Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Ašaka @ 2022 02 13, 22:58)
Numeracija mano

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O buna, kad kažkas kitas tavo postus sunumeruoja?

biggrin.gif biggrin.gif

Gerai, kad tuo metu negeriau arbatos, nes buciau visą virtuvę apipurškus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 14, 10:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O buna, kad kažkas kitas tavo postus sunumeruoja?

biggrin.gif  biggrin.gif

Gerai, kad tuo metu negeriau arbatos, nes buciau visą virtuvę apipurškus  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

prajuokini tu mane pastoviai, tik atsidariau irgi gerai, kad negeriau nieko ir nevalgiau, buciau paspringusi lotuliukas.gif
Papildyta:
Numeracija mano
1. Rašote netiesą iš nežinojimo ar nenoro žinoti. tiesiog pasidomėkite to meto VL straipsniais, kalbomis  ir darbais, o ne pavyduolių išsigalvojimais apie jį.
2. Kaipgi, žinau, pvz., iš 35 Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narių pažinojau 19, bet nors dauguma jų buvo puikūs, intelektualūs žmonės, VL tarp jų buvo neabejotinas lyderis.
3. Puikiai žinau: žinau, kieno adresų knygute buvo naudojamasi, kviečiant kultūros šviesuolius į susirinkimą Mokslų Akademijoje, ir kas tuos žmones kvietė.

pasidomejau, kas konrkeciai netiesa?

tai ir sakau, kad lyderis del savo babubimo, snekejimo, nes i lyderius zmones renkasi, ta, kas daugiausiai sneka, nebutinai protingiausia zmogu mirksiukas.gif

tai jei zinot papasakok Majai, nes cituota mano zinute, buvo skirta jai mirksiukas.gif
Visgi reikejo ji kviesti ar ne? tai va ta ir turiu omenyje, ne jis kitus kviete, supranti, ka turiu omenyje?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 13, 19:44)
<p>Aš gal būčiau Augustę rinkus su ta roko daina. </p>

Perziurejau kiek ten radau dainu, tai Monika ir buvo vienintele, kuria buvo galima isrinkti, vaizdas, stilius, moteriska tokia, silta, elegantiska, balsas grazus, patiko visai, nors daina ne mano stiliaus, bet ziurisi, klausosi neblogai. Visos kitos dainos tokios beveides, be dvasios, isgirdai ir pamirsai...
Svarbiausai, patiko, kad Monika dainuoja lietuviskai, tas visu dainavimas angliskai toks berysio man atrodo, tas bandymas patikti, itikti, gaudyti madas, o ne kurti is tiesu daina, muzika is sirdies...Manau, ne kuo auksciausia vieta svarbu, o kuo kokybiskesnis pasirodymas, si kart tikrai grazu ziureti. Jei ne politizuotai balsuos zmones, tai turetu uzimti, manau, nebloga vieta. Bendram kitu saliu dainu fone, kiek kol kas maciau visai gerai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 12:13

Žiūrisi gražiai. Tiesa

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 20:56)
<p>Lutuke, tas postas apie konservų dukterinę partiją tai tokios pievos... Tu bent kažką nors truputį nutuoki apie politiką? </p>

tame ir esme, kad nutuokiu daugiau nei jus matyt, jei jus tokiu dalyku nesuprantat smile.gif
Jei manai, kad ne ivardink man skirtumsu nuo konservu, ka jie darys kitaip? kuom ideologija bus kitokia?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 20:50)
Monteverte, tu zinai as labai skeptiskai ziuriu i mistika, dievukus ir taip toliau, bet itariu, tau bus labai idomu  4u.gif

https://www.youtube....h?v=qncVvIoIfqc

kodel jai tai turetu buti idomu? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 20:33)
VEl ant greblio uzlipai, ale jau sistema. Si karta net save perspjovei, taip greitai susiedei. Na sveikinu dar su vienu antigerbeju. TAu jau priesu nereikia, kai esi pati sau priesas numeris vienas.

ar tu apsimeti, kad esi naivai ir net nesuvoki, ka dremi smurtautoja? ar is tiesu palaikai tokius siuksles?
greit susiedziau, antigerbeju, priesu? lotuliukas.gif
issipagiriok, kai cia rasai, atejo ala naujas narys ir is kart pradejo pulti Amadeja, savo slykscio zinutem, tu aisku gi palaikai tokius, tau smurtas prie sirdies matyt, ypac kai su vyrisku niku ar ne? su tokiais nariais reikia gi draugauti, netapt ju "priesais"
dura tu dura
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 20:42)
Man gaila jos vaiku, ka jie gero mato? Kada ji speja jais pasirupinti, normalu, namini maista pagaminti, tiek laiko paklodes cia ir kitur beausdama. Ji cia sedi savo noru, o va vaikai pasirinkimo neturi...

