Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

tai sako yra vyrai ,kaip vilkai , kuriem uztenka vienos visa gyvenima ir kaip liutai, kuriem nuolat haremo reikia smile.gifnezinau kaip is tiesu. Manau gal jei vyras neranda tos vienos, del kurios noretu, galetu deti pastangas, myletu tai taip ir duodasi...Bet tikrai nemanau, kad dauguma vyru svajoja , kaip ten pasidulkinti su visom is eiles, turedami gera seima. na svajot aisku svajoja gal erotinese fantazijose, bet turiu omenyje apie realius planus ar pastangas tai igyvendinti biggrin.gif

Aš šiek tiek žinau kaip būna, bet tikrai nežinau kodėl ir nuo ko tai priklauso. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 19:57)
Aš šiek tiek žinau kaip būna, bet tikrai nežinau kodėl ir nuo ko tai priklauso. 

Tikriausiai kiek zmoniu tiek ir situaciju, bet pirmiausia ,manau, nuo pacio zmogaus pirklauso. As pvz niekad neiciau i kaire, kad ir kas seimoje detusi, pirma issiskirciau, jei jau toks noras butu, o kitiem nera jokiu stabdziu ir tiek , lieka tik pasiteisinimai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 19:55)
Tai baigiasi jau diktatas. Bus eilinis virusas, kurių dabar vaiko darže 2: covid ir adeno. Tiesiog super 🙈

kas baigesi? siek tiek pavadeli atlaisvino? Covidas tebuvo repeticija.
Atsakyti

dėl vyrų
kunigas nesu, visų nuodėmių nežinau, bet pažįstu daugiau vyrų nei moterų pagal savo gyvenimo būdą. Tai galiu pasakyti, kad labai daug priklauso nuo moters. Kiek vyrai išsipasakoja (o man jie labai pasakojasi jau nuo mokyklos laikų, aš jiems labai patikima atrodau), tai tikrai geras moteris jie tikrai ir myli. Išduoda nebent todėl, kad yra tokie ala montekristiniai, kurie nesusitvarko su hormonais. Bet visi kiti tikrai nėra pisliai. Bet namuose turi būti palaikymas, šiluma, supratingumas, o ne tik demonstruojamas ego ir laisvės: a la jis suaugęs žmogus, pats tegu viską žino ir būna tobulas, man svarbu tik ką aš mėgstu, kaip čia drįso paliesti mano telefoną, o kam atostogauti kartu, aš norėčiau tik su drauge ir pan. Tokias ir panašias moteris jie ir išduoda ax.gifRetas šeimyninis vyras nemėgsta motiniškų, šeimyninių moterų.

Bet būna, kuriems reik kitų bent virtualiai, bent mintyse arba dėl kiekvienos naujos seilėjas, nors myli žmoną. Bent 1 pažįstu tokį gerai. Jis negali tiesiog 😁 tiek, kad jam leidžia ta žmona truputį pasiaust. 

Atsakyti

geras pastebejimas, kaip gali zmogus paremes diktata ,zmoniu segregacija, besisaipydamas nuolat is tautos tureti teise kakzokais kalbas sakyti tai paciai tautai? doh.gifJei nenori, kad svilptu vasario 16 d lai sukveicia tuos zmones, kuriuos tauta is tiesu gerbia, kurie neprisisiukslino.

Yra ką gerbia. Pvz.Adamkų. Jie be kita ko 70m.išgyveno santuokoje. Tai yra kažkas tokio tikrai. 

Atsakyti

Tikriausiai kiek zmoniu tiek ir situaciju, bet pirmiausia ,manau, nuo pacio zmogaus pirklauso. As pvz niekad neiciau i kaire, kad ir kas seimoje detusi, pirma issiskirciau, jei jau toks noras butu, o kitiem nera jokiu stabdziu ir tiek , lieka tik pasiteisinimai.
Papildyta:
kas baigesi? siek tiek pavadeli atlaisvino? Covidas tebuvo repeticija.

Tikiuosi, kad ne, o ir pamatysime tikrai. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 20:07)
Bet būna, kuriems reik kitų bent virtualiai, bent mintyse arba dėl kiekvienos naujos seilėjas, nors myli žmoną. Bent 1 pažįstu tokį gerai. Jis negali tiesiog 😁 tiek, kad jam leidžia ta žmona truputį pasiaust. </p>

nu tai hormonai tikriausiai ar šiaip labai nuotykių ieškotojiškas būdas
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 19:37)
Vėl tu tą  patį, sakau, kad ėjau nes sūnus ten dainavo, kitaip kojos mano ten nebūtų. Tai ir baubikai lai neina kur jiems nepatinka, kame problema.
Kas neįleidžia į parduotuves?
O su vaikais visai nusišnekėjai, kur kas kokių vaikų į mokyklą neįleido?

