Kai lutuke varo, visus bukais, nemastanciais vadina, cia suprask tiesa.
Va Aimeja atejo tiesa parase ir ka, lutuke forumo teisybes sakytoja neislaike tisbandymo tiesa, prasidejo zodine diareja.
Aš galvoju, kad kitus rinkimus laimės Skvernelio "Vardan Lietuvos" (ta prasme daugumą turės). Ir labai įdomu kas tada bus, nes ten tokia mišrainė perbėgėlių iš visų partijų, visi tokie skirtingi savo įsitikinimais. Kas jie- kairė, dešinė ar centras, visiška mišrainė. Visų švilpikų palaikomos partijos nepraeis, jei praeis vienmandatininkai, nes švilpikų balsai išsimėtys, bus keli nauji klounai ir tiek, senus pakeis nauji. Bet kaip Skvernelio partija valdys Lietuvą? Bus kabai įdomu.
Strategiškai protinga būtų jiems sudarinėti koaliciją su socdemais, nes konservai mažai balsų rinks.
Žmonių nedurnų parinko, bet kaip su vertybine politika bus, tai man galvoje netelpa.
jei zmones balsuos uz skvernelio aprtija bus visiski durniai ir taip jiem tada reikia, ir jei balsuos nors uz veina esam avaldizoje daugumoje dabar partija...
zinai kas blogiau uz bobas pletkinikes, tik vyrai pletkinikai. tokiu gi cia prisistatai
koks tau tikslas ant mane svaryti ir meluoti? geirua pasijusi, pasikelsi savo menka saviverte, vsi ci aant moetru vaziuodamas?
niekur nieko panasaus nerasiau, jei rasiau pacituok.
Tik keista, kai zmones dengiasi, pas mus ne taip blogai,kitur dar labiau rurina, ir vazelino valdzia nedalina
tavo varymo ant forumo dalyvių jau niekas nenuneš, pasikėlei tą savivertę iki padebesių tikrai nesiruošiu knistis po tavo prorusiškas rašliavas ir kelti čia citatų, ne tokia tu svarbi
tu kupina pagiežos ant Lietuvos, nes nesugebėjai joje gyventi. Ir čia tik tavo pačios kaltė, baigi nusinuodyti savo pačios nuodais. Pyksti ant visų lietuvių, nes neturi to, ką turim mes būdami čia, šalia tėvų, artimųjų, draugų
Tai, kad ji ir Airijoje nesugeba gyventi. Koks ten gyvenimas, jei tik fiziškai sėdi ten, o visas gyvenimas, mintys yra Lietuvoje, skaito kiekvieną naujieną, nuo ryto iki vakaro. Tai kada ji toje Airijoje gyvena normalų gyvenimą?
normalaus tikrai nei pro kur. bet įsivaizduok, kaip jai sunku, kai iš vidaus nuolat drąskoma, tai ir pila tą savo pagiežą
Strategiškai protinga būtų jiems sudarinėti koaliciją su socdemais, nes konservai mažai balsų rinks.
Žmonių nedurnų parinko, bet kaip su vertybine politika bus, tai man galvoje netelpa.
Matai pati supranti kad koncervai balsu nebesurinks, tai del to ir ikure savo dukterine partija, kuri yes ta pacia grobstymo ir aferu, Lietuvos naikinimo krypti...
tavo varymo ant forumo dalyvių jau niekas nenuneš, pasikėlei tą savivertę iki padebesių tikrai nesiruošiu knistis po tavo prorusiškas rašliavas ir kelti čia citatų, ne tokia tu svarbi tu kupina pagiežos ant Lietuvos, nes nesugebėjai joje gyventi. Ir čia tik tavo pačios kaltė, baigi nusinuodyti savo pačios nuodais. Pyksti ant visų lietuvių, nes neturi to, ką turim mes būdami čia, šalia tėvų, artimųjų, draugųEik dabar paverk kamputyje vargsiuk. Vyrai I kompanija nepriima, lieka supermamu forumas 🤣🤣🤣?? Guoskites kvailiukai guoskites pieskit man ragus, nagus, jei tik jusu menkom savivertem tai padeda issilaikyti virs jusu sudu...