Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Sklype yra 6a tveenkinys ir ten plauko tokios postambes lydekos. Reiektu viena ju pagauti ir iskepti. Tik nezinau kaip gaudyti. Dabar uzshales.

Su gyva žuvyte gal?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 13, 12:54)
Sklype yra 6a tveenkinys ir ten plauko tokios postambes lydekos. Reiektu viena ju pagauti ir iskepti. Tik nezinau kaip gaudyti. Dabar uzshales.

Idomucia, negi ziema ekeciu neiskerti, siaudu i jas neimeti?
Atsakyti

Burbuluatorių reik :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 13, 15:43)

O kam, kai ledas nutirps, nereiks žvejoti, pakaks išgriebti rolleyes.gif
Atsakyti

O kam, kai ledas nutirps, nereiks žvejoti, pakaks išgriebti rolleyes.gif

Nu ne 🤣

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 13, 12:29)
Pasake ta, kuri... Tiek to, as ne tu.

Na kodel kazkoki, anas lygiai tokio pat kalibro, kaip ir tu  4u.gif
Cia daugiau tavo bedos, tauskale.

Bet siaip, paziuresim, patikrinsim.
1. Anot jo, karas, jei bus, prasides tarp vasario 16d. ir pirma kovo dekada, didziausia tikimybe kovo 2d. Ten jis grinde savo tokiu isvadu priezastis, bet as tingiu perpasakoti.
2. Kils karinis konfliktas tarp Afganistano ir TAdzikijos, o veliau isiplieks gincas del Ferganos slenio tarp TAdzikijos, Uzbekistano, Kazachstano, visa tai tiketina sulaukti balandi. TAs salis sutaikys Turkija, bus nuverstos visos ten buvusios postsovietines valdzios. Rusija amziams praras itaka siam regionui. Islamas isigalios galutinai.

3. Rugpjuti Putina istiks kazkokia krize, gali buti ir sveikatos. Jis bus visiskai patrauktas nuo Rusijos valdymo, jo vardu valdys kazkoks burelis zmoniu, bet nominaliai jis bus laikomas vadovu. Daugiau Putinas niekada nebegris.
Cia bus siais 2022 metais.

2023 metais, balandi 98 procentai Putinas mirs, na dar si agonija gyvas-lavonas gali testis iki rugpjucio.

Buvo daugiau, bet... Manau pakas teiginiu, kad patikrinti ju tiesa  biggrin.gif
As visada stebiuosi kai zmones taip uztikrintai kalba, nes juk viska ka pasake patikrins laikas.

Jei jis bus teisus ir viskas ivyks istikro, kaip minejo... Vadinasi, MOnteverte praleido proga patyleti  biggrin.gif
Tu rimtai neturi ka veikti. Tikiuosi ateinantis pavasaris itakos tavo karinguma ir nukreips ji i konstruktyviaja veikla, tarkim, zvejyba.

Taip ir reikėjo iš karto rašyti, kad jis apie ateities numatymą kalba ar pan. Tavo bėda, kad nerašai kaip žmogus. Negi tikiesi, kad imesi kažką pasityčiodama ir aš žiūrėsiu? ir dar kai virš valandos plepa.
Supranti, žmonės yra skirtingi. Vieni prognozuoja politiką, pasaulinius įvykius, o kiti tik sau, savo šeimai ir aplinkiniams, su kuriais bendrauja.
Tikiuosi supratai ir nusiraminai? Man kol kas tas karas nerūpi. Aš dar negavau įspėjimų, kad kažkur reikėtų trauktis ar pan. Jei gausiu, pranešiu ir jums, chebra kaip ne kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 13, 16:59)
Taip ir reikėjo iš karto rašyti, kad jis apie ateities numatymą kalba ar pan. Tavo bėda, kad nerašai kaip žmogus. Negi tikiesi, kad imesi kažką pasityčiodama ir aš žiūrėsiu? ir dar kai virš valandos plepa.
Supranti, žmonės yra skirtingi. Vieni prognozuoja politiką, pasaulinius įvykius, o kiti tik sau, savo šeimai ir aplinkiniams, su kuriais bendrauja.
Tikiuosi supratai ir nusiraminai? Man kol kas tas karas nerūpi. Aš dar negavau įspėjimų, kad kažkur reikėtų trauktis ar pan. Jei gausiu, pranešiu ir jums, chebra kaip ne kaip biggrin.gif

Monteverte, as senai zinau, kad tu nepakaltinama, nes kalti visi, tik ne tu...