rimtai dura lotuliukas.gif
pasemei cambalos repertuara? priminsiu, tavo vaikas beveik tokio amziaus jau vienas gyveno, ne tik be mamos gaminto maisto, bet ir be artimuju zmoniu salia, savo vaiko gal gailekis mirksiukas.gif
Tevas paaugli istvirkavimu moke, paskui dingo kazkin kur ir motka is paskos, numete, viena paliko, tiesiog amziaus motina, galinti aiskinti kitiem, kaip vaikus auginti biggrin.gif

dabar is sazines grauzimo anukus augini?

o pabagelis man nu visai nieko nieko neprimena, irgi reperturaras jo tokios nezinomas, frazes tokios nenuvalkiotos..Toks naujas narys, niekam nepazystamas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 12:59
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 12:53)

rimtai dura lotuliukas.gif
pasemei cambalos repertuara? priminsiu, tavo vaikas beveik tokio amziaus jau vienas gyveno, ne tik be mamos gaminto maisto, bet ir be artimuju zmoniu salia, savo vaiko gal gailekis  mirksiukas.gif
Tevas paaugli istvirkavimu moke, paskui dingo kazkin kur ir motka is paskos, numete, viena paliko, tiesiog amziaus motina, galinti aiskinti kitiem, kaip vaikus auginti  biggrin.gif

dabar is sazines grauzimo anukus augini?

o pabagelis man nu visai nieko nieko neprimena, irgi reperturaras jo tokios nezinomas, frazes tokios nenuvalkiotos..Toks naujas narys, niekam nepazystamas lotuliukas.gif

Akivaizdu, kaip cmabala itakojo lutukes nervine sitema. Itariu, kai mirs, cambala mines.

O vaiku gaila, na ziauru tokia motka tureti, Ziauru, ypac vaikai maziukai augo kai ta "motina didvyre" cia paklodes aude, o ir dabar audzia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 13:13)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

prajuokini tu mane pastoviai, tik atsidariau irgi gerai, kad negeriau nieko ir nevalgiau, buciau paspringusi lotuliukas.gif

Papildyta:

pasidomejau, kas konrkeciai netiesa?

tai ir sakau, kad lyderis del savo babubimo, snekejimo, nes i lyderius zmones renkasi, ta, kas daugiausiai sneka, nebutinai protingiausia zmogu  mirksiukas.gif

tai jei zinot papasakok Majai, nes cituota mano zinute, buvo skirta jai  mirksiukas.gif
Visgi reikejo ji kviesti ar ne? tai va ta ir turiu omenyje, ne jis kitus kviete, supranti, ka turiu omenyje?

Oi, juokiasi puodas, kad katilas juodas. Koks skirtumas, be numeracijos, kitą spalvą pakeisdama, savo paklodėm oponentam atsakinėji, koks skirtumas ar sunumeruota ar ne, jei postą į 6 dalis išskirstai. Ašaka tai trumpai konkrečiai, aiškiai, o tu pilstai, pilstai iš tuščio į kiaurą...
Vasario 16 tai ne pageidavimų koncertas. Aš noriu, kad tą dieną Landsbergis šnekėtų, tu, kad Padegimas, kokia Marytė iš Balbieriškio Lobovo norės... Dabar gal referendumą reikia surengti, kad "liaudžiai" įtikti, nors jei ir referendume būtų patvirtintas Landsbergis, "liaudis" sakys, kad viskas suklastota. Aš tai nors būsiu ten, klausysiu, o tau koks skirtumas?
Atsakyti
Numeracija mano
1. Rašote netiesą iš nežinojimo ar nenoro žinoti. tiesiog pasidomėkite to meto VL straipsniais, kalbomis  ir darbais, o ne pavyduolių išsigalvojimais apie jį.
2. Kaipgi, žinau, pvz., iš 35 Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narių pažinojau 19, bet nors dauguma jų buvo puikūs, intelektualūs žmonės, VL tarp jų buvo neabejotinas lyderis.
3. Puikiai žinau: žinau, kieno adresų knygute buvo naudojamasi, kviečiant kultūros šviesuolius į susirinkimą Mokslų Akademijoje, ir kas tuos žmones kvietė.

