Jis gali patikti nepatikti, jis man asmeniskai nepatinka, bet nu teisigumas neturi kliautis ant simpatiju, jei yra nusiklaitmas, lai baudzia, bet ne sitaip. Sueme ji kaip koki didziausia recidyvista, uz gana menka suma. kad taip tikrus nusikaltelius gaudytu, Jurbarko prievartautojas sadistas, dar vis laisveje...
Papildyta:
2. ne jis neatsiprase, jis dar labiau juos apderge, kur jus matot atsiprasyma? tipo toks "atsiprasymas", nu jei nu nedurnas, nu tai as atsiprasau tik jis dar slyksciau viska isdeliojo...
3. o tai cia visi tie baubikai,svilpikai ir t.t. ne prasivardziavimas?
4. primine jedynstva ar yra jedynstva, nemanai, kad skirtumas didelis?o siaip tai jedynstva, reiskia veinybe, jei tau tai primena mzoniu veinybe, tai manau gerai
5. tai ir sakau liejasi pagieza ir keiskmai is valdzios nuolat, Skvernelis dar siule medikam , kam nepatinka Lietuvoje dirbti salygos, emigruoti. Lansbergis pridejo dar, kad emigruoja zmones del geresniu karstu... Vienu zodziu koktu klausytis tu politiku Lietuvoje, jie dauguma be sazines, morales, ir net etiketo elementaraus...net nutylet nesugeba savo slykstyniu neissake garsiai. Taip jie turi tam teise, tik kvaili zmones, kurie uztokius balsuoja...
6. O kodel turejo bauda skirti? sausio 13 negalima protestuoti pries valdzios diktatura? man tai pati geriausia diena protestuoti, kaip ir 1991 zmones uz laisve kovojo taip ir dabar tebekovoja, kas negerai tau? norejai kad primustu zmones ar tankus 2 turimus uzleistu i minia? barikados jau buvo....tai jau butu teisinga kova uz laisve? ar manai tik rusai gali netinkamai su lietuviais elgtis, jau savi negali, nes savi?
7. Tikrai matau dabar kad yra 2 Lietuvos, ir vargu ar jos susitaikys.
8. Beja, issiaiskinom, kad Nobelis tik sudina premija visai nieko nereiskianti, kaip ir kitos tarptautines premijos, idomiai visgi gaunasi...
Kaip paprastai, numeracija mano.
1. Viskas labai paprasta, įstatymai numato tam tikras bausmių "žirkles" atsižvelgiant į tai, ar asmuo, padaręs nusikaltimą, nuoširdžiai gailisi, į jo ankstesnius nusikaltimus ir t.t. Celofanui tai jau kaip minimum trečias teistumas už sukčiavimą, kitaip tariant, "recidyvas", tai ir gavo daugiau "žirklių" ribose, plius dar buvo subendrintas ankstesnis teistumas.
2. Net labai panašu į atsiprašymą, įkeliu pilną tekstą:
NEMANAU ir ATSIPRAŠAU
Nemanau, kad laisvė platinti kovydo-19 ar kokio maro užkratą yra šventoji žmogaus laisvė; tačiau kiekvieno, kuris šią sausio 13-ąją pasijuto sužeistas, atsiprašau.
Nemanau, kad tinkamai reagavau į negražius garsus žuvusiųjų atminimo valandą. Reikėjo tiesiog užsikimšti ausis ir galvoti: kaip gerai, kad žuvusieji negirdi.
Tačiau aš irgi žmogus, ir man išsprūdo netinkami žodžiai apie kai kuriuos dalyvavusius.
Turime suprasti, kad kiekvienoj klasėj yra berniokų, kuriems malonu kelti triukšmą erzinant klasės auklėtoją (čia aš ne apie save, nors daugelį metų buvau muzikos mokytojas). Tačiau galų gale esame vienoje mokykloje, kurią turime užbaigti neišmesti į gatvę Europos patvory.
Mes tiek nuėjome kartu, tiek ištvėrėm. Turim iškovotą laisvą tėvynę, o nelengva matyti, kaip tėvynė byra gabalais. Gali žmogus iš sopulio, iš nuovargio ir nesusikontroliuoti -- atleiskite.
Supraskite, kad ir man skaudu ir šią akimirką skauda, kad ten prie Katedros neradau tinkamų žodžių ar nepatylėjau, nenuėjau neatsiliepęs.
Susitikim nuoširdžiai pasikalbėti, kaip kadaise. Kartu juk ir dainuodavom. Ar jūs dainuojat?
3. Ne, jei žmogus kalba susirinkime, jis yra kalbėtojas, baubia - baubikas, koks čia prasivardžiavimas?
4. Prieš kažką rašydama, gal pasiskaitykite, kas buvo "Jedinstva" nepriklausomybės pradžioje, tai nieko bendro nei su "vienybe" neturėjo, nei toje "vienybėje" lietuvių daug buvo
5. Kas verčia klausytis, nu? Nepatiko, išvažiavot, o mes kaip nors be Jūsų Lietuvoje susitvarkysim
6. Gal pateikite faktus, kas ir kada buvo nubaustas už baubimą/švilpimą ar dar kažką per Sausio 13-osios minėjimą?
7. Dvi ar daugiau "Lietuvų" daug amžių buvo, ir ką? Kaip tik dabar skaitau "Jonušas Radvila. Likimo spąstai" apie tai, kaip LDK 1655 metais buvo susiskaldę į tuos, kurie 1) rėmė Liublino uniją, 2) rėmė pasidavimą Maskvos didžiajai kunigaikštystei, 3) pasirašė Kėdainių sutartį ir prisiekė Švedijos karūnai
8. Tai tik Jūsų asmeninė nuomonė