Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 18:19)
Vyrai skirtingi. Vieniems reik tų naujų moterų, kitiems nelabai. </p><p>Nežinau kas tą įtakoja, bet taip yra.</p><p></p><p>Ir tai antrai kategorijai reik kitų, nors ir savas myli. </p><p></p><p>Aš tom temom galiu plėstis su pvz., bet baisu, nes esu prisišnekėjus 😁</p>

tai sako yra vyrai ,kaip vilkai , kuriem uztenka vienos visa gyvenima ir kaip liutai, kuriem nuolat haremo reikia smile.gif nezinau kaip is tiesu. Manau gal jei vyras neranda tos vienos, del kurios noretu, galetu deti pastangas, myletu tai taip ir duodasi...Bet tikrai nemanau, kad dauguma vyru svajoja , kaip ten pasidulkinti su visom is eiles, turedami gera seima. na svajot aisku svajoja gal erotinese fantazijose, bet turiu omenyje apie realius planus ar pastangas tai igyvendinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 17:34)
O tu manai, kad adekvatus žmogus baubs ir švilps tokią dieną? Nesvarbu decibelai. Svarbu nepagarba kalbančiam. Negerbi žmogaus, neik ten kur tas žmogus kalbą sako. Kažkada pasakojau kaip buvau krikščioniškų šeimų šventėj, nes sūnui ten reikėjo dainuoti. Man buvo šlykštūs tie kunigai, tai tu klausei ko einu ten. Ėjau tik dėl to kad sūnus dainavo. Na bet nė minties nebuvo tuos kunigus nušvilpti ar pradėti baubti.

čia netapatu. Religijos tu gali nesirinkti, jei nepatinka, o jei žmonės nori minėti laisvę, o kažkoks diedulis gadina tą dieną?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 18:22)
Tas netyčia gal pasiteisinimas?</p><p></p><p>Įsimylėti gali, oj gali, nes santykiai šeimoje banguoja ir nebūna visada tobuli, o ir žmonės skirtingi.</p>

butent, pamenu sena gera filma su Bruce Willis(The Last Boy Scout), kai jis gerai ivardino sitokia situacija biggrin.gif

Sure, sure, I know... it just happened. Coulda happened to anybody. It was an accident, right? You tripped, slipped on the floor and accidentally stuck your dick in my wife. "Whoops! I'm so sorry, Mrs. H. I guess this just isn't my week." biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
https://clip.cafe/th...-just-happened/

butent, manau gana normalu pajusti trauka, aistra ar susizavejioma kitu zmogum, to mes nekontroliujam, musu kunas kaip ir kitu gyvu butybiu turi ir "savas smegenis" ypac vyram, na pamate, atsistojo nu ka jam su tuo daryti? biggrin.gif , bet mes kontruoliuijam ar tesim ir maitinsim tai ar paprasciausiai nekreipsim demesio, ir palauksim kol praeis. Zmone sgal padaro didizuais aklaida, kai seimoje gal santykiai pravesta, ar buna fazeje, kai atrodo nieko nebejauti, ir stai del kazko kazkas pasistojo ir bega is kart i glebi, vietoj to, kad ramiai islauktu ir turetu vertingesnius santykius ir sugrizuse ir aistra ir jausmus, o ne vien trumpalaikius, bet aistringus, nors gal kam ko reikia.
Seksas su kitu tai jau kita pakopa, jau turi susiruosti ir daryti kazka, kas zinai iskaudins kita, kas gali tureti ivairiausiu paskemiu nuo ligu iki nestumu ir t.t. .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 11, 20:04)
čia netapatu. Religijos tu gali nesirinkti, jei nepatinka, o jei žmonės nori minėti laisvę, o kažkoks diedulis gadina tą dieną?

