Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 16:33)
butent as irgi apie tai, tik tau nedasyla, idomiau butu su tavo teciu pasiklabeti...tu tai visai buka esi, prisigaudziusi tik graziu fraziu,bet neisgyvenusi nieko per sava patirti...

Zinoma, jau geriau buti bukai kaip as, nei smaliai kaip tu.
TAu iki mano tevo priaguti reikia, kirmele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2022 - 16:42
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 12, 15:55)
Bet dėl kažkokių mistinių priezasčių gydytis emigrantai į Lietuvą varo. Kodėl tada, jei visur kitur geriau? Iš kur tada tie mitai, kad tik paracitamolio išrašo uk nuo visų ligų? </p><p></p>

tai niekas nesako, kitur gal dar blogiau
juk neveltui protingi žmonės sako, kad dabar Juodasis medicinos amžius
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:55)
Va būtent. Ir protingas labai. Niekaip nedaeina kaip jis tą Venckienę palaikė. Net mano a.a. tėvukas, kuris Landsbergį visada garbino iki negaliu tada sakė, kad nieko nepadarysi, amžius, nebesupranta ką daro. Bet gi dabar labai protingai šnekėjo. Tikrai tokiam amžiuj toks šviesus protas....

pas mus Lietuvoje priprasta silpnesnį skriausti. Būtų ir tą pačią Kručinskienę nuskriaudę ir baisiai, jei nebūtų advokatas pasišokęs jai padėti. O jei neduokdie būtų su kokiu kaimynu kada susipykus ir tie ką neigiamo leptelėję, tai būtų jų šeimą suvalgę.
Pas mus niekada nebuvo teisybės, nes visada norėta turtingesnius išsukti. Gi ir Grybauskaitė, kuri tikrai ne durna kavutę su Venckiene, o ne Stankūnaite gėrė
Atsakyti
QUOTE(pabėgėlis @ 2022 02 12, 16:14)
1. Vienintelė LT ribojo?
2. 13eur čia brangu? truko 2 mėnesius. altenatyva visada egzistavo.
3. Kiek žlugo?

o cia kosk skirtumas, kad ne vienitele, HItleriui irgi ne viena salis padejo ir pritare ir kas?

kazkam brangu, isivaiduok jei udirbi minimuma ir turi vaiku ir ne vieno testo reikejo, o kas kelinta diena. Zinau konkreciai zmoniu , kurie mete studijas, nes jiem buvo per brangu. O niekas ir nezinojo kiek laiko tai truks. tu gyveniroziniam burbule ir neturi jokio rysio su eiliniais zmonemis, neiznai kaip ir kuom jie gyvena, kaip ir valdzios elitas.. 2 e kai kuriem yra labia daug. mirksiukas.gif

skaiciu nori, kazkaip tau jie pades? as nezinau ar Lietuvoje yra tokie tyrimai daromi ir skaiciuojama? yra? zinau moteri, kuri grizo is Airjos i LIetuva kaip tik metai nepilni gal pries vsia ta covida, pradejo versla ir buvo pirversta uzsidaryti, jokiu kompensaavima negavo, nes tipo per trumai verslas veike. Zinau nemazai verslu zusidariusiu cia Airijoje. Taip manau tikrai ne viena zmogu tai paliete labai skaudziai.. o kiek nesimato verslu kur buvo paslaugos pvz fotografavimo, svenciu ruosimo, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 12, 17:02)
"Aišku norėčiau"  smile.gif ko dabar neklausai Avulio. Daugumai žmonių pinigų "trūksta". Va ir parasei, kad norėtum smile.gif
Tai kiek gydytojas uždirba pagal tave, pvz šeimos gydytojas, rentgenologas? Ar 2000-3000€? Milijonieriai jie? Taip pat uždirba kaip pvz JAV, Vokietijoje ir t.t.? Na maisto kainos, kuro ir t.t. tokios pat gi. O algos? Tu meluoju, kad tavo gydytoja pažįstama uždirba tiek pat kaip ir JAV...

