Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 16:00)
1. as irgi nesuprantu siandien daugiau paskaiciau apie ta celofana ir byla, tai taip neaisku viskas, tam organizatoriui mazense bausme, nei jo padejui, kaip kiti guana tik baudas, jis gauna kalejimo, nu labia keista, jei tai ne susidorojiams politinis , tai kas?
Jis gali patikti nepatikti, jis man asmeniskai nepatinka, bet nu teisigumas neturi kliautis ant simpatiju, jei yra nusiklaitmas, lai baudzia, bet ne sitaip. Sueme ji kaip koki didziausia recidyvista, uz gana menka suma. kad taip tikrus nusikaltelius gaudytu, Jurbarko prievartautojas sadistas, dar vis laisveje... unsure.gif
Papildyta:

2. ne jis neatsiprase, jis dar labiau juos apderge, kur jus matot atsiprasyma? doh.gif tipo toks "atsiprasymas", nu jei nu nedurnas, nu tai as atsiprasau  biggrin.gif tik jis dar slyksciau viska isdeliojo...
3. o tai cia visi tie baubikai,svilpikai ir t.t. ne prasivardziavimas?
4. primine jedynstva ar yra jedynstva, nemanai, kad skirtumas didelis?o siaip tai jedynstva, reiskia veinybe, jei tau tai primena mzoniu veinybe, tai manau gerai  mirksiukas.gif
5. tai ir sakau liejasi pagieza ir keiskmai is valdzios nuolat, Skvernelis dar siule medikam , kam nepatinka Lietuvoje dirbti salygos, emigruoti. mirksiukas.gif Lansbergis pridejo dar, kad emigruoja zmones del geresniu karstu... Vienu zodziu koktu klausytis tu politiku Lietuvoje, jie dauguma be sazines, morales, ir net etiketo elementaraus...net nutylet nesugeba savo slykstyniu neissake garsiai. Taip jie turi tam teise, tik kvaili zmones, kurie uztokius  balsuoja...

6. O kodel turejo bauda skirti?  blink.gif sausio 13 negalima protestuoti pries valdzios diktatura? man tai pati geriausia diena protestuoti, kaip ir 1991 zmones uz laisve kovojo taip ir dabar tebekovoja, kas negerai tau? norejai kad primustu zmones ar tankus 2 turimus uzleistu i minia? barikados jau buvo....tai jau butu teisinga kova uz laisve? ar manai tik rusai gali netinkamai su lietuviais elgtis, jau savi negali, nes savi?

7. Tikrai matau dabar kad yra 2 Lietuvos, ir vargu ar jos susitaikys.
8. Beja, issiaiskinom, kad Nobelis tik sudina premija visai nieko nereiskianti, kaip ir kitos tarptautines premijos, idomiai visgi gaunasi... biggrin.gif

Kaip paprastai, numeracija mano.
1. Viskas labai paprasta, įstatymai numato tam tikras bausmių "žirkles" atsižvelgiant į tai, ar asmuo, padaręs nusikaltimą, nuoširdžiai gailisi, į jo ankstesnius nusikaltimus ir t.t. Celofanui tai jau kaip minimum trečias teistumas už sukčiavimą, kitaip tariant, "recidyvas", tai ir gavo daugiau "žirklių" ribose, plius dar buvo subendrintas ankstesnis teistumas.
2. Net labai panašu į atsiprašymą, įkeliu pilną tekstą:
NEMANAU ir ATSIPRAŠAU
Nemanau, kad laisvė platinti kovydo-19 ar kokio maro užkratą yra šventoji žmogaus laisvė; tačiau kiekvieno, kuris šią sausio 13-ąją pasijuto sužeistas, atsiprašau.
Nemanau, kad tinkamai reagavau į negražius garsus žuvusiųjų atminimo valandą. Reikėjo tiesiog užsikimšti ausis ir galvoti: kaip gerai, kad žuvusieji negirdi.
Tačiau aš irgi žmogus, ir man išsprūdo netinkami žodžiai apie kai kuriuos dalyvavusius.
Turime suprasti, kad kiekvienoj klasėj yra berniokų, kuriems malonu kelti triukšmą erzinant klasės auklėtoją (čia aš ne apie save, nors daugelį metų buvau muzikos mokytojas). Tačiau galų gale esame vienoje mokykloje, kurią turime užbaigti neišmesti į gatvę Europos patvory.
Mes tiek nuėjome kartu, tiek ištvėrėm. Turim iškovotą laisvą tėvynę, o nelengva matyti, kaip tėvynė byra gabalais. Gali žmogus iš sopulio, iš nuovargio ir nesusikontroliuoti -- atleiskite.
Supraskite, kad ir man skaudu ir šią akimirką skauda, kad ten prie Katedros neradau tinkamų žodžių ar nepatylėjau, nenuėjau neatsiliepęs.
Susitikim nuoširdžiai pasikalbėti, kaip kadaise. Kartu juk ir dainuodavom. Ar jūs dainuojat?

