Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Agnė Širinskienė
22 val.
Dasigyvenome: valdžia bando užčiaupti ją kritikuojančius verslininkus.
Kas yra papasakota žemiau esančiame interviu – jau ne tik skandalinga, bet ir nusikalstama. Paminamos Konstitucijos 33 straipsnyje garantuojamos piliečių teisės: „Piliečiams laiduojama teisė kritikuoti valstybės įstaigų ar pareigūnų darbą, apskųsti jų sprendimus. Draudžiama persekioti už kritiką.“
Kaip kitaip, nei panieka Konstitucijai, vadinti valdančiųjų veiksmus, kuomet su užuominomis, kad bus blogai prabilus, jie spaudžia verslininkus tylėti, kad tik šie viešai nepasakotų apie problemas, su kuriomis susiduria. Iš video įrašo akivaizdu, kad spaudžiamos ir verslus vienijančios asociacijos.
Tuo tarpu valstybėje problemų aibės. Milžiniškus nuostolius atneša valdančiųjų sukeltas konfliktas su Kinija, kuomet viena po kitos užsidaro eksporto galimybės. Ne gana to, verslai nesulaukia pagalbos, jiems nėra planuojama jokių kompensacijų už asilų (atsiprašau, nežinau, kaip kitaip pavadinti), bandančių vaidinti „vertybinę“ politiką, sukeltus praradimus. Verslams tik niekingai siūlomos paskolos.
Užuot padėjus, daromas spaudimas tylėti! Taip ir norisi paklausti: mes jau ką, gaujos valdymo laikais gyvename?
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 17:19)
Nuo kada Sustauskas liberaliu paziuru, Maja Di, kaip ir as prijaucianti liberalams. TAip, taip, taip... joje buvo kysininkas Masiulis.

tai tiesiog atsakymas į jos kvailą komentarą, kad išsilavinę ne visada tinka
juk ir taip aišku. Reikia mokėti atskirti pelus nuo grūdų ir nekišti gero teisininko prie kokio populisto
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka]

vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]

Čia matyt per gerai gauna, todel
Atsakyti

Eik dabar paverk kamputyje vargsiuk. Vyrai I kompanija nepriima, lieka supermamu forumas 🤣🤣🤣??  Guoskites kvailiukai guoskites pieskit man ragus, nagus, jei tik jusu menkom savivertem tai padeda issilaikyti virs jusu sudu... :4u:​ 

išsikalbėk, gal palengvės :4u:

nors jei per tiek paklodžių nepadėjo, tai tie trumpi sakinukai neišgelbės :D

Atsakyti
Maja Di, geriausiai nuo tų baubikų atskirs Sausio 13-os neužmirštuolė. Man regis, čia Juknevičienės idėja, bet tikrai labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 17:58)

tai tiesiog atsakymas į jos kvailą komentarą, kad išsilavinę ne visada tinka
juk ir taip aišku. Reikia mokėti atskirti pelus nuo grūdų ir nekišti gero teisininko prie kokio populisto

Na taip, kaip visada tu nepakaltinama.

O Maja Di saunuole, puikiai parode pacios, konretaus teiginio alogiskuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 12, 18:13)
Aš irgi taip manau. Ir manau bus visko. Bet faktas tas, kad tie visi pabėgėliai tiesiog nusivylė tomis partijomis iš kurių pabėgo. Realiai aš irgi pabėgčiau iš ten, kur jaučiuosi blogai, tik nežinau kur reikėtų pabėgus nubėgti.

Aš irgi nežinočiau. Na bet einant į kažkokią partiją turėtų bent kažkokios vertybės atitikti. Gerai, kartą suklydai, išėjai kitur, na bet ne į visiškai priešingų pažiūrų partiją. Ir jei lakstai kas keli metai, tai atrodai kaip tas vyras žmonas keisdamas...

QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 18:14)
nu tai ok, rink Šustauską. Juk laisvė smile.gif

Ar aš Šustauską kada rinkau? Kreipkis į tuos kas rinko.

QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 18:28)
Blinkeviciute kol kas vaiposi. Kai bus rinkimai, balsai parodys kas yra kas.

Taip prisijungs socdemai. Blinkevičiūtė tai man iš viso visiškas nulis. Paluckas nors pažiūras kažkokias turėjo. Prakentėsim ir tuos, valstiečius prakentėjom. O gal eisim baubti biggrin.gif ?