Asaka 4u.gif

1. Na nesiulykite moterai daugiau nei ji geba pakelti mirksiukas.gif

2. Neskaiciau tu asabu "kontrargumentu", bet itariu, kaip visada bus ad hominem.

3. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 14, 13:19)
Oi, juokiasi puodas, kad katilas juodas. Koks skirtumas, be numeracijos, kitą spalvą pakeisdama, savo paklodėm oponentam atsakinėji, koks skirtumas ar sunumeruota ar ne, jei postą į 6 dalis išskirstai. Ašaka tai trumpai konkrečiai, aiškiai, o tu pilstai, pilstai iš tuščio į kiaurą...
Vasario 16 tai ne pageidavimų koncertas. Aš noriu, kad tą dieną Landsbergis šnekėtų, tu, kad Padegimas, kokia Marytė iš Balbieriškio Lobovo norės... Dabar gal referendumą reikia surengti, kad "liaudžiai" įtikti, nors jei ir referendume būtų patvirtintas Landsbergis, "liaudis" sakys, kad viskas suklastota. Aš tai nors būsiu ten, klausysiu, o tau koks skirtumas?

Butent. Dar paantrinsiu, si jos zalia teksta dar reikia pratrinti, nes jai smegenu nezutenka, kai cituoji, gaunasi tuomet jau milziniska paklode.

Nuo kada kreipiamas demesys i marginlo kliedius?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 14, 14:13)
1. pasidomejau, kas konrkeciai netiesa?

2. tai ir sakau, kad lyderis del savo babubimo, snekejimo, nes i lyderius zmones renkasi, ta, kas daugiausiai sneka, nebutinai protingiausia zmogu  mirksiukas.gif

3. tai jei zinot papasakok Majai, nes cituota mano zinute, buvo skirta jai  mirksiukas.gif

1. Sprendžiu pagal tuos kliedesius, kuriuos kėlėte čia, į SM, todėl patarčiau kritiškiau vertinti informacijos šaltinius

2. Manote, kad Justinas Marcinkevičius, Julius Juzeliūnas, Regimantas Adomaitis, Vytautas Bubnys, Česlovas Kudaba, Vaclovas Daunoras, Algimantas Nasvytis, Arūnas Žebriūnas, Algimantas Čekuolis, Alfonsas Maldonis, Bronius Kuzmickas, Bronius Genzelis, Meilė Lukšienė, Arvydas Šaltenis, Bronius Leonavičius, Algirdas Kaušpėdas iš savo tarpo lyderį rinkosi dėl "babubimo" ir šnekėjimo?

3. Jei kažkam konkrečiai rašote, tai taip ir nurodykite: "Maja Di, ...". Likusi teksto dalis man visiškai nesuprantama, matyt, kažkam kitam skirta

PS, Maja Di, Jūs kažko klausėte?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 14, 14:29)

Ne, neklausiau, ji man bandė įrodynėti, kad Landsbergis yra pasaulinis blogis ir netinka kalbėjimui iš balkonėlio biggrin.gif . Ir dar baubikas biggrin.gif . Tai tada kaip ir turėtų įtikti baubikams ax.gif
Atsakyti
Skaitėt Tapino postą, kaip kuriamos neva milžiniškos celofaną ir co palaikančios auditorijos FB? Tai paaiškina, kodėl į mitingus jų susirenka tik sauja.
https://www.facebook...andrius.tapinas
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 14, 13:16)
Akivaizdu, kaip cmabala itakojo lutukes nervine sitema. Itariu, kai mirs, cambala mines.

