Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Daugiau kaip puse vaikaiciu prasirgo mikronu. Mokyklose plinta kaip gaisras.

Galimai, kazkur delta uzkabino. Mikronu dabar tukstanciai serga, o mirstamumas mazas. Vadinasi, mikronas su delta kartu po Lietuva plavineja.

Tiek, kad, jei delta dar buvo įmanoma neužsikrėsti, tai, jei omicrom į namus užsuka, tai praserga visi

Atsakyti

Tai ne tik omikronu dabar serga, tik dominuoja omikronas. Nežiūrit EV? Aš tai sėdžiu su kokteiliuku rankose, sergu už Moniką Liu. Bet EV gal geriau praeitų Lolita Zero ax.gif
Vaikai žiūti filmą. Atsisuksiu gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 vasario 2022 - 21:29

Tiek, kad, jei delta dar buvo įmanoma neužsikrėsti, tai, jei omicrom į namus užsuka, tai praserga visi

nebūtinai, sūnus omicron'ą parsitempė, likę 4 neužsikrėtėm, o jau beveik tikėjomės

Atsakyti

Tai ne tik omikronu dabar serga, tik dominuoja omikronas.
Nežiūrit EV? Aš tai sėdžiu su kokteiliuku rankose, sergu už Moniką Liu. Bet EV gal geriau praeitų Lolita Zero ax.gif

O Augustė finale? Man patiko daina.

Atsakyti

nebūtinai, sūnus omicron'ą parsitempė, likę 4 neužsikrėtėm, o jau beveik tikėjomės

Geras. Reiškia aplinkoj kažkokie neatsparūs 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 21:50)

Pas mus tik vaikai siuo metu serga, suauge kaip ridikai sveiki, matyt skiepai veikia.
Atsakyti

nuo pat pradžių su šia liga neegzistuoja jokios taisyklės, matyt, mums dar ne laikas buvo. bet žinau ir tokių variantų, kaip tu sakai.

viena darbuotoja jau mėnesį saviizoliacijoje, parneše vaikas, 7d, užsikrėtė kitas, vėl 7d.tada vyras ir galiausiai ji pati

Atsakyti

Nenuspėjama liga. Rugsėjį vyras ir dukra sirgo, be požymių beveik. Aš su sūnum ne . Šiemet sūnus parnešė iš mklos-vėl neužsikrėčiau, likę du irgi ne. 

Atsakyti

Supratau, nes aš jau buvau nusiteikus prasirgti, bet nepasigaunam mes. 

Tiek, kad yra ir kitų keistų virusų, kad ir adeno. Nuo visai nieko iki slogos, stipraus karščiavino, kosulių, plaučių arba pilvo bėdų.  Aj, dar gi akys pūliuoja nuo jo. Tiek, kad labiau mažiems, suaugę retai pasigauna. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 20:50)
Monteverte, tu zinai as labai skeptiskai ziuriu i mistika, dievukus ir taip toliau, bet itariu, tau bus labai idomu  4u.gif

https://www.youtube....h?v=qncVvIoIfqc

pabandžiau etapais prasukant paklausyti, tai viskškai nesupratau o čiom eto on i ja pri čiom? neužkabino, sorry. Kitą kartą labiau pasistenk
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 21:09)
Tai ne tik omikronu dabar serga, tik dominuoja omikronas.
Nežiūrit EV? Aš tai sėdžiu su kokteiliuku rankose, sergu už Moniką Liu. Bet EV gal geriau praeitų Lolita Zero ax.gif

baisu baisu baisuuu
normali tik Augustė
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 22:39)
pabandžiau etapais prasukant paklausyti, tai viskškai nesupratau o čiom eto on i ja pri čiom? neužkabino, sorry. Kitą kartą labiau pasistenk

Net neketinu, cia tu paskutineje vietoje buvai, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 22:52)
Net neketinu, cia tu paskutineje vietoje buvai, jei ka  mirksiukas.gif

nebeketini, bet kažką čia man bandai kiloti
gal išsiblaivyk?
Atsakyti