Bet už tai kiek laikų Nidai pridėjai Matom matom
Bet už tai kiek laikų Nidai pridėjai Matom matom
Del Landsbergio skaityk klausyk, ka pasakoje salia jo buve signatarai ar ne del to neatveria kgb sarasu,kad tokia kaip dedule ten islys?
kas per nupiepusi policija, kad 20 zmoniu reikia viena asmeni nuvesti i policija show kurejai asiliukai...tokiom vistom kaip tu rodo rezimo didybe...
Argumentai baigesi, prasidejo NEPARSOMI patarimai...
tu labai tiesi, tokiom moontem, jos draugelem cambalom tikrai nera , prie bet kuriu argumentu sugeba ikisti vaikus
Papildyta:
dar neturi tapino plakato namie pasikabinusi?
Papildyta:
Cambala, lutuke atsikelia ir eina miegoti su tavo vardu ant lupu...
tu suvoki ka rasai, tu zinai kas ya Vegele ir kiek jo darbo valanda kainuoji??? ka dabar nuisinekejai, nesuvoki?
Manai Vegelei per mazai zinomumo buvo bunant Lietuvos advokatu sajungos pirmininku? teises profesorium.
kas tau tokiu prigrudo i galva absurdu? dieve dieve, baisu zinok ir skaityti...rimtai. Bent minimaliai pati pasidomek paie dalykus, ka rasai , ne vien is Tapino. Tu anksciau Vegeles nezinojai?
gauti finansinės naudos nešvariais būdais ir kaip konkreciai jis dabar uzsidirbo duagiau, nei dirbdamas savo darba na ir is vis ka cia turi omenyje?
sedziu realiai issiziojusi...
Nežinojau. Rimtai.
O dabar jį visi žino. Afigiena reklama nemokamai.
Beje, advokata niekada nebuvo būtinai už tiesą. Jų darbas dažnu atveju yra ginti nusikaktėlius ir gauti iš to pajamų
Matyt Tapinas ir ne tik jis gerai pamoke, bijo Nidai rasyti, kad neuzblogkuotu, apsiriboja laikinimu.
jei butum nors kiek saziniga, pamatytum, kad moonte pradejo kisti vaikus, ne as
o paskui kai gauna atgal su savo nesamonem tai jau verkia ai aiaiai, kai negerai lutuke sneka...jau tik ne vienai kuriai aiskinti man kaip vaikus auginti, ypac tokiom, kurios savus numetusios bele kur
Lutuke, išsižiojusi tai nesėdėk, nes dar kokia musė įskris
Labai klysti, pas adekvacius zmones nereikia bijoti rasyti, jjie neblokuja uz skirtinga nuomone. cia tik jusu ozelio ratelyje taip yra.
pamegink parasyk, pati isitikinsi.
normaus zmones blolkuoja tik uz neapykantos, kurstyma, izeidinejimus, ar kazka panasaus, o ne kai zmogus isako kazka kitaip ar kazko uzklausia.
Tokie jautruoliai, kurie banina net uz klausimus, yra kazkodel tik labiausiai save ivardine tolerastiskais...
o paskui kai gauna atgal su savo nesamonem tai jau verkia ai aiaiai, kai negerai lutuke sneka...jau tik ne vienai kuriai aiskinti man kaip vaikus auginti, ypac tokiom, kurios savus numetusios bele kur
Kuo tuoliau tuo labiau man patinka, rimtai nepakaltinama. Rimtai, jau man net nebepikta.
tu labai tiesi, tokiom moontem, jos draugelem cambalom tikrai nera , prie bet kuriu argumentu sugeba ikisti vaikus
Papildyta:
Nea, bet jis man labai sexy
Ji kiaura, ten skersvejai vaiksto, nepergyvenk del muses, isskris