O visa kita, dzin, jau nebeidomu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 18:15)
Aš irgi nežinočiau. Na bet einant į kažkokią partiją turėtų bent kažkokios vertybės atitikti. Gerai, kartą suklydai, išėjai kitur, na bet ne į visiškai priešingų pažiūrų partiją. Ir jei lakstai kas keli metai, tai atrodai kaip tas vyras žmonas keisdamas...

Buvo keista ir gaila, kai Skvernelis susidėjo su valstiečiais. Tai buvo jo klaida. Nuo tada prasidėjo jo kritimas žemyn. Šiaip kaip komisaras jis buvo geras, gerbiamas ir buvo savo vietoje. Sveikintina, kad suprato klaidą, kad nebuvo toliau ten, kur jautėsi blogai, gal net ne pagal savo vertybes, atsispyrė nuo dugno ir bando kabarotis, lengva tikrai nebus, bet tai, kad tiek daug žmonių prie jo jungiasi, daug ką pasako. Aišku, kad prisijungia ir nelabai tinkamų. Bus visko.

Visiškai tas pats vyksta su Šimonyte. Susidėjimas su konservatoriais buvo jos klaida. Ji su jais irgi nukrito žemyn, pasiekė dugną. Nes šiaip pati Šimonytė tikrai nėra bloga politikė. Aš tikiuosi, kad ateityje ji pasielgs kaip Skvernelis, atsiribos nuo konservatorių ir sukurs savo partiją. Ir tikrai daug žmonių ateis į jos partiją, tų pačių konservatorių.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 13, 10:44)
<p>Strategiškai reikėjo Lolita Zero smile.gif</p>

Tikrai ne. Buvo prastas pasirodymas, toks nuobodus kičas, nieko įdomaus, kažkokia parodija. Realiai tokios nesąmonės jau atsibodę, neužkabina, jau vimdo kai norima kažką tipo kitokio, bet gaunasi šūdas. Realiai tai pasiilgau normalaus vaizdo ir normalios dainos Eurovizijoje.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 22:56)
Manika Liu laimėjo wub.gif  4u.gif

Ji labai talentinga ir jos daina graži.
Bet Eurovizijoje manau nelabai jai pasiseks.
Atsakyti

Aš gal būčiau Augustę rinkus su ta roko daina. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 13, 14:43)

Kokiu siaudu?

Ekeciu nekertu, padares drenaze visame sklype, tai ten pastoviai ciurlena vanduo ir prie to drenazo vanduo neuzsales.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 13, 21:00)
Kokiu siaudu?

Ekeciu nekertu, padares drenaze visame sklype, tai ten pastoviai ciurlena vanduo ir prie to drenazo vanduo neuzsales.

Elementariu.
Bet kokiu atveju, eketes reikalingos, ypac kai nezinai kokia ziema bus. Musu tvenkinys apie 2ha didzio, drenazas dar sovietu laiku, vyras ji keikia, bet tiek to, gal kada "uzsilenks". Zuvys turi kuo kvepuoti.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 22:12)
1. ne, ne jis daugiausia prisidejo, jis didziausas baubikas ir garsiausiai sneka. 2. Tu rimtai nezinai daugiau zmoniu , kurie prisidejo prie Nepriklausomybes, net idomu dabar pasidare, tirkai nei vieno vertesnio nezinai? 3. Tu zinai aplinkybes kaip, kada Landsbergis atsirado Sajudyje?

Numeracija mano
1. Rašote netiesą iš nežinojimo ar nenoro žinoti. tiesiog pasidomėkite to meto VL straipsniais, kalbomis ir darbais, o ne pavyduolių išsigalvojimais apie jį.
2. Kaipgi, žinau, pvz., iš 35 Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narių pažinojau 19, bet nors dauguma jų buvo puikūs, intelektualūs žmonės, VL tarp jų buvo neabejotinas lyderis.
3. Puikiai žinau: žinau, kieno adresų knygute buvo naudojamasi, kviečiant kultūros šviesuolius į susirinkimą Mokslų Akademijoje, ir kas tuos žmones kvietė.

Atsakyti