QUOTE(Maja Di @ 2022 02 12, 15:08)
Man nieko netrūko, aš vaikas buvau. Žinau trūko tėvams, ko trūko tiems kas dalybabo sausio 13 įvykiuose. Bet tau, mankurtei, to nesuprast.
Landsbergis . Atsiprašau, kad burnojau kai venckienės draugu buvo patapęs. Patiko Landsbergis pavadino tą naują a-la šeimų partiją ( pasirodo visi kitiu šeimų sąjūdžiai netikri, tik Orlausko tikras ) pavadinop artija "Man blogai" Nu taiklu. Partija tokiu pavadinimu visada tiktų, prie bet kurios valdžios
Landsbergis . Atsiprašau, kad burnojau kai venckienės draugu buvo patapęs. Patiko Landsbergis pavadino tą naują a-la šeimų partiją ( pasirodo visi kitiu šeimų sąjūdžiai netikri, tik Orlausko tikras ) pavadinop artija "Man blogai" Nu taiklu. Partija tokiu pavadinimu visada tiktų, prie bet kurios valdžios
Lansbergi galima vertinti skirtingai, bet kvailys tik nesugeba izvelgti, kad jis asmenybe, kuris VISADA rupinasi Lietuvos gerove. Vel gi, uzbegant baubikams uz akiu, gerove kiekvienas mes suprantam skirtingai, net geroves puoseletojas Nauseda. KUrio as nemegstu, baubti neketinu, bet atejus rinkimams uz ji nebalsuosiu. Man demokratija suteike irankius, kuriais as CIVILIZUOTAI pasinaudosiu.