Avulis, sako ne geriau, o gerai. Aš galvoju, kad gyvenu gerai. Man nieko netrūksta. Jet trūktų labiau stengčiausi bigsmile.gif
Tu atsimink, kad mes ilgai buvom sovietų sąjungoj, tam lutukės gėry, 40 metų gryno sąstingio. O tu nori, kad būtų kaip kitose šalyse, kurios nebuvo okupuotos? Ko nesilygini su Baltarusija? Pagaliau su Latvija, kuri turėjo tas pačias sąlygas kaip Lietuva. Nereikia lygintis su tomis šalimis, kurios nebuvo okupuotos. 3000 eur sakai mažai? Nu gal. Man atrodo labai neblogai, gal mano poreikia ne iš kosmoso.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 16:42)
Avulis, sako ne geriau, o gerai. Aš galvoju, kad gyvenu gerai. Man nieko netrūksta. Jet trūktų labiau stengčiausi bigsmile.gif
Tu atsimink, kad mes ilgai buvom sovietų sąjungoj, tam lutukės gėry, 40 metų gryno sąstingio. O tu nori, kad būtų kaip kitose šalyse, kurios nebuvo okupuotos? Ko nesilygini su Baltarusija? Pagaliau su Latvija, kuri turėjo tas pačias sąlygas kaip Lietuva. Nereikia lygintis su tomis šalimis, kurios nebuvo okupuotos. 3000 eur sakai mažai? Nu gal. Man atrodo labai neblogai, gal mano poreikia ne iš kosmoso.

Vyras buvo Prancuzijoje darbo reikalais. Suzinojo idomu fakta, bent jau jam aktulau, kad Prancuzu suvirintojai, laivu korpusu saltkalviai surinkejai i rankas gauna apie 1700 euru.

Vadinasi, laiva pastatyti Prancuzijoje yra zymiai pigiau nei Norvegijoje ir Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 16:27)
O is kur pinigu paimti, paciai neidomu? Taip ir savo biudzeta namu tvarkote?

BEt, ES diduma valstybiu nebuvo itakotos sobvietu rojaus, mus jas reikia dar pasivyti.

o is kur paims milijonus moketi verslininkam del savo susisikomo su Kinija ir patiriamus nuostolius? o kaip tie,kurious praras del konflikto su Baltarusija ir t.t.

jau ta sverkimas nuolatinis dle to, kad trukst apinigu , jau net nebejuokingas, yra tu pinigu, tk reikai moketi ukiskai gyventi ir remti, ka reikai remti , nesirieti su kaimynais, o prekiauti ...

durne tu durne, tu net nezinai, kaip mes laimingai vaiksyteje gyvenom budami toje sovietu sajungoje, o ne po kokiu britu ar baznycios priespauda...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 16:32)
atvejų yra, bet tai vienetiniai atvejai ir apie tokius reikia pranešti atitinkamoms institucijoms. O kas kaltas, kad kyšius kišate? Ar ne patys? Netikiu, kad blogesnį gydymą suteiks jei neduosi.  Na gal paglostis už tą eurą, jei kyšio davėjui to reikia. Kiša, o paskui verkia kokie gydytojai kyšininkai blink.gif

aš irgi taip sakau visiems, bet visgi. Pabandyk įsikraustyti į kokią Plungę (mažą miestą) ir skųsk ten visus medikus blogus, pranešinėk. Pažiūrėsim kaip tau ten laimingai gyvensis. Vėl pamiršai, kad Lietuvos miesteliai tai ne Maskva rolleyes.gif
Labai tu greita kitiems patarinėti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 16:28)
nu jo, teisę gerai išmanantys jums labai neparankūs rolleyes.gif

jom patinka nelabai daug isislavine populistai, kam issilavine, kurie teisingai saneka, remaisi realiu mokslu, teise, palaiko zmoniu teises, kaip su tokiais ussikursi didktatura, kaip darysi aferas.......
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 16:31)
100 euru maistui man vienai, perdaug, jei gyventi taupiai.
Aa rasiau, kad nesenai susilazinau ir du menesius gyvenau is minimalkes. Dar sutaupyti sugebejau  mirksiukas.gif

