Bingo
Bingo
Vadinasi, laiva pastatyti Prancuzijoje yra zymiai pigiau nei Norvegijoje ir Lietuvoje.
cia gal koks nelegalus darbuotojas? arba gal jis sumaise su saviatine alga?
as aisku ne Prancuzijoje, bet man labai sunku butu patiketi tokiom juokingom algom, MCdonalde tiek Airijoje gauna.
ar vel pamelavai?
stai ka rodo nternete:
The average pay for a Welder is 38,053 a year and 18 an hour in Paris, France. The average salary range for a Welder is between 28,089 and 46,351.
https://www.erieri.c...r...or a Welder.
Dieve Dieve, kokia tu neūkiška, gal todėl ir keliukas tik servitutinis pas tau, o ne nuosavas
O negalima kažkam kažką duoti, nelaukiant, kad tau duotų atgal?
As pradeciau bent minimaliai gerbti Landsbergi , jei jis atsisakytu sakyti kalba vasario 16 ir pasakytu, kadangi zmones taip nepasitiki manim, as prisiimu atsakomybe ir nepiktinsiu ju, lai mano bendrazygiai, be kuriu nebutu jokios Nepriklausomybes Lieutvoje pasisako sia diena, lai zmonem tai buna svente, be svilpimu, be pasipiktinimu, lai buna tauta veieninga.
lai kalbas sao meno, mokslo zmones, kurie daug padare del salies per tuos 30 m, ir nei vieno politiko ar ne butu geriau? Lai kalba vaikai, lai kalba mokytojai, medikai, lai buna koncertai, lai zmones renkasi, dainuoja, dziaugiasi, be jokiu priesinimosi.....kodel jam visur lysti, ir nuolat piktinti ir kirsinti visus?
Aš (manau ir kitos narės) pradėčiau bent minimaliai tave gerbti, jei tu nustotum loti per visas mums svarbias šventes, varyt ant mūsų tėvynės, žeminti ją, vadinti dugnu ir t.t. Ir pasakytum, kadangi aš čia negyvenu, nežadu grįžti, matau, kad mano kalbos čia sukelia pyktį, tai aš prisiimu atsakomybę ir nepiktinsiu jūsų, lai šią dieną kalba čia gyvenantys, lai žmonėms tai būna šventė, be mano sapaliojimų, nusišnekėjimų, dergimosi, o aš lendu į savo lūšną ir sėdžiu šikną suraukusi.
Lai kalbas ir vertinimus sako meno, mokslo žmonės, kurie daug padare dėl šalies per tuos 30 m, o ne tu emigracijoje sėdėdama, ar ne butu geriau?
AS didziuojuosi savo salimi, kuri palaiko TAivani, ir neduoda uzmirsti apie Kinijoje zudomus uigurus. Buvo laikas, kai ir Lietuvai reikejo pasaulio palaikymo.
Viskas turi savo kaina, net geri darbai, brudas to nesupras.
visos salys Es pasirodo latentines prostitutes, tik ne Lietuva aisku, na kam kelti atlyginimus , geriau kariaukit su visu pasauliu, dar Lenkijai karo nepaskelbet? kariautojai blyn, pasiklausyk ta bbc zurnalisto interviu su Landsbergi, gal ka suprasi, kaip pasaulis ziuri i Lietuva, kaip i durniukus paskutinius...
Dieve Dieve, kokia tu neūkiška, gal todėl ir keliukas tik servitutinis pas tau, o ne nuosavas
O uiguram kiek tau reikia sumoketi, inkstuku, ar kepenu uzteks, anuos gi kinai "dalimis isrenka"...
VAu, kas prabilo ne tik motina didvyre, dar ir servitutiniu keliu SAVININKE.
o cia kosk skirtumas, kad ne vienitele, HItleriui irgi ne viena salis padejo ir pritare ir kas?
kazkam brangu, isivaiduok jei udirbi minimuma ir turi vaiku ir ne vieno testo reikejo, o kas kelinta diena. Zinau konkreciai zmoniu , kurie mete studijas, nes jiem buvo per brangu. O niekas ir nezinojo kiek laiko tai truks. tu gyveniroziniam burbule ir neturi jokio rysio su eiliniais zmonemis, neiznai kaip ir kuom jie gyvena, kaip ir valdzios elitas.. 2 e kai kuriem yra labia daug.
skaiciu nori, kazkaip tau jie pades? as nezinau ar Lietuvoje yra tokie tyrimai daromi ir skaiciuojama? yra? zinau moteri, kuri grizo is Airjos i LIetuva kaip tik metai nepilni gal pries vsia ta covida, pradejo versla ir buvo pirversta uzsidaryti, jokiu kompensaavima negavo, nes tipo per trumai verslas veike. Zinau nemazai verslu zusidariusiu cia Airijoje. Taip manau tikrai ne viena zmogu tai paliete labai skaudziai.. o kiek nesimato verslu kur buvo paslaugos pvz fotografavimo, svenciu ruosimo, ir t.t.
skirtumas tas, kad tu akcentuoji tik Lietuvą. Gal į Italiją pažiūrėk, pamatysi, kokie griežti ribojimai ten. Kaukes lauke jie tik šią savaitę nusiėmė
jei žmogui kaina per didelė, jis turi pasirinkimą.
jei jau teigi, kad verslai žlugo, tai pagrįsk savo teiginius
labai durnas klausimas. Zinoma mokslas neapsaugo nuo nusiklatimu, bet jei jau nori valdyti valstybe ir daryti gera zmonem, tai tikrai neuzutenka eilinio bakalauro manau, jau nesneku apie zemesnius issilavinimus. Reik siek tiek barskin apie tai, ka darai, apie pasauli, ekonomika, teise...
ar saklai leninas buvo teisus, kiekviena melzeja gali valdyti valstybe?
Nidos partijoje bus naujas poziuris pirmiausiai. Lietuvoje seniai nera siu krypciu jei nepastebejai...
reik paskaityt, pasiklausyt, kad suprasi, jei aisku nori is tikruju nuosridziai suprasti, jei nera nera reikalo diskutuoti.
https://www.manokras...xjQQBTlzM7nFI44
https://www.youtube....h?v=y7CI2O7DUiQ
Man jos ta partija išvis neįdomi 😁
Aš spie Skvernelio, nes ta tai valdžioje bus 100proc.
Lai kalbas ir vertinimus sako meno, mokslo žmonės, kurie daug padare dėl šalies per tuos 30 m, o ne tu emigracijoje sėdėdama, ar ne butu geriau?
Pasirasau po kiekviena raide
jei žmogui kaina per didelė, jis turi pasirinkimą.
jei jau teigi, kad verslai žlugo, tai pagrįsk savo teiginius
jau taskiau i tai, glaim aizureti i kanori as nezinau gerai kas ir kaip ten Italijoje vyksta. ne akcentuoju LIeutvos, o apie ja sneku, nes cia paie ja snekam.
bet koks to tikslas, ieskom kur blogiau ar kaip?
ar saklai leninas buvo teisus, kiekviena melzeja gali valdyti valstybe?
KIeno?
Montevertes ar Majos Di