Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 17:22)
O Aimeja pasirode mano istikimiausia fane, vel apie mane varo? lotuliukas.gif kas menesi reguliariai, jau pasigesciau jei atejusi apie mane ko neparasytu, nuliusciau, gaila, kad tingiu jau skaityti biggrin.gif Bet malonui savotiksai, kad kazkam toks svarbus esi , savimeile paglosto.  biggrin.gif

Kai lutuke varo, visus bukais, nemastanciais vadina, cia suprask tiesa.

Va Aimeja atejo tiesa parase ir ka, lutuke forumo teisybes sakytoja neislaike tisbandymo tiesa, prasidejo zodine diareja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2022 - 17:25

Aš galvoju, kad kitus rinkimus laimės Skvernelio "Vardan Lietuvos" (ta prasme daugumą turės). Ir labai įdomu kas tada bus, nes ten tokia mišrainė perbėgėlių iš visų partijų, visi tokie skirtingi savo įsitikinimais. Kas jie- kairė, dešinė ar centras, visiška mišrainė. Visų švilpikų palaikomos partijos nepraeis, jei praeis vienmandatininkai, nes švilpikų balsai išsimėtys, bus keli nauji klounai ir tiek, senus pakeis nauji. Bet kaip Skvernelio partija valdys Lietuvą? Bus kabai įdomu.

Strategiškai protinga būtų jiems sudarinėti koaliciją su socdemais, nes konservai mažai balsų rinks. 

Žmonių nedurnų parinko, bet kaip su vertybine politika bus, tai man galvoje netelpa. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 17:25)
Strategiškai protinga būtų jiems sudarinėti koaliciją su socdemais, nes konservai mažai balsų rinks. </p><p>Žmonių nedurnų parinko, bet kaip su vertybine politika bus, tai man galvoje netelpa. </p>

Blinkeviciute kol kas vaiposi. Kai bus rinkimai, balsai parodys kas yra kas.
Papildyta:
QUOTE(Aimejaa @ 2022 02 12, 17:24)
Tai yra didžiulis pavydas Lietuvoje gyvenantiems žmonėms. Kad mes gyvenam normaliai, o ji vieniša emigracijoje. Rask tu kitą emigrantę, kuri dienas leistų SM. Jau ir savaitgaliais rymo čia. Visos dienos ir visi vakarai tik kalbos apie Lietuvą.

SM ne paskutine stotele, ji gi dar mirksta Facebook'e. Taigi moteris kompe gyvena.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 17:22)
O Aimeja pasirode mano istikimiausia fane, vel apie mane varo? lotuliukas.gif kas menesi reguliariai, jau pasigesciau jei atejusi apie mane ko neparasytu, nuliusciau, gaila, kad tingiu jau skaityti biggrin.gif Bet malonui savotiksai, kad kazkam toks svarbus esi , savimeile paglosto.  biggrin.gif

Skaitai kiekvieną žodį, net seilės teka.

Aš jau rašiau ir pasikartosiu. Tokias kaip tu reikia matyti, privaloma, nes tokios lervos dergia mano šalį, juk ne tik SM esi pastebėta.
Tai ar ruošiesi jau vasario 16?
Atsakyti

jei zmones balsuos uz skvernelio aprtija bus visiski durniai ir taip jiem tada reikia, ir jei balsuos nors uz veina esam avaldizoje daugumoje dabar partija...

zinai kas blogiau uz bobas pletkinikes, tik vyrai pletkinikai. mirksiukas.giftokiu gi cia prisistatai biggrin.gif
koks tau tikslas ant mane svaryti ir meluoti? geirua pasijusi, pasikelsi savo menka saviverte, vsi ci aant moetru vaziuodamas?
niekur nieko panasaus nerasiau, jei rasiau pacituok.
Tik keista, kai zmones dengiasi, pas mus ne taip blogai,kitur dar labiau rurina, ir vazelino valdzia nedalina mirksiukas.gif

tavo varymo ant forumo dalyvių jau niekas nenuneš, pasikėlei tą savivertę iki padebesių :D tikrai nesiruošiu knistis po tavo prorusiškas rašliavas ir kelti čia citatų, ne tokia tu svarbi 

tu kupina pagiežos ant Lietuvos, nes nesugebėjai joje gyventi. Ir čia tik tavo pačios kaltė, baigi nusinuodyti savo pačios nuodais. Pyksti ant visų lietuvių, nes neturi to, ką turim mes būdami čia, šalia tėvų, artimųjų, draugų

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 16:42)
Avulis, sako ne geriau, o gerai. Aš galvoju, kad gyvenu gerai. Man nieko netrūksta. Jet trūktų labiau stengčiausi bigsmile.gif
Tu atsimink, kad mes ilgai buvom sovietų sąjungoj, tam lutukės gėry, 40 metų gryno sąstingio. O tu nori, kad būtų kaip kitose šalyse, kurios nebuvo okupuotos? Ko nesilygini su Baltarusija? Pagaliau su Latvija, kuri turėjo tas pačias sąlygas kaip Lietuva. Nereikia lygintis su tomis šalimis, kurios nebuvo okupuotos. 3000 eur sakai mažai? Nu gal. Man atrodo labai neblogai, gal mano poreikia ne iš kosmoso.

