suicido mintys, vadinti forumo nariu vyrus iskrypeliais, falsifikuoti zinute, cia vel toks juokelis anot taves, dabar vel, nuejusi i svetimu, solidziu zmoniu paskira, chamiskai seilejaisi... Kuo toliau to labiau degraduoji, lerva.
Papildyta:
Na rimtai nepakaltinama durne.

Nueiti i solidaus mediko paskira, kur bendrauja rimti zmones ir seiletis, priekabiauti...
Bydlo ir yra bydlo, net issikrausciusi i Airija. Ir dar kas cia tokio?

Tau atsakymas, burbele, kodel neverta kiaulems viesinti savo asmeniniu duomenu.
Tu supranti, ir diduma forumo nariu suvokia, kad trelinimas forume juo ir baigiasi, idiote, neturi ribu ir tabu, todel ir yra IDIOTE.
Su manim, dar i susirinkima?
Ot kliedi bobike, gal dar ir cambala kartu pasikvietei...

kokia tavo visgi iskrypusi fantazija, nesukurvinsi nieko per zinutes, kaip ir sventesnio nepadarysi, jau kas ***** buvo tai ir bus lotuliukas.gif

nu va sakau, ka tu cia jau prisifantazavai su ligota fantazija savo lotuliukas.gif dura tu dura kokia dar mediko paskyra? cia gi parasiau pastinikei, kad jos brolis grazu svyras ir viskas, jau pamirsai? o jau, kad seiles varvidnama fantazuojasi lotuliukas.gif

gluse, skaitytk pastinikes, zinute, paskui mano atsakyma doh.gif

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 16:21)
bet daugoka susimaišymų: tai tu mane su motekrista maišai, tai burbe su moonte? Nemanai, kad tau tiesiog atostogų nuo SM reikia?

daugoka? lotuliukas.gif o tave kada su kuo maisiau, sapnuose tavo? lotuliukas.gif as ne jus maisau, zodi ne toki parasiau, vaje kad beda, jei del to atostogu , tyai jum su bburbe tai minimum metus ci anesirodyti reiktu,kad smegenai atsaltu, ziurek kaip ana seilejasi ir ffantazuoja toliau lotuliukas.gif kam tu jai taip pasakei dabar , nakti ta tavo broli sapnuos dabar ir kaip as prie jo kabinejuosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 16:51)
"...

Seksualinis priekabiavimas gali būti skirstomas į keturias formas:
verbalinį,
neverbalinį,
kibernetinį (angl. cyber)
fizinį seksualinį priekabiavimą.
Fizinis seksualinis priekabiavimas siejamas su plačiu veiksmų spektru, kuris apima, bet neapsiriboja žemiau pateiktais pavyzdžiais:

Žodiniai komentarai:
Seksualinio pobūdžio juokeliai, replikos;
Nepageidaujami komplimentai išvaizdai, komentarai apie kūno formas, aprangą;
Seksualinio pobūdžio paskalos apie kolegą;
Vulgarus humoras, susijęs su lytimi, seksu, stereotipinėmis lyčių rolėmis;
Įkyrus klausinėjimas apie privatų gyvenimą, intymius santykius arba savo seksualinio gyvenimo aptarinėjimas.
...
"
VISAS SALTINIS

Taigi, ar verta ka komentuoti, kas ir taip akivaizdu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nebbuvo, komplimentu , nei apie kuno formas nei apranga...
jau tos lunatikes dabar isvartys, kad prie kazko seksualiai priekabiavau, nu gluses jei boku, veria be jusu palatos be rankenu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 14, 17:01)
Aš gi parašiau kaip (tikėtina) ją atsekei, bet ji netiki smile.gif

kad ne tikejime cia esme, o zinojime, Amadeja as dirbu toje srityje, tai tikejimu nesiriamiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 17:21)
gluse, skaitytk pastinikes, zinute, paskui mano atsakyma doh.gif

taip, mano broliai: vienas - traumatologas, kitas - odontologas. Jų išvaizdos aptarinėjimas man nesuprantamas: kodėl? Kokią teisę tai turi daryti Lutukė? Kokiu tikslu ji tai daro?
Atsakyti