Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 12, 19:37)
Ka cia rashai - mes nepatikrinsim. Bent jau rashyk taip, kad nebutu prieshtaravimu.
Apsispresk, ar teva grasinimais sushaudyti paeme i fronta - tada neturejo pasirinkimo,
ar jis uzh tevyne kovojo.
Bandai keli dalykus prastumti vienu shuviu.
Taip neisheina.

O man vienodai, tiki tu tuo ar ne. Tokiu kaip mano tevas, itariu buvo milijonai.
Mano rasliavoje priestaravimai? O gal tavo? Pagrisk, konkreciai kame?

Tai cia anot taves, karas tai pasivaiksciojimas, is serijos tavo megstamos "duoti neduot", kada noriu rimtai kariauju, kada noriu tinginiauju... Jei kariauja uz tevyne, atiduoda savo gyvybe, vardan visuomenes, cia kaip, tame prievartos nera elemento? O ka daro su dezertyrais, nu NENORI ZMOGUS KARIAUTI, O JI VERCIA?

Nieko as nebandau, cia va tu pastoviai manipuliuoji savokomis. Sedi sotus, priedes, vardan tos tautos, tevynes IR T.T. nieko, nic nieko nedarai, durniais vadini mokesciu moketojus, bet zmonele karantininius paeme... Zinoma, kodel neimti jei durniai duoda, cia jau principu nera, kaip GP. Vadinasi net karantino metu, sugebejai pasipelnyti valstybes saskaita. Kiiti mokesciu moketojai isvis tokios galimybes neturejo ir nepasinaudojo, nors vardan visuomenes saugimu skiepijosi... Bet juk tau vis vien blogai mirksiukas.gif

Maza to, link saves, ir mano pasakojima bandai pritempti. Mano tevas buvo altruistas, filantropas. Siais laikais itariu, jis pirmas eitu skiepytis, butu pavyzdziu kitiem.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 20:09)
Prasom, kad tik macytu. Tik matau labai teks daug pastangu ideti, kad juo sugebetum pasinaudoti.🙈🤣🙄

VEl ant greblio uzlipai, ale jau sistema. Si karta net save perspjovei, taip greitai susiedei. Na sveikinu dar su vienu antigerbeju. TAu jau priesu nereikia, kai esi pati sau priesas numeris vienas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2022 - 20:31

Prasom, kad tik macytu. Tik matau labai teks daug pastangu ideti, kad juo sugebetum pasinaudoti.🙈🤣🙄

ale tu dar ir aiškiaregė, tiek daug visko matai

maniau, tik burbė čia su krištoliniu

ale kokius "talentus" Lietuva prarado

Atsakyti

VEl ant greblio uzlipai, ale jau sistema. Si karta net save perspjovei, taip greitai susiedei. Na sveikinu dar su vienu antigerbeju. TAu jau priesu nereikia, kai esi pati sau priesas numeris vienas.

ne, Moonte, nesu jos nei antigerbėjas nei gerbėjas, gailestį kelia ji man ir tiek.

tokio nelaimingo žmogaus kaip ji dar reikia paieškoti

Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 12, 20:38)
ne, Moonte, nesu jos nei antigerbėjas nei gerbėjas, gailestį kelia ji man ir tiek.
tokio nelaimingo žmogaus kaip ji dar reikia paieškoti

Man gaila jos vaiku, ka jie gero mato? Kada ji speja jais pasirupinti, normalu, namini maista pagaminti, tiek laiko paklodes cia ir kitur beausdama. Ji cia sedi savo noru, o va vaikai pasirinkimo neturi...
Atsakyti

Bože kiek pripliurpėt😵‍💫😵 

Oi prieš šventę atidirbinėja ruskių pinigus lervos 😅😅

Šiandien pažįstamas papasakojo apie kolegą, antivakserį, kuris visąlaik juokėsi ir piktinosi raginimais skiepytis  šiandien nebesijuokia. 3 sav ligoninėj , dabar 2 sav namie su spec aparatu-dūsta. 

Atsakyti
Monteverte, tu zinai as labai skeptiskai ziuriu i mistika, dievukus ir taip toliau, bet itariu, tau bus labai idomu 4u.gif

https://www.youtube....h?v=qncVvIoIfqc
Atsakyti

Lutuke, tas postas apie konservų dukterinę partiją tai tokios pievos... Tu bent kažką nors truputį nutuoki apie politiką? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 12 vasario 2022 - 21:00
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 12, 20:45)
<p>Bože kiek pripliurpėt😵‍💫😵 </p><p>Oi prieš šventę atidirbinėja ruskių pinigus lervos 😅😅</p><p>Šiandien pažįstamas papasakojo apie kolegą, antivakserį, kuris visąlaik juokėsi ir piktinosi raginimais skiepytis  šiandien nebesijuokia. 3 sav ligoninėj , dabar 2 sav namie su spec aparatu-dūsta. </p>

Paziurek i kalendoriu, jau delta niekas neserga, o omikronas griebia ne plaucius. Be to serga tik senukai
Atsakyti

Paziurek i kalendoriu, jau delta niekas neserga, o omikronas griebia ne plaucius. Be to serga tik senukai

Nevisai. Būna ir.plaučių uždegimų. Tik nesu tikra ar ne delta ten darbeliai

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 12, 20:58)

Daugiau kaip puse vaikaiciu prasirgo mikronu. Mokyklose plinta kaip gaisras.

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 21:03)
Nevisai. Būna ir.plaučių uždegimų. Tik nesu tikra ar ne delta ten darbeliai</p>

Galimai, kazkur delta uzkabino. Mikronu dabar tukstanciai serga, o mirstamumas mazas. Vadinasi, mikronas su delta kartu po Lietuva plavineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2022 - 21:07
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72931032" data-time="1644692339"><div><p>Paziurek i kalendoriu, jau delta niekas neserga, o omikronas griebia ne plaucius. Be to serga tik senukai</p></div></blockquote><p>Nevisai. Būna ir.plaučių uždegimų. Tik nesu tikra ar ne delta ten darbeliai</p>

Tai ne tik omikronu dabar serga, tik dominuoja omikronas.
Nežiūrit EV? Aš tai sėdžiu su kokteiliuku rankose, sergu už Moniką Liu. Bet EV gal geriau praeitų Lolita Zero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 21:09)
Tai ne tik omikronu dabar serga, tik dominuoja omikronas.
Nežiūrit EV? Aš tai sėdžiu su kokteiliuku rankose, sergu už Moniką Liu. Bet EV gal geriau praeitų Lolita Zero ax.gif

Speju preis MOnika Liu, EV greiciausiai busim per viduri. Na jei tik Monika Liu nepadarys, kokis labai seksova perfomansa, tam visos salygos ir galimybes apzaisti yra, kad prasidetu masinis seilevarvis, tuomet sansu turesim net galime laimeti.
Atsakyti