3. Ne, jei žmogus kalba susirinkime, jis yra kalbėtojas, baubia - baubikas, koks čia prasivardžiavimas?
4. Prieš kažką rašydama, gal pasiskaitykite, kas buvo "Jedinstva" nepriklausomybės pradžioje, tai nieko bendro nei su "vienybe" neturėjo, nei toje "vienybėje" lietuvių daug buvo
5. Kas verčia klausytis, nu? Nepatiko, išvažiavot, o mes kaip nors be Jūsų Lietuvoje susitvarkysim
6. Gal pateikite faktus, kas ir kada buvo nubaustas už baubimą/švilpimą ar dar kažką per Sausio 13-osios minėjimą?
7. Dvi ar daugiau "Lietuvų" daug amžių buvo, ir ką? Kaip tik dabar skaitau "Jonušas Radvila. Likimo spąstai" apie tai, kaip LDK 1655 metais buvo susiskaldę į tuos, kurie 1) rėmė Liublino uniją, 2) rėmė pasidavimą Maskvos didžiajai kunigaikštystei, 3) pasirašė Kėdainių sutartį ir prisiekė Švedijos karūnai
8. Tai tik Jūsų asmeninė nuomonė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 14:25)
butent turi matytis, bet ta reiktu padraugauti tam tikra laiko tarpa, kaip kiti susimeta vos po 2-3 menesius, zinoma to gali nepastebeti galima gi geru pavaidinti toki laika  biggrin.gif

Stereotipai.

As po triju menesiu pazinties jau buvau ženota.
Atsakyti

Lutuke, man labai patinka tavo posta apie santykius. Taip! Vyras elgiasi taip, kaip moteris jam leidžia. Įžvalgesnės tiesiog pabėga neįsivėlusios atba po pirmų psychų išmeta per duris. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72930406" data-time="1644582495"><div><p>atvirksciai reikejo tau noreti ji isbandyti vartotojo įkelta nuotraukamoteris pazeidziamesne santykiuose, svarbu jai isitikinti ir isbandyti busima vyra.</p></div></blockquote><p>Na, sakykim, išbandinėjom vienas kitą 😁</p>

As nesuprantu. Tu savo fantaziju pasaulyje visai pasiklydai.
Tu gi buvai ismesta is buto, bet pries tai, jausdama, kad buves diedas turi kita, tu, budama zenota (oi kokia morale tavo auksta, nu visai ne kaip tavo buvusio diedo), daveisi su dabartiniu. Nes atgi po ismetimo tu butum tiesiai ejusi gyventi pas dabartini? Tqu ne vyras rupejo, o kur prisiglausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 11 vasario 2022 - 18:19

Na žinai kaip su ta neištikimybe- sako vyrai būna pagauti arba nepagauti biggrin.gif. Už save negali būti garantuotas, o čia už kitą... O iš tiesų ta fizinė neištikimybė yra mažiau baisu nei emocinė, kai būnant dviese jautiesi vienišu. Seksas tai tik fiziologinis aktas, gali jo ir nebūti, gali įsimylėti ir eiti iš proto ir be sekso, gali net atsako iš kitos pusės gali nebūti. Ar tai nėra neištikimybė?