Tai Avulis sako, kad už 500€ galima gerai gyventi? Aš manau, Jis turėjo kitką omenyje. Kad kiekvienas gali uždirbti daug, Na ne 1000€, ne 2000€ ir ne 3000€... Aš puikiai zinau, kas gyvena gerai už 400€/asmeniui..bet žmonėms realiai nk nereikia, nei kelionių, nei madingi sunų, katinu, automobilių...
Bet tu nori gyventi geriau. Tai kame problemos? Kas stabdo? Gi užtenka tik panoreti. Kodėl tavo noru neužtenka. Tu nesugebi pakeisti darbą, kur DU bus didesnis? Na pati rasei-noreciau biggrin.gif
Kodėl maisto, kuro, NT kainos kaip EU? O kai kalba apie DU, tai buvom okupuoti, todėl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2022 - 17:36
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 12, 17:31)
tu kupina pagiežos ant Lietuvos, nes nesugebėjai joje gyventi.
</p>

Tai, kad ji ir Airijoje nesugeba gyventi. Koks ten gyvenimas, jei tik fiziškai sėdi ten, o visas gyvenimas, mintys yra Lietuvoje, skaito kiekvieną naujieną, nuo ryto iki vakaro. Tai kada ji toje Airijoje gyvena normalų gyvenimą?
Atsakyti

Tai, kad ji ir Airijoje nesugeba gyventi. Koks ten gyvenimas, jei tik fiziškai sėdi ten, o visas gyvenimas, mintys yra Lietuvoje, skaito kiekvieną naujieną, nuo ryto iki vakaro. Tai kada ji toje Airijoje gyvena normalų gyvenimą?

normalaus tikrai nei pro kur. bet įsivaizduok, kaip jai sunku, kai iš vidaus nuolat drąskoma, tai ir pila tą savo pagiežą

Atsakyti

Strategiškai protinga būtų jiems sudarinėti koaliciją su socdemais, nes konservai mažai balsų rinks. 

Žmonių nedurnų parinko, bet kaip su vertybine politika bus, tai man galvoje netelpa. 

Matai pati supranti kad koncervai balsu nebesurinks, tai del to ir ikure savo dukterine partija, kuri yes ta pacia grobstymo ir aferu, Lietuvos naikinimo krypti... 

Atsakyti

tavo varymo ant forumo dalyvių jau niekas nenuneš, pasikėlei tą savivertę iki padebesių :D tikrai nesiruošiu knistis po tavo prorusiškas rašliavas ir kelti čia citatų, ne tokia tu svarbi  tu kupina pagiežos ant Lietuvos, nes nesugebėjai joje gyventi. Ir čia tik tavo pačios kaltė, baigi nusinuodyti savo pačios nuodais. Pyksti ant visų lietuvių, nes neturi to, ką turim mes būdami čia, šalia tėvų, artimųjų, draugų
Eik dabar paverk kamputyje vargsiuk. Vyrai I kompanija nepriima, lieka supermamu forumas 🤣🤣🤣??  Guoskites kvailiukai guoskites pieskit man ragus, nagus, jei tik jusu menkom savivertem tai padeda issilaikyti virs jusu sudu... :4u:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 vasario 2022 - 17:51
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 16:42)
3000 eur sakai mažai? Nu gal. Man atrodo labai neblogai, gal mano poreikia ne iš kosmoso.

Čia kas 3000€ uždirba? Tavo odos gydytoja į rankas? Ar gydytojai, kurie praktiškai namie nebuna. Pvz ., Kurie dirba su covidu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 12 vasario 2022 - 17:51

Dabar nezinau kiek medikai uzdirba, gal jau pakele algas siek tiek ne taip seniai atlyginimas buvo apie 1000e bet Esme, kad jaunu medikai labai skundziasi blogom darbo salygom...mobingu, internai ne visibgauna darba, juos apkrauna nezmoniskai ir t.t.

Atsakyti