Kaip suprasti kažkoks diedulis? Jis ne kažkoks dėdulis. Tai minėti laisvę reikia gražiai, džiaugtis ta iškovota laisve o ne baubti. Ne religijoj esmė, esmė tame, kad tie kunigai per tą šventę visaip negražiai ant homoseksualių žmonių burnojo. Man buvo tas šlykštu. Nu bet nebaubiau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 11, 19:04)

geras pastebejimas, kaip gali zmogus paremes diktata ,zmoniu segregacija, besisaipydamas nuolat is tautos tureti teise kakzokais kalbas sakyti tai paciai tautai? doh.gif Jei nenori, kad svilptu vasario 16 d lai sukveicia tuos zmones, kuriuos tauta is tiesu gerbia, kurie neprisisiukslino.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 19:11)
Kaip suprasti kažkoks diedulis? Jis ne kažkoks dėdulis. Tai minėti laisvę reikia gražiai, džiaugtis ta iškovota laisve o ne baubti. Ne religijoj esmė, esmė tame, kad tie kunigai per tą šventę visaip negražiai ant homoseksualių žmonių burnojo. Man buvo tas šlykštu. Nu bet nebaubiau biggrin.gif .

nebėra tos laisvės, tu nepastebėjai? atsibusk. Todėl žmonės ir baubia
galėjai baubti ar išsakyti kritiką, ko bijai?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 20:12)
geras pastebejimas, kaip gali zmogus paremes diktata ,zmoniu segregacija, besisaipydamas nuolat is tautos tureti teise kakzokais kalbas sakyti tai paciai tautai? doh.gif Jei nenori, kad svilptu vasario 16 d lai sukveicia tuos zmones,  kuriuos tauta is tiesu gerbia, kurie neprisisiukslino.

Kas tie žmonės- puidokai, celofanai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 11, 20:13)
nebėra tos laisvės, tu nepastebėjai? atsibusk. Todėl žmonės ir baubia
galėjai baubti ar išsakyti kritiką, ko bijai?

Nepastebėjau. Kokios tau laisvės nebėra? Dar nenusiritau iki baubikų lygio. Yra kažkokios elementarios padorumo taisyklės.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 19:11)

tai kad kol kas nera ka svesti ir kuo dziaugtis vsiaks atimta is zmoniu buvo, dabar zmones nori atsikovoti atgal, o tas dedule lai nesirodo zmonem , nieka sir nesvilps, paprasta mirksiukas.gif

Kunigu toks darbas, jie tik sako tai, ka moko BIblija ir ju religija, nepaitnka, nesiklausai, nepraktikuoji tos religijos, ar taves i kokia maisto parduotuve neleidzia, kad nesi katalike, ar isd arbo ruosiasi ismesti ar vaiku i mokykla neleisti? Kur tavo tolerancija? Tai yra religija ir yra duag religiju ir mes veini kitiem liedizam buti, nes musu tai niekaip neliecia, nebutina gejam eiti ten ir klausytis, jei nepatinka. mirksiukas.gif
man zinai labai keista kai zmone save vadina tolerantiskais, bet nesugeba pakesti visiskai nieko, kas nesutampa su ju pasauleziura, tai kas anot taves yra tolerancija?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 19:16)
Kas tie žmonės- puidokai, celofanai?
Papildyta:

Nepastebėjau. Kokios tau laisvės nebėra? Dar nenusiritau iki baubikų lygio. Yra kažkokios elementarios padorumo taisyklės.

na nejau nera daugiau gerbtinu zmoniu be Lansbergio? blink.gif rimtai? niekas niekaip daugiau neprisidejo prie Lietuvos nepriklausomybes? blink.gif ka kviesit, kai jis numirs?
Puidokas manau per jaunas, dar vaikas buvo tuo metu, Celofanas is vis kazkoks riausinikas, ko tu ji man kisi nuolat MAN JIS NEPATINKA.

nepastebejai, mes jau pastebejom kad tu nepastebejai biggrin.gif
Papildyta:
vau koki idomu video man youtubas ismete . Gal cia saknys bedu Ukrainoje, nesutvarkyta viskas senu senoveje...