O vaiku gaila, na ziauru tokia motka tureti, Ziauru, ypac vaikai maziukai augo kai ta "motina didvyre" cia paklodes aude, o ir dabar audzia.

nervine sistema? lotuliukas.gif turejau jau pamristi, kaip ir tu kad nuolat makaluojiesi?
maziukai? dura, manes cia nebuvo, kai vaikai maziukai buvo mirksiukas.gif cia atsiradau, kai i mokykla jau pradejo eiti ir tai per metus kelias zinutes teparasiau, dabar tik paskutiniai gal 3-4 m lengvas darbas, tai jo metu ir rasineju, o tu pavydi matau ziauriai... biggrin.gif
bandai teisintis? saviski numetusi motinele geroji dar kitiem aiskina kazka, jau geriau tu temu neliestum doh.gif
dieve kokios jus apgailetinos, bandot savas nuodemes vis ant kitu uzmauti, neisdegs mirksiukas.gif
eik pailsek jau, nervine sistema, visai issidarkei unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 14, 13:19)

taigi ne is numeracijos juokiamasi buvo dura dar viena lotuliukas.gif
ismok perskaityti iznute ir ja suprasit, paskui pasisnekesim 4u.gif
o dabar apsikambinkit su tuo dieduku ir paverkit, kaip jo lietuviai nemyli biggrin.gif

mano isakytos anksciau mintys nebuvo nei paie mano norus, nei apie Padegima, jis buvo tik pvz, esmine mintis buvo, kad jei jusu aferistas diedukas nenoretu piktinit zmoniu, noretu, kad tikrai tauta vienytusi ir svestuta diena, tauta, kur net 76 procentai juo nepasitiki ir slykstisi, tai nelystu i jokius renginius daugiau PATS. Nu reikia nors kruopele gi sazines ir savikritikos turetu ar nereikia?

bet nesuprasi eilini karta, tapinas gi apie tai nerase doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 14, 13:29)
1. Sprendžiu pagal tuos kliedesius, kuriuos kėlėte čia, į SM, todėl patarčiau kritiškiau vertinti informacijos šaltinius

2. Manote, kad Justinas Marcinkevičius, Julius Juzeliūnas, Regimantas Adomaitis, Vytautas Bubnys, Česlovas Kudaba, Vaclovas Daunoras, Algimantas Nasvytis, Arūnas Žebriūnas, Algimantas Čekuolis, Alfonsas Maldonis, Bronius Kuzmickas, Bronius Genzelis, Meilė Lukšienė, Arvydas Šaltenis, Bronius Leonavičius, Algirdas Kaušpėdas iš savo tarpo lyderį rinkosi dėl "babubimo" ir šnekėjimo?

3. Jei kažkam konkrečiai rašote, tai taip ir nurodykite: "Maja Di, ...". Likusi teksto dalis man visiškai nesuprantama, matyt, kažkam kitam skirta

tai taip ir neivardinsi, kas melas?
ne jie lyderi rinkosi
Konkreciai kam atrasai, to zinute cituoji, nezinojai? zinutes viesos zinoma, visi atskaineti gali, tik jei as kreipiuosi i Maja di, tai ne i visus.
Tau aplamai mazai kas suprantama, nieko tokio
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 14, 14:00)
Skaitėt Tapino postą, kaip kuriamos neva milžiniškos celofaną ir co palaikančios auditorijos FB? Tai paaiškina, kodėl į mitingus jų susirenka tik sauja.

meluoja tas jusu tapinelis, melagelis, paprasciausiai, kaip ir jus melageles, net zmones celofano nepalaikantys, pvz as, nesupranta, tokio "teisingumo". rimtai reikejo tiek policijos pareigunu ir gaisriniku , kad ji atvesdint , neuzteko issikveisti? ufonautai kazkokie rimtai..jis kas koks henyte daktaras? ar koks teoristas? doh.gif jauciu ta operacija branagiau kainavo nei celofano nesumoketi mokesciai valstybei.

mitingai ir celofanas atskiri dalykai, jis tik zmogus dalyvaves mitinge, zmones dalyvave mitinge, nebutinai ji palaiko ar su juo sutinka, bet kaip jum tai sunku suvokti savo mazom smegenelem, nu ziauriai sunku,
pas jus gi viena raudona partija, viena partijos teisibe, kaip megstat sakyti vienas diedukas sventas , besaknatis keiksmus nuolat ant zmoniu ir gyvenat tokioje iskreiptoje relaybeje. Nesuprantat, kad zmones normalus turi savo nuomones, savo paziuras ir pvz tarp Vegeles ir Celofano yra bendra tik tiek, kad abu pasisako pries GP, VISKAS.

ps siulyciau jum nezabutkem issidabinti galva vasario 16d, jei kas darys su dronais nuotraukas, kad jus, fashizmo paliakytojus, matytu ir ne duok dieve, jusu nesumaisytu, su zmonemis, kurie kovoja uz laisve... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 14 vasario 2022 - 14:24

Labai graži analizė.

Super!

Atsakyti