Pasake ta, kuri... Tiek to, as ne tu.
Na kodel kazkoki, anas lygiai tokio pat kalibro, kaip ir tu
Cia daugiau tavo bedos, tauskale.
Bet siaip, paziuresim, patikrinsim.
1. Anot jo, karas, jei bus, prasides tarp vasario 16d. ir pirma kovo dekada, didziausia tikimybe kovo 2d. Ten jis grinde savo tokiu isvadu priezastis, bet as tingiu perpasakoti.
2. Kils karinis konfliktas tarp Afganistano ir TAdzikijos, o veliau isiplieks gincas del Ferganos slenio tarp TAdzikijos, Uzbekistano, Kazachstano, visa tai tiketina sulaukti balandi. TAs salis sutaikys Turkija, bus nuverstos visos ten buvusios postsovietines valdzios. Rusija amziams praras itaka siam regionui. Islamas isigalios galutinai.
3. Rugpjuti Putina istiks kazkokia krize, gali buti ir sveikatos. Jis bus visiskai patrauktas nuo Rusijos valdymo, jo vardu valdys kazkoks burelis zmoniu, bet nominaliai jis bus laikomas vadovu. Daugiau Putinas niekada nebegris.
Cia bus siais 2022 metais.
2023 metais, balandi 98 procentai Putinas mirs, na dar si agonija gyvas-lavonas gali testis iki rugpjucio.
Buvo daugiau, bet... Manau pakas teiginiu, kad patikrinti ju tiesa
As visada stebiuosi kai zmones taip uztikrintai kalba, nes juk viska ka pasake patikrins laikas.
Jei jis bus teisus ir viskas ivyks istikro, kaip minejo... Vadinasi, MOnteverte praleido proga patyleti
Tu rimtai neturi ka veikti. Tikiuosi ateinantis pavasaris itakos tavo karinguma ir nukreips ji i konstruktyviaja veikla, tarkim, zvejyba.
Taip ir reikėjo iš karto rašyti, kad jis apie ateities numatymą kalba ar pan. Tavo bėda, kad nerašai kaip žmogus. Negi tikiesi, kad imesi kažką pasityčiodama ir aš žiūrėsiu? ir dar kai virš valandos plepa.
Supranti, žmonės yra skirtingi. Vieni prognozuoja politiką, pasaulinius įvykius, o kiti tik sau, savo šeimai ir aplinkiniams, su kuriais bendrauja.
Tikiuosi supratai ir nusiraminai? Man kol kas tas karas nerūpi. Aš dar negavau įspėjimų, kad kažkur reikėtų trauktis ar pan. Jei gausiu, pranešiu ir jums, chebra kaip ne kaip