Tiesa, reikejo gerokai pasisukti. Bet kai irodziau, kad galiu, pasijutau ziauriai laiminga.

ko tik 2 meneisus, teskit gi nuolat,. O kad ne piniguose laime, tai matau realiai is taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 16:48)
o is kur paims milijonus moketi verslininkam del savo susisikomo su Kinija ir patiriamus nuostolius? o kaip tie,kurious praras del konflikto su Baltarusija ir t.t.

jau ta sverkimas nuolatinis dle to, kad trukst apinigu , jau net nebejuokingas, yra tu pinigu, tk reikai moketi ukiskai gyventi ir remti, ka reikai remti , nesirieti su kaimynais, o prekiauti ...

durne tu durne, tu net nezinai, kaip mes laimingai vaiksyteje gyvenom budami toje sovietu sajungoje, o ne po kokiu britu ar baznycios priespauda...

Latentines prostitues sapaliones, kuri parsiduoda visiem kas daugiau moka, pardavinejanti savo dorove ir morales principus. Visai, nenuostabu kad ji meldziasi sovietams.

AS didziuojuosi savo salimi, kuri palaiko TAivani, ir neduoda uzmirsti apie Kinijoje zudomus uigurus. Buvo laikas, kai ir Lietuvai reikejo pasaulio palaikymo.

Viskas turi savo kaina, net geri darbai, brudas to nesupras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 vasario 2022 - 16:52
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 16:51)
Latentines prostitues sapaliones, kuri parsiduoda visiem kas daugiau moka, pardavinejanti savo dorove ir morales principus. Visai, nenuostabu kad ji meldziasi sovietams.

AS didziuojuosi savo salimi, kuri palaiko TAivani, ir neduoda uzmirsti apie Kinijoje zudomus uigurus. Buvo laikas, kai ir Lietuvai reikejo pasaulio palaikymo.

Viskas turi savo kaina, net geri darbai, brudas to nesupras.

aš pažiūrėsiu kiek atgal mums suteiks Taivanis už tai rolleyes.gif
Dieve Dieve, kokia tu neūkiška, gal todėl ir keliukas tik servitutinis pas tau, o ne nuosavas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 16:37)
Zinoma, jau geriau buti bukai kaip as, nei smaliai kaip tu.
TAu iki mano tevo priaguti reikia, kirmele.

o as manau, kad jis su manim butu pasnekejas ir ne taip kaip tu nekulturingai mirksiukas.gif zmones mate realaus vargo vsiai kitokie, ne kaip tu islepinta nuo gimimo, visko pertekusi...zaidzia ji zaidimus, namuose u zmilijonus , uzsiauginusi darzus ir mesa, nesukanti galvos del mokesciu ir t.t. gyvena uz minimuma pora menesiu ir dziaugiasi, dieve, komedija...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 16:40)
pas mus Lietuvoje priprasta silpnesnį skriausti. Būtų ir tą pačią Kručinskienę nuskriaudę ir baisiai, jei nebūtų advokatas pasišokęs jai padėti. O jei neduokdie būtų su kokiu kaimynu kada susipykus ir tie ką neigiamo leptelėję, tai būtų jų šeimą suvalgę.
Pas mus niekada nebuvo teisybės, nes visada norėta turtingesnius išsukti. Gi ir Grybauskaitė, kuri tikrai ne durna kavutę su Venckiene, o ne Stankūnaite gėrė

labai geri tavo pastebejimai. LIetuvoje gerai tiem, kas mandresni, turtigesni, o jei esi pazeidziamas, tai labai gali greit suvalgyti, jei neturi uznugario..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 12, 17:28)
nu jo, teisę gerai išmanantys jums labai neparankūs rolleyes.gif

Nu jo, Venckienė irgi teisėja buvo. Aukso medaliu mokyklą baigus. Kaip tau tokia gerai teisę išmananti veikėja biggrin.gif
Atsakyti