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 18:47)
Matai pati supranti kad koncervai balsu nebesurinks, tai del to ir ikure savo dukterine partija, kuri yes ta pacia grobstymo ir aferu, Lietuvos naikinimo krypti... </p>

Ką ką? Ar gerai išgirdau? Čia gal Nida tokią sąmokslo teoriją išrado?
QUOTE(uarda @ 2022 02 12, 18:51)
Čia kas 3000€ uždirba? Tavo odos gydytoja į rankas? Ar gydytojai, kurie praktiškai namie nebuna. Pvz ., Kurie dirba su covidu?

Mano kolegės dukra neseniai diplomą gavo ir jau nebe rezidentė, tai Santarose virš 2000 uždirba.
Matai, mano odos gydytoja dirba ir privačiai, tai ji tikrai daugiau uždirba nei 3000 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 15:48)
Ar gali buti lygios salygos ir galimybes zmoniu, kuris vienas is ju dirba, o kitas dykaduoniauja?
Ar gali buti lygios salygos ir galimybes zmoniu, tarp tu kurie laikosi istatymu ir kurie pasirinktinai laikosi istatymu?

Tavo tevas verke, nors gavo tu laiku galimybiu pasa.
O mano mama neverke, nors ja pashalino ish aukshtosios uzh tai kad nejo balsuot. Tiksliau, uzh tai nebutu pashaline, butu sumete uzh ja, bet ji slampinejo su drauge apie rinkimu apylinke ir tie bijojo uzh ja sumesti, nes nezhinojo, kas vyksta
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 18:15)

Mano kolegės dukra neseniai diplomą gavo ir jau nebe rezidentė, tai Santarose virš 2000 uždirba.
Matai, mano odos gydytoja dirba ir privačiai, tai ji tikrai daugiau uždirba nei 3000 bigsmile.gif

O Kaune mažiau smile.gif Na jeigu normaliai dirbti, kad galėtum šeimai laiką skirti.
O jeigu namie retai būna, tai galima ir virš 3000€ uždirbti.
Bet čia visur taip. Jeigu arsi per du darbus, tai ir pardavėja uždirbs virš 2000€ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 12, 18:23)
Bet čia visur taip. Jeigu arsi per du darbus, tai ir pardavėja uždirbs virš 2000€  biggrin.gif

pastebėkit kaip jos siūlo visiems arti, triūsti, o pačios tai labai mėgsta laiką forume leisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 12, 18:23)
Tavo tevas verke, nors gavo tu laiku galimybiu pasa.
O mano mama neverke, nors ja pashalino ish aukshtosios uzh tai kad nejo balsuot. Tiksliau, uzh tai nebutu pashaline, butu sumete uzh ja, bet ji slampinejo su drauge apie rinkimu apylinke ir tie bijojo uzh ja sumesti, nes nezhinojo, kas vyksta

Idomucia netempk uz ausu prie norimo.

Tu turejai pasirinkima... O mano tevas ne...
Tu neliejai kraujo vardan savo tevynes, nelaidojai savo draugu, jie nekamavosi agonijoje pries mirti ant tavo ranku...

Cia panasu kaip jus visi manipliuojate konslageriais, fasitais ir t.t. Nors is tiesu, sedit siltoje troboje, prie kompu, prisiede, imituojate kova uz "laisve".
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 18:39)
pastebėkit kaip jos siūlo visiems arti, triūsti, o pačios tai labai mėgsta laiką forume leisti biggrin.gif

Ir dar skaičiuoja medikų pinigus, kad lb daug gauna. Bet nesupranta net kiek dirbti reikia, kad tiek gauti. Jie šeimų praktiškai nemato.
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka]
Pvz.: Va į rankas ~1500€
Tau čia Maja Di "gerai medikai gauna".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2022 - 18:45

Ką ką? Ar gerai išgirdau? Čia gal Nida tokią sąmokslo teoriją išrado?

Mano kolegės dukra neseniai diplomą gavo ir jau nebe rezidentė, tai Santarose virš 2000 uždirba. Matai, mano odos gydytoja dirba ir privačiai, tai ji tikrai daugiau uždirba nei 3000

Ne Nida, manau ir taip aisku, jei sugebi mastyti, seniau jau skvernelis burkavosi su jais,labai geras taktinis zingsnis, bent kiek balsu gal gaus is nemastanciu, bet piktu ant konservu.

Cia pries mokescius? I rankas apie 1800? Uz etata?  Na kaip medikui tikrai ne kazink ka, atvaziavus I Airija gautu 5-10k daugiau. O pragyvenimas Lietuvoje jau ne toks pigus, beveik tas pats jau.

Atsakyti