Vyrai skirtingi. Vieniems reik tų naujų moterų, kitiems nelabai. 

Nežinau kas tą įtakoja, bet taip yra.

Ir tai antrai kategorijai reik kitų, nors ir savas myli. 

Aš tom temom galiu plėstis su pvz., bet baisu, nes esu prisišnekėjus 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 18:14)
<p>Lutuke, man labai patinka tavo posta apie santykius. Taip! Vyras elgiasi taip, kaip moteris jam leidžia. Įžvalgesnės tiesiog pabėga neįsivėlusios atba po pirmų psychų išmeta per duris. </p>

Tu nenorejai iseiti, nes tiek pirmas, tiek antraa tau yra 'stogas virs galvos'.

Atsakyti

na kalbu apie suzinota neistikimybe, jei nezinai, aisku, nieko nepadarysi. biggrin.gifBet manau visgi jei toks dalykas ivyksta anksciau ar veliau apie tai suzinai...Man neistikimybe yra seksas su kitu zmogum, nes emocijas jausmus sunku kontroliuti, o kuna gali lengvai.
Man( ir tikiuosi mano vyrui) seksas ne tik fiziologinis aktas, viskas gi dirba ir jausmai ir emocijos ir smegenys ir t.t. biggrin.gifas niekaip nesuprantu, kai sako, ups netycia cia isejo, nu kaip tai gali netycia iseiti?

Kazkoks patikimas laikinas manau, normalu, kad karts nuo karto atsiranda visiem, svarbu gal jo netesti ir nesivelti ir zinoma seksu neuzsiminteti. biggrin.gifO kad ten suauges zmogus eitu is proto issimylejes ypac vyras, na man nerealu, gali sekso labai noreti, o isimyleti be proto kazin biggrin.gifYpac jei myli zmona, o jei nemyli kam is vis kartu gyventi? Namie gal per mazia pareigu, jei tokios durnystes i galva lenda lotuliukas.gif

O jei namuose jautiesi vienisas, tai zinoma labai liudna, reiktu ziureti kas ir kaip ir del ko. Ar tie zmones issiskaudine del kazko ar nesugeba savo poreikiu paaiskinti ar is vis netinkami susiejo.

Tas netyčia gal pasiteisinimas?

Įsimylėti gali, oj gali, nes santykiai šeimoje banguoja ir nebūna visada tobuli, o ir žmonės skirtingi.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 11, 18:08)
1. Viskas labai paprasta, įstatymai numato tam tikras bausmių "žirkles" atsižvelgiant į tai, ar asmuo, padaręs nusikaltimą, nuoširdžiai gailisi, į jo ankstesnius nusikaltimus ir t.t. Celofanui tai jau kaip minimum trečias teistumas už sukčiavimą, kitaip tariant, "recidyvas", tai ir gavo daugiau "žirklių" ribose, plius dar buvo subendrintas ankstesnis teistumas.
NEMANAU  ir  ATSIPRAŠAU
Nemanau, kad laisvė platinti kovydo-19 ar kokio maro užkratą yra šventoji žmogaus laisvė; tačiau kiekvieno, kuris šią sausio 13-ąją pasijuto sužeistas, atsiprašau.
Nemanau, kad tinkamai reagavau į negražius garsus žuvusiųjų atminimo valandą. Reikėjo tiesiog užsikimšti ausis ir galvoti: kaip gerai, kad žuvusieji negirdi.
Tačiau aš irgi žmogus, ir man išsprūdo netinkami žodžiai apie kai kuriuos dalyvavusius.
Turime suprasti, kad kiekvienoj klasėj yra berniokų, kuriems malonu kelti triukšmą erzinant klasės auklėtoją (čia aš ne apie save, nors daugelį metų buvau muzikos mokytojas). Tačiau galų gale esame vienoje mokykloje, kurią turime užbaigti neišmesti į gatvę Europos patvory.
Mes tiek nuėjome kartu, tiek ištvėrėm. Turim iškovotą laisvą tėvynę, o nelengva matyti, kaip tėvynė byra gabalais. Gali žmogus iš sopulio, iš nuovargio ir nesusikontroliuoti -- atleiskite.
Supraskite, kad ir man skaudu ir šią akimirką skauda, kad ten prie Katedros neradau tinkamų žodžių ar nepatylėjau, nenuėjau neatsiliepęs.
Susitikim nuoširdžiai pasikalbėti, kaip kadaise. Kartu juk ir dainuodavom. Ar jūs dainuojat?