Kol gyvas Landsbergis, jam ten vieta, jis prie mūsų laisvės daugiausia prisidėjo Tikrai negarbinu, daug yra kas nepatinka, bet šioj vietoj ir šią dieną jis tinkamiausias.

as ne apie tavo konkrecia situacija, o bendrai, jei jau taip pries tokius dalykus, tai reiktu gal ir sunaus neleisti? Kam eiti ten, kur taip bloga ir slykstu?As pvz vaiku i jokius religinius renginius nevedziau niekad.

visi i visa sparduotuves buvo ileidziami? rimtai? lotuliukas.gif neigsi realybe dabar?
Tu kurie nesitestavo.

ne, ne jis daugiausia prisidejo, jis didziausas baubikas ir garsiausiai sneka. Tu rimtai nezinai daugiau zmoniu , kurie prisidejo prie Nepriklausomybes, net idomu dabar pasidare, tirkai nei vieno vertesnio nezinai? Tu zinai aplinkybes kaip, kada Landsbergis atsirado Sajudyje?
Atsakyti

nu tai hormonai tikriausiai ar šiaip labai nuotykių ieškotojiškas būdas

Kokie hormonai kai jam greit 50. Konkrečiai gyvenimo būdas. Net darbą priderino prie to 😁

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 17:16)
Nepastebėjau. Kokios tau laisvės nebėra?

Nezinau kur jus matote laisve, kai valdzia zlugdo verslus jiems isakinedama, kurious zmones galima aptarnauti, o kuriu ne. Arba nesilaikydami konkurencijos istatymo ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 20:09)
Yra ką gerbia. Pvz.Adamkų. Jie be kita ko 70m.išgyveno santuokoje. Tai yra kažkas tokio tikrai. 

Butent nemanau, kad kas svilptu jei Adamkus sneketu, tik jis nelabai prisidejo prie Nepriklausomybes. Tiek, kad butvo tikria kulturingas zmogus, gedos nedare Lietuvai, nenusisnekedavo, konfliktu su kaimynais irgi nesukure.
Yra pilna ir gerbtinu zmoniu ,kurie buvo Sajudzio ikurejai, tiesa, ne visi gyvi, bet yra.
pvz https://www.youtube....h?v=E5afST6ORAI

o si kalba dar ir siandien aktuali ir galetu skambeti per vasario 16
https://www.youtube....h?v=90maevNK4xE

manau plotu zmones, jei jis sneketu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 20:12)
Kokie hormonai kai jam greit 50. Konkrečiai gyvenimo būdas. Net darbą priderino prie to 😁</p>

patikėk, tokiems neslopsta, juk kas išderinta, perviršyje, tas ir neveikia normaliai
vieną tokį tik avarija ir neįgalumas sustabdė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 21:12)
as ne apie tavo konkrecia situacija, o bendrai, jei jau taip pries tokius dalykus, tai reiktu gal ir sunaus neleisti? Kam eiti ten, kur taip bloga ir slykstu?As pvz vaiku i jokius religinius renginius nevedziau niekad.

visi i visa sparduotuves buvo ileidziami? rimtai? lotuliukas.gif neigsi realybe dabar?
Tu kurie nesitestavo.

ne, ne jis daugiausia prisidejo, jis didziausas baubikas ir garsiausiai sneka. Tu rimtai nezinai daugiau zmoniu , kurie prisidejo prie Nepriklausomybes, net idomu dabar pasidare, tirkai nei vieno vertesnio nezinai? Tu zinai aplinkybes kaip, kada Landsbergis atsirado Sajudyje?

Jis chore dainavo, ne šiaip į renginį kokį ėjo, čia vos ne kaip darbas jo buvo, o aš ėjau jo paklausyti. Dažnai bažnyčiose dainuodavo, akustika gera, labai gražu, o arenoj visai neskambėjo.
Ne į visas parduotuves, bet tikrai pakankamai daug. Bet dabar gi įleidžiami, kas negerai vėl, visi gi lygūs biggrin.gif
Tau netinka Landsbergis, kitam netiktų kitas. Visų norams neįtiksi. O kas tokia proga geriau tiktų nei Landsbergis? Kuris daugiau prisidėjo? Kuris gyvas dar?
Adamkus, pritariu, pats geriausias prezidentas buvo, ir tik didžiausia pagarba jam, bet sutik, šiai šventei tinkamesnis Landsbergis. O tau, manau, paleckis tinkamiausias atrodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 vasario 2022 - 20:41