Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 15:32)
Tiktai tu ir as jai tiek jos trokstamo demesio duodam. Tiktai tu ir as.

Pasikelkite abi, palaikydamos viena kita, sau saviverte.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:41)
bandai mus su burba sukirsinti? lotuliukas.gif neisdegs, mes is kitokio molio, ji turi savo pasauleziura, savo nomone, as savo ir mes veina kitai pnetrukdom, kad pradetume estis, cia kaip jus nelaimeles desimtmeciais... biggrin.gif mum supranti nereikia teletabyno, palaikymo  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš burbą kaip nuluptą žinau, ji visomis jėgomis laikosi, kad nepasakytų ką galvoja apie tave. Kartais jau neišlaikydavo. Paskui vėl sustodavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:41)
bandai mus su burba sukirsinti? lotuliukas.gif neisdegs, mes is kitokio molio, ji turi savo pasauleziura, savo nomone, as savo ir mes veina kitai pnetrukdom, kad pradetume estis, cia kaip jus nelaimeles desimtmeciais... biggrin.gif mum supranti nereikia teletabyno, palaikymo  tongue.gif

Nu, ji gi nezino, kad teletabes uzgrrudino mus, kaip plieną. Tegul bando biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 15:43)
Nemeluoju rolleyes.gif O ko taip įsitempei? Tu net mano brolį suradai, kuris apskritai SM nedalyvauja, ir mums 100 metų tai biggrin.gif Tiesiog įdomu, kai vartaisi. Ir kas iš tiesų esi. Dabar žinom.

tai, ka ten rasti, kai pasisakei savo avrda pavarde lotuliukas.gif dalyvauja ar ne bet veinas broli s nuotruakas turi susidejes. abydna pasidare, nezinau, o ko tu tikejaisi cia paviesindama savo pavarde?
neisitempiau, net pati tau atsiuciau, jei siek tiek butum stabilesnis zmogus, galetum ziureti ir grozetis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:39)
Pasakė, burbos nuomone, silpnas forumo dalyvis.  biggrin.gif

Paradoksas tame, kad burba ja kencia? Kodel?
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:44)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aš burbą kaip nuluptą žinau, ji visomis jėgomis laikosi, kad nepasakytų ką galvoja apie tave. Kartais jau neišlaikydavo. Paskui vėl sustodavo.  biggrin.gif

Butent ir didumoj suprantame kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 15:44)
Pasikelkite abi, palaikydamos viena kita, sau saviverte.

O tu ka galvojai? Kad jus penkios supulsit ant vieno personazo (nesvarbu kokio) ir jums nieko uz tqi nebus? As jus visas suesiu pietums uz jusu šlykštų hieniškumą. Tik ne siandien. Pietu pertrauka pasibaige.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 vasario 2022 - 15:49
Aš burbą kaip nuluptą žinau, ji visomis jėgomis laikosi, kad nepasakytų ką galvoja apie tave. Kartais jau neišlaikydavo. Paskui vėl sustodavo.  biggrin.gif

tai atsakymo nebus? bijiai moontes ar pastininkes? bigsmile.gif

kam tu ta kalba suki i burba? ji zino, kad man dzin jos nuomone apie mane, kaip ir bet kokia kita nuomone cia. mes cia ne pazinciu svetaineje. Is vis bevelyciau diskutuoti be asmeniskumu, jei butu sugebanciu daugiau.
Tau, aisku, labai gi svarbu palaikymas cia ir nuomone apie tavo internetini ivaizdi, nes tu gi tokia nevienisa gyvenime. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:39)
tai sakei kazkam is cia ar ne?
nes matai pastinike , moonte, sako kad zino, o be taves kaip ir neikas daugiau nezino, tai idomu pasidare.

Ka, ka as sakiau? Bet siaip, ji negali be Moontes paminejimo, ach, ia matyt as anai jau sapnuose kazka kalbu...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:43)
tai draugai ir mate, gyre, o va cia teletabyas nemate  biggrin.gif
tai neatsakysi i klausima? nepatogu dabar kaip ir nei meluoti nenori,nei teisybes pasakyti, nes apvarysi pastininke su moonte?

Žiūrėk, gluše, jei būčiau norėjusi tai seniai visas forumas būtų žinojęs. Bet aš gerbiu save, o ne tave, todėl ne, iš manęs niekas nesužinojo. Ar aišku?

Sužinoti kas tu, realiai kelių minučių reikalas. Tiek pasižymėjusi, turi savo rašymo būdą, kartoji tuos pačius tekstus iš fb grupių, kuriose esi labai jau aktyvi. Tai kas čia sudėtingo. Rasčiau tave laisvai, jei net nežinčiau.
Atsakyti

Nei tu manes pazysti, nei as taves. Jei TU galvoji taip, tai VISIŠKAI nereiskia, kad AŠ taip galvoju.

Nu nedurna gi, susiimk I rankas, ijunk analitini mastyma.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:46)
tai, ka ten rasti, kai pasisakei savo avrda pavarde lotuliukas.gif  dalyvauja ar ne bet veinas broli s nuotruakas turi susidejes. abydna pasidare, nezinau, o ko tu tikejaisi cia paviesindama savo pavarde?
neisitempiau, net pati tau atsiuciau, jei siek tiek butum stabilesnis zmogus, galetum ziureti ir grozetis  wub.gif

Gerai, ieškosim ir tavo šeimos: motinos, sesers, brolio. Komentuosim jų išvaizdą. Patiks?

Aš SM įkėliau savo darbus: sudarytą su kolega knygą ir savo straipsnius apie neįgalius žmones. Ir štai tokia Lututės reakcija - persekiojama mano šeima!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 vasario 2022 - 15:52
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 15:48)
O tu ka galvojai? Kad jus penkios supulsit ant vieno personazo  (nesvarbu kokio) ir jums nieko uz tqi nebus? As jus visas suesiu pietums uz jusu šlykštų hieniškumą. Tik ne siandien. Pietu pertrauka pasibaige.

Mazut, man tai taspats, kai jus zovada ant manes uzsipuolat, tiesiog jums ilgiau tenka laukti mano atsakymu.

O siaip, aciu, patvirtinai mano zivalga, kuria rasiau Aimejai, suprantama kodel tu kenti visa ta sutve.

Ir baik tu teisintis, su tais pietumis, darbu, ar dar bala kuo. Ateik kada nori ir rasyk.
Atsakyti