Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:32)
Aimeja vel matau pasirode, klausimas tamstai ar pranesei pastininnkei mano acc FB?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Cirkas.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 15:33)

nu tai gali tada nustoti meluoti, kad zinai . Jei ji niekam nesake, kas galejo persakyti tau. mirksiukas.gif

o siaip siek tiek gaila, as tokia faina fofosesija paisdariau neseniai, pamatytumet, mano savimeile paglostytu, bet jus neadekvacios, su jumis tokia dallintis informacija nelabia saugu. biggrin.gif
na fb tema netesiu, nes manau tau bus nepatogu apie ja sneketi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:36)
bury sakalam saugiau  biggrin.gif

Pasakė, burbos nuomone, silpnas forumo dalyvis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:38)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Cirkas.

tai sakei kazkam is cia ar ne?
nes matai pastinike , moonte, sako kad zino, o be taves kaip ir neikas daugiau nezino, tai idomu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 14, 15:35)

Tai neatsakysi ka tu cia išsivaizduoji is saves, kad dristi kitiems aiskinti kaip ir ką rasyti mamkose?
Nusileisi pati ar nuspirti? Rinkis.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:39)
Pasakė, burbos nuomone, silpnas forumo dalyvis.  biggrin.gif

bandai mus su burba sukirsinti? lotuliukas.gif neisdegs, mes is kitokio molio, ji turi savo pasauleziura, savo nomone, as savo ir mes veina kitai pnetrukdom, kad pradetume estis, cia kaip jus nelaimeles desimtmeciais... biggrin.gif mum supranti nereikia teletabyno, palaikymo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:38)

o siaip siek tiek gaila, as tokia faina fofosesija paisdariau neseniai, pamatytumet, mano savimeile paglostytu, bet jus neadekvacios, su jumis tokia dallintis informacija nelabia saugu. biggrin.gif

Taigi tiek draugių turi, o rūpi pasirodyti SM dalyvėms. biggrin.gif
Vargšė vieniša moteriškė.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:39)
Pasakė, burbos nuomone, silpnas forumo dalyvis.  biggrin.gif

O tai tik tu gali sakyti mano nuomones ir naudoti mano žodelius? Nebuk pavydi. Ypac teletabes, kaip ziuriu, megsta rasyti mano senus bajeriukus, dabar juos prisiskirdamos sau.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:41)
Taigi tiek draugių turi, o rūpi pasirodyti SM dalyvėms.  biggrin.gif

tai draugai ir mate, gyre, o va cia teletabyas nemate biggrin.gif
tai neatsakysi i klausima? nepatogu dabar kaip ir nei meluoti nenori,nei teisybes pasakyti, nes apvarysi pastininke su moonte?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 15:38)
nu tai gali tada nustoti meluoti, kad zinai .

Nemeluoju rolleyes.gif O ko taip įsitempei? Tu net mano brolį suradai, kuris apskritai SM nedalyvauja, ir mums 100 metų tai biggrin.gif Tiesiog įdomu, kai vartaisi. Ir kas iš tiesų esi. Dabar žinom.
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 14, 15:41)
Taigi tiek draugių turi, o rūpi pasirodyti SM dalyvėms.  biggrin.gif

Ot bobiskas tavo pavydas biggrin.gif . Viska padarysi, kad tik neparodytu, jog grazesne uz tqve yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 15:39)
Tai neatsakysi ka tu cia išsivaizduoji is saves, kad dristi kitiems aiskinti kaip ir ką rasyti mamkose?
Nusileisi pati ar nuspirti? Rinkis.

dabar nesupras ka atsakyti, instrukcijose apie tai nerasoma lotuliukas.gif
Atsakyti