https://www.youtube....h?v=WnDs3gW6_Xk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 vasario 2022 - 19:23
dėl vyrų
kunigas nesu, visų nuodėmių nežinau, bet pažįstu daugiau vyrų nei moterų pagal savo gyvenimo būdą. Tai galiu pasakyti, kad labai daug priklauso nuo moters. Kiek vyrai išsipasakoja (o man jie labai pasakojasi jau nuo mokyklos laikų, aš jiems labai patikima atrodau), tai tikrai geras moteris jie tikrai ir myli. Išduoda nebent todėl, kad yra tokie ala montekristiniai, kurie nesusitvarko su hormonais. Bet visi kiti tikrai nėra pisliai. Bet namuose turi būti palaikymas, šiluma, supratingumas, o ne tik demonstruojamas ego ir laisvės: a la jis suaugęs žmogus, pats tegu viską žino ir būna tobulas, man svarbu tik ką aš mėgstu, kaip čia drįso paliesti mano telefoną, o kam atostogauti kartu, aš norėčiau tik su drauge ir pan. Tokias ir panašias moteris jie ir išduoda ax.gif Retas šeimyninis vyras nemėgsta motiniškų, šeimyninių moterų.
Atsakyti
Nesupratau ir nesuprasiu atostogavimu atskirai. Niekada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 vasario 2022 - 19:37
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 20:21)
tai kad kol kas nera ka svesti ir kuo dziaugtis vsiaks atimta is zmoniu buvo, dabar zmones nori atsikovoti atgal, o tas dedule lai nesirodo zmonem , nieka sir nesvilps, paprasta  mirksiukas.gif

Kunigu toks darbas, jie tik sako tai, ka moko BIblija ir ju religija, nepaitnka, nesiklausai, nepraktikuoji tos religijos, ar taves i kokia maisto parduotuve neleidzia, kad nesi katalike, ar isd arbo ruosiasi ismesti ar vaiku i mokykla neleisti? Kur tavo tolerancija? Tai yra religija ir yra duag religiju ir mes veini kitiem liedizam buti, nes musu tai niekaip neliecia, nebutina gejam eiti ten ir klausytis, jei nepatinka. mirksiukas.gif
man zinai labai keista kai zmone save vadina tolerantiskais, bet nesugeba pakesti visiskai nieko, kas nesutampa su ju pasauleziura, tai kas anot taves yra tolerancija?

Papildyta:

na nejau nera daugiau gerbtinu zmoniu be Lansbergio?  blink.gif rimtai? niekas niekaip daugiau neprisidejo prie Lietuvos nepriklausomybes?  blink.gif ka kviesit, kai jis numirs?

Vėl tu tą patį, sakau, kad ėjau nes sūnus ten dainavo, kitaip kojos mano ten nebūtų. Tai ir baubikai lai neina kur jiems nepatinka, kame problema. Kas neįleidžia į parduotuves? O su vaikais visai nusišnekėjai, kur kas kokių vaikų į mokyklą neįleido?
Kol gyvas Landsbergis, jam ten vieta, jis prie mūsų laisvės daugiausia prisidėjo Tikrai negarbinu, daug yra kas nepatinka, bet šioj vietoj ir šią dieną jis tinkamiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 vasario 2022 - 19:40

ir žmonės nušvilpia atlikėją (dažnai būna) ir ką? kiek čia nuteistų už tai žinai? nu tai kaip su ta teise ir teisybe Lietuvoje a? jau kartojuosi rolleyes.gif Papildyta: tai gal ir toliau laisvės kovotoju lai lieka, o ne remiančiu diktatą, tai niekas nieko ir nesakys
Tai baigiasi jau diktatas. Bus eilinis virusas, kurių dabar vaiko darže 2: covid ir adeno. Tiesiog super 🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 vasario 2022 - 19:58