Apsispresk, ar teva grasinimais sushaudyti paeme i fronta - tada neturejo pasirinkimo,
ar jis uzh tevyne kovojo.
Bandai keli dalykus prastumti vienu shuviu.
Taip neisheina.
O man vienodai, tiki tu tuo ar ne. Tokiu kaip mano tevas, itariu buvo milijonai.
Mano rasliavoje priestaravimai? O gal tavo? Pagrisk, konkreciai kame?
Tai cia anot taves, karas tai pasivaiksciojimas, is serijos tavo megstamos "duoti neduot", kada noriu rimtai kariauju, kada noriu tinginiauju... Jei kariauja uz tevyne, atiduoda savo gyvybe, vardan visuomenes, cia kaip, tame prievartos nera elemento? O ka daro su dezertyrais, nu NENORI ZMOGUS KARIAUTI, O JI VERCIA?
Nieko as nebandau, cia va tu pastoviai manipuliuoji savokomis. Sedi sotus, priedes, vardan tos tautos, tevynes IR T.T. nieko, nic nieko nedarai, durniais vadini mokesciu moketojus, bet zmonele karantininius paeme... Zinoma, kodel neimti jei durniai duoda, cia jau principu nera, kaip GP. Vadinasi net karantino metu, sugebejai pasipelnyti valstybes saskaita. Kiiti mokesciu moketojai isvis tokios galimybes neturejo ir nepasinaudojo, nors vardan visuomenes saugimu skiepijosi... Bet juk tau vis vien blogai
Maza to, link saves, ir mano pasakojima bandai pritempti. Mano tevas buvo altruistas, filantropas. Siais laikais itariu, jis pirmas eitu skiepytis, butu pavyzdziu kitiem.
Papildyta:
VEl ant greblio uzlipai, ale jau sistema. Si karta net save perspjovei, taip greitai susiedei. Na sveikinu dar su vienu antigerbeju. TAu jau priesu nereikia, kai esi pati sau priesas numeris vienas.