3. Ne, jei žmogus kalba susirinkime, jis yra kalbėtojas, baubia - baubikas, koks čia prasivardžiavimas?
4. Prieš kažką rašydama, gal pasiskaitykite, kas buvo "Jedinstva" nepriklausomybės pradžioje, tai nieko bendro nei su "vienybe" neturėjo, nei toje "vienybėje" lietuvių daug buvo
5. Kas verčia klausytis, nu? Nepatiko, išvažiavot, o mes kaip nors be Jūsų Lietuvoje susitvarkysim
6. Gal pateikite faktus, kas ir kada buvo nubaustas už baubimą/švilpimą ar dar kažką per Sausio 13-osios minėjimą?
7. Dvi ar daugiau "Lietuvų" daug amžių buvo, ir ką? Kaip tik dabar skaitau "Jonušas Radvila. Likimo spąstai" apie tai, kaip LDK 1655 metais buvo susiskaldę į tuos, kurie 1) rėmė Liublino uniją, 2) rėmė pasidavimą Maskvos didžiajai kunigaikštystei, 3) pasirašė Kėdainių sutartį ir prisiekė Švedijos karūnai

O kad tave kur trejos devynerios. Ilgai rinkai informacija internete, ilgai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 17:34)
. Seksas tai tik fiziologinis aktas, gali jo ir nebūti

Ką?

Aaaaa...oooo...aaaaa...as praradau kalbos dovaną...jeibogu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 18:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72930477" data-time="1644593680"><div><p>Na žinai kaip su ta neištikimybe- sako vyrai būna pagauti arba nepagauti vartotojo įkelta nuotrauka. Už save negali būti garantuotas, o čia už kitą... O iš tiesų ta fizinė neištikimybė yra mažiau baisu nei emocinė, kai būnant dviese jautiesi vienišu. Seksas tai tik fiziologinis aktas, gali jo ir nebūti, gali įsimylėti ir eiti iš proto ir be sekso, gali net atsako iš kitos pusės gali nebūti. Ar tai nėra neištikimybė?

</p></div></blockquote><p>Vyrai skirtingi. Vieniems reik tų naujų moterų, kitiems nelabai. </p><p>Nežinau kas tą įtakoja, bet taip yra.</p><p></p><p>Ir tai antrai kategorijai reik kitų, nors ir savas myli. </p><p></p><p>Aš tom temom galiu plėstis su pvz., bet baisu, nes esu prisišnekėjus 😁</p>

Tu maziau fantazuok apie nysusvietna meile antram biggrin.gif nes tikra tiesa - esi peisisnekejusi biggrin.gif . Kodel tu kvailini moteris su savo melagydtemis? Jos gi tiki tavo fantazijomis
Atsakyti
Ašaka wub.gif . Kaip visad trumpai, aiškiai, taikliai.
Atsakyti

As nesuprantu. Tu savo fantaziju pasaulyje visai pasiklydai.
Tu gi buvai ismesta is buto, bet pries tai, jausdama, kad buves diedas turi kita, tu, budama zenota (oi kokia morale tavo auksta, nu visai ne kaip tavo buvusio diedo), daveisi su dabartiniu. Nes atgi po ismetimo tu butum tiesiai ejusi gyventi pas dabartini? Tqu ne vyras rupejo, o kur prisiglausti.

