Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 15:52)
Mazut, man tai taspats, kai jus zovada ant manes uzsipuolat, tiesiog jums ilgiau tenka laukti mano atsakymu.

O siaip, aciu, patvirtinai mano zivalga, kuria rasiau Aimejai, suprantama kodel tu kenti visa ta sutve.

Ir baik tu teisintis, su tais pietumis, darbu, ar dar bala kuo. Ateik kada nori ir rasyk.

Tik jau nepradek vel verkti. Fiziskai nepernwsu krokodilo ašarų
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 15:51)
Gerai, ieškosim ir tavo šeimos: motinos, sesers, brolio. Komentuosim jų išvaizdą. Patiks?

Aš SM įkėliau savo darbus: sudarytą su kolega knygą  ir savo straipsnius apie neįgalius žmones. Ir štai tokia Lututės reakcija - persekiojama mano šeima!!!

Ka?
Zinojau kad yra degrade, bet iki tiek degraduoti. Burbele, itakok savo dvasios ubagele.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 15:48)
Paradoksas tame, kad burba ja kencia? Kodel?
Papildyta:
Butent ir didumoj suprantame kodel  biggrin.gif

cia tik dura kenti nuolat kancias, kaip skaistykloje, saviplaka ar kas tave cia traukia?
kiti zmones sugeba tik pazvengti cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 15:51)
Nei tu manes pazysti, nei as taves. Jei TU galvoji taip, tai VISIŠKAI nereiskia, kad AŠ taip galvoju.

Nu nedurna gi, susiimk I rankas, ijunk analitini mastyma.

Baik teisintis, nustok bijoti, nebūk bailus kiškis, pasakyk ką galvoji apie lutukę. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 15:53)
Tik jau nepradek vel verkti. Fiziskai nepernwsu krokodilo ašarų

Cia del ko? Kad tu per pietus rasai?

Persizegnok burbele.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:50)
Žiūrėk, gluše, jei būčiau norėjusi tai seniai visas forumas būtų žinojęs. Bet aš gerbiu save, o ne tave, todėl ne, iš manęs niekas nesužinojo. Ar aišku?
Sužinoti kas tu, realiai kelių minučių reikalas. Tiek pasižymėjusi,  turi savo  rašymo būdą, kartoji tuos pačius tekstus iš fb grupių, kuriose esi labai jau aktyvi. Tai kas čia sudėtingo. Rasčiau tave laisvai, jei net nežinčiau.

nu as to ir tikejausi atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:50)
tai atsakymo nebus? bijiai moontes ar pastininkes? bigsmile.gif

Aš bijau? biggrin.gif biggrin.gif
Aš ne burbanti, nesu bailė, jau kai man reikia tai sakau kam noriu ir ką noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:57)
Aš bijau?  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš ne burbanti, nesu bailė, jau kai man reikia tai sakau kam noriu ir ką noriu.  biggrin.gif

Man tai idomu, kodel jai butina, kad kazkas kazko bijotu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 15:59
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 15:51)
Gerai, ieškosim ir tavo šeimos: motinos, sesers, brolio. Komentuosim jų išvaizdą. Patiks?

Aš SM įkėliau savo darbus: sudarytą su kolega knygą  ir savo straipsnius apie neįgalius žmones. Ir štai tokia Lututės reakcija - persekiojama mano šeima!!!

byn tu isizeidei, kad broliui komplimenta pasakiau, ne tau, kad tavo nera nuotraukos, gal ir tave buciau pagyrusi. mirksiukas.gif ar pavydas broliui uzklilo?

o mano artimuju na ieksokit, nejau gaila biggrin.gif , komentuokit, cia kas turetu buti nepatikti? labai grazus zmones ir mama mano ir brolis ir sesuo mirksiukas.gif

tu dar pas psichiatra nebuvai? blink.gif
tu pati glusele pasakojai apie savo brolius kuom jie dirba, ikeliai savo pavarde, as paziurejau pas tave pacia tavo broli, pasakiau kad grazus vyras, kur koks persekiojimas? doh.gif tu ritmai biski dazniau su zmonem pabendrauk gyvai, o jau nublusti baigi...
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:57)
Aš bijau?  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš ne burbanti, nesu bailė, jau kai man reikia tai sakau kam noriu ir ką noriu.  biggrin.gif

jau atskaei maciau, dekui, as siaip taip ir maniau ir taip is pat pradzi upastinikei sakiau, kad tu nesakei.
Na gali man patikti ar ne ar as tau, bet matau, kad savo principu nelauzai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:59)
byn tu isizeidei, kad broliui komplimenta pasakiau, ne tau, kad tavo nera nuotraukos, gal ir tave buciau pagyrusi. mirksiukas.gif ar pavydas broliui uzklilo?

o mano artimuju na ieksokit, nejau gaila  biggrin.gif , komentuokit, cia kas turetu buti nepatikti?  labai grazus zmones ir mama mano ir brolis ir sesuo mirksiukas.gif

tu dar pas psichiatra nebuvai?  blink.gif
tu pati glusele pasakojai apie savo brolius kuom jie dirba, ikeliai savo pavarde, as paziurejau pas tave pacia tavo broli, pasakiau kad grazus vyras, kur koks persekiojimas? doh.gif tu ritmai biski dazniau su zmonem pabendrauk gyvai, o jau nublusti baigi...

Eilini karta parodek kokia yra degrade. Kokioje tu kloakoje isaugai, kad nesuvoki elementariu dalyku t.y. kaip civilizuotai bendrauja zmones.

SVarbiauisa, durne, nepakaltinama, nesuvokia, net ka blogo daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 vasario 2022 - 16:03
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:59)

o mano artimuju na ieksokit, nejau gaila  biggrin.gif , komentuokit, cia kas turetu buti nepatikti?  labai grazus zmones ir mama mano ir brolis ir sesuo mirksiukas.gif

tu dar pas psichiatra nebuvai?  blink.gif

Tiesiog fiksuojam kaip virtualų asmens persekiojimo ir psichologinio smurto atvejį.

Galit tęst toliau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 15:54)
Ka?
Zinojau kad yra degrade, bet iki tiek degraduoti. Burbele, itakok savo dvasios ubagele.

blink.gif degraduoti,????kad pasakyti, kad jos brolis grazus vyras, jus gal draugiskai susikibe rankyciu nueikit visos pas psichiatra bigsmile.gif

cia tave tik itakoti galima, esi kaip dulke laukusoe, kur aks papus ten ir nuskrisi.....
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 16:02)
Tiesiog fiksuojam kaip virtualų asmens persekiojimo ir psichologinio smurto atvejį.

Galit tęst toliau.

fiksuokit , fiksuokit ir butinai nusisneksit pas psichiatra su burba, kai eisit... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 16:01)
Eilini karta parodek kokia yra degrade. Kokioje tu kloakoje isaugai, kad nesuvoki elementariu dalyku t.y. kaip civilizuotai bendrauja zmones.

SVarbiauisa, durne, nepakaltinama, nesuvokia, net ka blogo daro.

tai sakai tik degradai cia komentuoja apie FB nuotrauka kokia? tu gerai pamastyk pries cia atrasydama. biggrin.gif

na tikria matyty dune, kad nesuvokiu, nuo kada komplimentu sakymas ra nusiklatimas biggrin.gif
Atsakyti