Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:08)
Man nieko netrūko, aš vaikas buvau. Žinau trūko tėvams, ko trūko tiems kas dalybabo sausio 13 įvykiuose. Bet tau, mankurtei, to nesuprast.
Landsbergis wub.gif . Atsiprašau, kad burnojau kai venckienės draugu buvo patapęs.  Patiko Landsbergis pavadino tą naują a-la šeimų partiją ( pasirodo visi kitiu šeimų sąjūdžiai netikri, tik Orlausko tikras biggrin.gif ) pavadinop artija "Man blogai" Nu taiklu. Partija tokiu pavadinimu visada tiktų, prie bet kurios valdžios 4u.gif

Lansbergi galima vertinti skirtingai, bet kvailys tik nesugeba izvelgti, kad jis asmenybe, kuris VISADA rupinasi Lietuvos gerove. Vel gi, uzbegant baubikams uz akiu, gerove kiekvienas mes suprantam skirtingai, net geroves puoseletojas Nauseda. KUrio as nemegstu, baubti neketinu, bet atejus rinkimams uz ji nebalsuosiu. Man demokratija suteike irankius, kuriais as CIVILIZUOTAI pasinaudosiu.
Atsakyti
Man tik patinka, kad tų norinčių į valdžią orlauskų, nidų, vėgėlių su savo partijomis ir sąjūdžiais ar judėjimais yra labai daug ir visi nori savos partijos, jie nėra vieningi, taigi tų nepatenkintų balsai išsibarstys, finale į Seimą nelabai praeis. Tas džiugina.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:08)
Man nieko netruko, aš vaikas buvau. Žinau ko truko tėvams, ko truko tiems kas dalyvavo sausio 13 įvykiuose. Bet tau, mankurtei, to nesuprast.

vaikas blyn? buvo tau min 23 metai, jei ne daugiau, kai zlugo sssr.
Tai ko tavo tevams truko?
Panasu, kad nei ivardinti negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 12, 16:12)
kiekvienas mes suprantam skirtingai, net geroves puoseletojas Nauseda. KUrio as nemegstu, baubti neketinu, bet atejus rinkimams uz ji nebalsuosiu. Man demokratija suteike irankius, kuriais as CIVILIZUOTAI pasinaudosiu.

būtent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 11, 08:23)
<p
taip kysiai buvo kaip ir tebera, kas nori duoda, tipo geriau gydys ir t.t. as taip nemaniau, mano mama irgi taip nemaste, o ir neturejom is ko duoti, pamenu vie

Buvo yra ir bus. Kas nori tas duoda, kas nenori, tas neduoda. Mano mama nedavė. Visos moteriškes, su ja kur gulėjo, 40-60 m. davė.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:16)
Man tik patinka, kad tų norinčių į valdžią orlauskų, nidų, vėgėlių su savo partijomis ir sąjūdžiais ar judėjimais yra labai daug ir visi nori savos partijos, jie nėra vieningi, taigi tų nepatenkintų balsai išsibarstys, finale į Seimą nelabai praeis. Tas džiugina.

Taip. Bet taip akivaizdu del ko jie eina i politika...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:16)

Vegele nori i seima, pranese taip? bigsmile.gif kaip saunu butu, jei tokie zmones ten nueitu.

Orlauskas gi buvo valdzioje, kas negerai isrinkot gi biggrin.gif kaip ir Sustauska, Valinksa, Lansbergi ta pati Simonyte... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 12, 15:18)
Buvo yra ir bus. Kas nori tas duoda, kas nenori, tas neduoda. Mano mama nedavė. Visos moteriškes, su ja kur gulėjo, 40-60 m. davė.

O 20-30 neduoda ir neduos...

Prisiminkime, kodel MOze zydus po dykuma vedziojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 12, 16:17)
vaikas blyn? buvo tau min 23 metai, jei ne daugiau, kai zlugo sssr.
Tai ko tavo tevams truko?
Panasu, kad nei ivardinti negali  biggrin.gif

Šimtus kartų tau buvo įvardinta, vis vien nesuprasi. Mankurtai nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 12, 15:18)

BUTENT.
bet ziurek, kaip jos ivardinti neglai, kas buvo blogai Tarybu Lieutvoje, ko butu truke istojus i partija biggrin.gif
Atsakyti

Tos, kurios raso kad buvo ir bus kysiai.

Uarda, kodel pacios mama nedave kysio? O kodel manai, kad jau kiti yra maziau samoningi nei tavo mama?

Kysiai yra atavizmas, jis isnyks. Uardos mama juk jo nedave, o tai labai didelis rodiklis, kad net budami metuose zmones suvokia jog tai atgyvena.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 13:38)
Vis prisimenu Avulio žodžius "Nori gyventi gerai-gyvenk" 4u.gif

Rimtai? Tai ko tu ne Avulis tada? Ne verslininkė, ne prezidentė,
Ne milijoniere.ir t.t.? matai gi jis uzsamane gyventi gerai ir gyvena. Kodėl tik šneki, bet nedarai?
Pvz. mokytojos, pardavėjos, gydytojos ko sėdi vos ne už minimumą?
Atsakyti