Aš išsiskyrus oficialiai 2011, o su mb susipažinau 2014, jei ką  :4u:​ 

Atsakyti
Ašaka

Koks ten seimo nario sunus kuris girtas ,virsydamas greiti nuzude mergina, teisiamas ir porkuroras praso lygtines bausmes, cia jum sazinga?
Maniau tik uz sunkius nusiklatimus taip vaidna, ne?
Kaip bebutu uz tokius nusikaltimus, manau, turetu buti finansines bausmes ir pvz draudimai kazkokie, socialiniai darbai, o ne kalejimas absuridiska siek tiek, nuzudai zmogu ar pirmusi vos ne iki mirties nieko, o va nuslepi mokescius i kalejima. LIetuvoje dauguma firmu slepia mokescius, nes mokesciai neadkevatus.ir duauma paguti tik baudas moka.

NEMANAU ir ATSIPRAŠAU

Man tai paprasciausios patycios, nors si kart kulturingais zodziais, esminius pabraukiau, Jokios pagarbos zmonem, jokio isiklausymo, jokio supratimo, nei noro suprasti, kodel zmones sitaip jau desperatiskai elgiasi, ar kad anors taip yra buve? Vien panieka, zeminimas, lyginimas su mokyklos chuliganais ar maro skleidejais...fui, slykstu man tai dar labiau, nei pats pirmas jo pasisakymas.

tikrai nesurpantat?

Zinau , kas buvo "Jedinstva" ir kaip susirinke zmones gali buti tapatinami su ja blink.gif ?

O tau patinka klausytis? tai, kad nesusitvarkot, o lietuviskas pasas vis dar mane itakoja, deja mirksiukas.gif Nebera tokio pasaulio, kad valdzia itakoja tik gyvenancius salyje, deja. Pvz mano sunu valdzia gali pasaukti i kariuomene, as turiu moketi tam tikrus mokescius, as esu ribojjama, kur galiu vykti su siuo pasu ir t.t.jei galutinai susipyks su visu pasauliu vel busiu atitinkamai itakota. mirksiukas.gif

ar sakiau, kad buvo? blink.gif Dabar tik palnuojama bausti per vasario 16, ziuresim ,kaip bus

na gal tokia lietuviu dalia tada, isnykti galu gale del nesugebejimo susiveinyti...Jei jus tame nematot problemos, vadinasi nera ir ka spresti...Bet siaip as siek tiek apie kitka, ne tik politiniu paziuru skirtumus mirksiukas.gif
Tai jus taip nesaket, kad visi tie apdovanojimai nieko verti?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 11, 18:13)
Stereotipai.

As po triju menesiu pazinties jau buvau ženota.

as zinau pora, kurie po 3 dienu susituoke ir laimingi, bet tai daugiau isimtys is taisykles, nei kelias kuriuo rekomenduociau savo vaikus eiti biggrin.gif
Buna mzones ir loterijoje milijonu slaimi, bet daugumai visgi reikia dirbti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 11, 16:06)
<p>Viešoje vietoje ir koncertai vyksta su visais savo decibelais.</p>

ir žmonės nušvilpia atlikėją (dažnai būna) ir ką? kiek čia nuteistų už tai žinai?
nu tai kaip su ta teise ir teisybe Lietuvoje a? jau kartojuosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 16:15)
Tai yra valstybinė šventė ir teisės į balkonėlį išeiti negali gauti kiekvienas baubikas. Reikia gerbti istoriją ir tos istorijos vedlius, šiuo atveju Landsbergį. Nors ir kaip jis man nepatiktų, bet šią istorinę dieną jis turi didžiausią teisę sakyti kalbą iš balkonėlio. Pabaubti galima kitomis dienomis.

tai gal ir toliau laisvės kovotoju lai lieka, o ne remiančiu diktatą, tai niekas nieko ir nesakys
Atsakyti