QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 15:50)
Idomu, kaip tokio amziaus vaikams neaiskinama, kai zmones zudomi...
Siaip, jei vaiku testavimas yra genocidas, kosnlageis ir tai teveliai namuose pastoviai akcentuoja, susidiorgine, koneveikdami siokia tokia ir anokia valdzia, cia kaip ir gerai. Niekas neketina slepiniu, ar koku ten fintu isgalvoti, na kaip filmuke...
O va kaip afganistano vaikams, kurie susidure su realiu smurtu, mirtimi... Tai cia kaip pavadinsim, ir kaip pazaisit? Jau dabar klabama kad seimos viena nu kitos atskirtos, vaikai pamesti ir t.t.
va cia taip dabar as atrodau, tu rimtai 4-5 m vaikam aiskinai , kad zmones zudomi????ka dar jiem aiskini? viska be ribu? tu cia rimtai, nejuokauji, netrolini??
Net televizijuose deda tokius zenklus N7, N14, N16, N18, esi susimasciusi ,kam jie?
Tevai, kas netestuoja vaiku, pvz mano drauge, namuose nieko panasaus nesneka ir nieko neakcentuoja, linksmai mokesi pernai su vaikeliu namie. Nes tam tikros probelmos ne vaiku ausim. Gal sunku tau bus surpasti, bet zmones nori, kad ju vaikai paparsciausiai turetu laiminga, be rupesciu vaikyste...O ne auginti kazkokisu nuo rupesciu, ne pagal amziu, susenusius vaikus, persmelktu spagiezos ir pykcio nuo vystyklu....
Jei kazkur vaikai patiria prievarta, smurta, jei juos zudo, tai ir tu savo vaikus nori iki tokios bukles davesti?
Jau ten bunant tam tikros ir butu priemones atitinkamai, bet kiek imanoma , maziem vaikam nieko nepasakociau. NA KAM? KOKS TIKSLAS?
Tu is vis kada nors kokia vaiku psichologija gyvenime esi pasidomejusi, na nors minimaliai?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 16:04)
Nu va, Lenkija palaike Lietuva, del Kinijos sankciju Lietuvai.
Siaip idomu, iki kiek Lietuva bus dar spaudziama ir kaip i tai sureaguos ES ir JAV...
ko jiem nepalaikyti, jiem sansas biznio, dar palaiksy konflikta ir su Baltarusija.... o jus kvailiukes us visais pykites...mazu ir Kinija nugalesit....O gal ir visa pasauli...
tik panasiau man i ta pasaka apie baravyka, augusi salia azuolo....
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 06, 16:14)
Citata
Nes atrodo, kad savo tekstus sumaišei.
Idomucia yra smurtautojas prieš moteris, mušęs savo draugę ir pirmą žmoną bei su pasimėgavimu apie tai SM rašęs. Taip pat Idomucia yra agresyviai prieš neįgalius žmones fašistuojantis žmogus. Ir tik apie tai aš rašau ir rašysiu. Piruetų prieš smurtautoją aš tikrai nešoksiu ir nuleidus akis, kaip jis čia norėtų, prieš jį netylėsiu.
I. Šimonytė su Popiežiumi susitiko kaip su Vatikano valstybės vadovu. Tai tarpvalstybiniai santykiai.
ai matai, o tai ten parade nei vieno smurtautojo, visi tokie sventi angeliukai? ko tada narvvuose vaiksto, ko kietiem zmonem uztveria kelia? ko tiek policijos?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 06, 18:28)
pala. Gi ekstremali situacija. Tai gal jei priešo armija įžengs, tai metus laiko spręs iš kur ginklus pirktis?
taikliai cia
o ta tvora tokie juokinga, kam ji is vis nebent tik gyvunelius kankinti...zmogus gi be problemu ja pereis, su pora pagaliu...