QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:21)
Šimtus kartų tau buvo įvardinta, vis vien nesuprasi. Mankurtai nesupranta.
simtus kartu eiktu sau, nejaugi? kad tu jau dabar metaisi blaskaisi, save vaiku iavrdini, kai buvai suaugusi moteris, aiskini, kad partiniai ne viska turejo, ko konkreciai per n zinuciu nesugebi spakyti, jei jau siptus kartu kartojai gali dra karta pakartoti, nesunku turetu buti, as irgi jum simtu skartu aiskinukodel zmones ne tik gali bet privalo nusvilpti tokisu politikus kaip Simonyte ir Lansbergis, tai tiesiog pilietine pareiga...
Tik matai snekejom kitokioj prizmej seniau, nes man i galva net nebuvo ateje, kad galima isduoti savo principus del leidomo kazkur pateikti ar kazka daryti, mano tevai del to ir nestojo i partija, nes turejo pirncipus. Moontes tevai neturejo tokiu principu, gal tavo irgi? gal ir del to jus ir dabar nematot bedos isduoti savus pirncipus del naudos? Man tai atvere akis, dabar klausiu ko butu truke istojus i partija ar dar geriau kgb? visos durys butu atviros, keliones i uzsieni, grazus skudurai, bananai ir zirnialiai butu pasiekiami, kaip dabar su negalimybiu pasu, kas negerai? bijai pasakyti, nes supranti, kad susidirbai ar nei to nepajegi suprasti?