Aš galvoju, kad kitus rinkimus laimės Skvernelio "Vardan Lietuvos" (ta prasme daugumą turės). Ir labai įdomu kas tada bus, nes ten tokia mišrainė perbėgėlių iš visų partijų, visi tokie skirtingi savo įsitikinimais. Kas jie- kairė, dešinė ar centras, visiška mišrainė. Visų švilpikų palaikomos partijos nepraeis, jei praeis vienmandatininkai, nes švilpikų balsai išsimėtys, bus keli nauji klounai ir tiek, senus pakeis nauji. Bet kaip Skvernelio partija valdys Lietuvą? Bus kabai įdomu.
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 21:10)
ar tikrai zmogus, kuri vertina 72 proc zmoniu NEPALANKIAI turi teise kazkokais klabas sneketi per sventes, svarbias zmonem??? tai yra psityciojjimas is zmoniu, ne kitiap ir jie tiesiog nieko kito neturi kaip imti ir nusvilpti tokius naglus politikus, kurie lenda i scena, prarade bet koki pasitikejima ir pagarba...
Aš manau, kad tave čia SM visi (išskyrus uarda ir burba, nors ji tai manau sukandus dantis laikosi nepavarius apie tave, nes aš manau tu ją gerai nervini ) vertina neigiamai, tai ar tikrai žmogus, kurį kokie 98 proc. vertina neigiamai, turi teisę loti per šventes svarbias žmonėms? Tai yra pasityčiojimas iš žmonių ir jie turi teisę tave pasiųsti toli, toli...
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 17:00)
O negalima kažkam kažką duoti, nelaukiant, kad tau duotų atgal?
galima ko ne? Bet kaip zurnalistas tas is bbc klause Landsbergio ar jus tikrai psiruose LIetuva padaryti Jav kariniu poliglonu ? ar jus tikrai turit svertu kovoti su Kinija?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 17:07)
Man jos ta partija išvis neįdomi 😁</p><p>Aš spie Skvernelio, nes ta tai valdžioje bus 100proc.</p>
man Skvernelio visiskai neidomi, tai man apie ji neklausk, as nesidomiu tokiais.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 17:09)
Kam atskiau. jei neaisku savaime.
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 17:09)
Aš galvoju, kad kitus rinkimus laimės Skvernelio "Vardan Lietuvos" (ta prasme daugumą turės). Ir labai įdomu kas tada bus, nes ten tokia mišrainė perbėgėlių iš visų partijų, visi tokie skirtingi savo įsitikinimais. Kas jie- kairė, dešinė ar centras, visiška mišrainė. Visų švilpikų palaikomos partijos nepraeis, jei praeis vienmandatininkai, nes švilpikų balsai išsimėtys, bus keli nauji klounai ir tiek, senus pakeis nauji. Bet kaip Skvernelio partija valdys Lietuvą? Bus kabai įdomu.
Aš irgi taip manau. Ir manau bus visko. Bet faktas tas, kad tie visi pabėgėliai tiesiog nusivylė tomis partijomis iš kurių pabėgo. Realiai aš irgi pabėgčiau iš ten, kur jaučiuosi blogai, tik nežinau kur reikėtų pabėgus nubėgti.
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 16:57)
Nu jo, Venckienė irgi teisėja buvo. Aukso medaliu mokyklą baigus. Kaip tau tokia gerai teisę išmananti veikėja
nu tai ok, rink Šustauską. Juk laisvė
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 17:00)
O negalima kažkam kažką duoti, nelaukiant, kad tau duotų atgal?
Būnant stipria, galinga, turtinga šalimi kodėl gi ne?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 17:04)
visos salys Es pasirodo latentines prostitutes, tik ne Lietuva aisku, na kam kelti atlyginimus , geriau kariaukit su visu pasauliu, dar Lenkijai karo nepaskelbet? kariautojai blyn, pasiklausyk ta bbc zurnalisto interviu su Landsbergi, gal ka suprasi, kaip pasaulis ziuri i Lietuva, kaip i durniukus paskutinius...
Kaip ir tikejausi, ne tavo protui. Gyvenk ameba.
jau taskiau i tai, glaim aizureti i kanori as nezinau gerai kas ir kaip ten Italijoje vyksta. ne akcentuoju LIeutvos, o apie ja sneku, nes cia paie ja snekam.
bet koks to tikslas, ieskom kur blogiau ar kaip?
ant smūgio youtubėj atsakymų neradai?
tai neieškom, nes pasak tavęs, blogiau nei Lt būt negali. na, o, bet, tačiau tokia jau tavo gynybinė nuo meilės Lietuvai reakcija
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 17:13)
Maza kad durne, bet ir veidmaine. O rekia, jau as nini, cia tik taletabes viena uz visus ir visos uz viena.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 17:14)
Montevere, visi marginalai tik tavo ir lutukes favoritai.
Nuo kada Sustauskas liberaliu paziuru, Maja Di, kaip ir as prijaucianti liberalams. TAip, taip, taip... joje buvo kysininkas Masiulis.
jei zmones balsuos uz skvernelio aprtija bus visiski durniai ir taip jiem tada reikia, ir jei balsuos nors uz veina esam avaldizoje daugumoje dabar partija...
zinai kas blogiau uz bobas pletkinikes, tik vyrai pletkinikai. tokiu gi cia prisistatai
koks tau tikslas ant mane svaryti ir meluoti? geirua pasijusi, pasikelsi savo menka saviverte, vsi ci aant moetru vaziuodamas?
niekur nieko panasaus nerasiau, jei rasiau pacituok.
Tik keista, kai zmones dengiasi, pas mus ne taip blogai,kitur dar labiau rurina, ir vazelino valdzia nedalina
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 12, 17:16)
ant smūgio youtubėj atsakymų neradai?
tai neieškom, nes pasak tavęs, blogiau nei Lt būt negali. na, o, bet, tačiau tokia jau tavo gynybinė nuo meilės Lietuvai reakcija
zinai kas blogiau uz bobas pletkinikes, tik vyrai pletkinikai. tokiu gi cia prisistatai
koks tau tikslas ant mane svaryti ir meluoti? geirua pasijusi, pasikelsi savo menka saviverte, vsi ci aant moetru vaziuodamas?
niekur nieko panasaus nerasiau, jei rasiau pacituok.
Tik keista, kai zmones dengiasi, pas mus ne taip blogai,kitur dar labiau rurina, ir vazelino valdzia nedalina
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 17:09)
Jei saziningai, man tie populistai jau skersai...
O Aimeja pasirode mano istikimiausia fane, vel apie mane varo? kas menesi reguliariai, jau pasigesciau jei atejusi apie mane ko neparasytu, nuliusciau, gaila, kad tingiu jau skaityti Bet malonui savotiksai, kad kazkam toks svarbus esi , savimeile paglosto.
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 12, 17:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote">tai neieškom, nes pasak tavęs, blogiau nei Lt būt negali. na, o, bet, tačiau tokia jau tavo gynybinė nuo meilės Lietuvai reakcija
</p>
</p>
Tai yra didžiulis pavydas Lietuvoje gyvenantiems žmonėms. Kad mes gyvenam normaliai, o ji vieniša emigracijoje. Rask tu kitą emigrantę, kuri dienas leistų SM. Jau ir savaitgaliais rymo čia. Visos dienos ir visi vakarai tik kalbos apie Lietuvą.