QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 14:56)
Man -jei ranką pakeltų.
Papildyta:
Lutuke, liaudis sako, kad meilė trunka 3 metus. O tu manai, kad metų pakanka praregėjimui?
o neistikimybe atleistum?
na manau uztenka tikrai pamatyti zmogu ivairiose situacijose, jei nesi smegenu atsijungus, tikria gali daug ka apie zmogus suzinoti. Ne meile, aistra trunka gal tiek , be meiles
salyga tik yra neseksuoti su juo tuo metu
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 15:21)
Mb irgi nevaidino, tai mes ir susipykt sugebėjom kelissyk per pirmą pusmetį, bet dėl jo pavydų, o sunkiausias periodas buvo po maždaug metų. Išlindo savybės, kurios nepatiko, teko abiems pasišlifuot.
Po to supratau, kad vistik buvo tas euforinis periodas 😁
O su daržu irgi gera mintis 😁
Kito vyro irgi nenorėčisu (gyvenimui). Eina jie peklon. Konkrečiai tingėčiau tuos etapus pereidinėt darsyk.
Va butent ir as jau tingeciau
o siaip mes tai labai jauni susipazinom, tai naturalu,kad augi, keitiesi kazkiek, bresti, kaip ir kartu uzaugom galima sakyti, gal lengviau derintis kai esi jaunas, kai dar tie iprociai tiek neiauge i krauja, dabar jau butu ziauriai sunku
p.s. su darzu zinai tiks netiks zmogus, o darzas sukastas
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 15:28)
<p>Maja, matai, su tuo rankos pakėlimu... </p><p>Tas pats exas nėr sudavęs nė sykio, bet yra į mane kažką metęs, yra pastūmęs, rėkęs tai n kartų su keiksmais įskaitant viešose vietose, vaiką mušęs, šunį spardęs, už rankos suėmęs iki mėlynių, sudaužęs mano telefoną, spjovęs (bet čia pagrinde jau per skyrybas). </p><p></p><p>Bet gi nesimušė 🤣</p>
tai va, kad yra baisesniu smurto formu, mano draugei tai is vis fiziskai nieko bloga nedare, bet sako toks ignoras visiskais, tokia panieka madagiais zodziais, tokia pasijauti sako kaip kokia beverte, tuscia vieta, sako geriau galvodavau, kad suduotu, na jie isiskyre galu gale, bet moteris susirgo veziu
..Sako neturi nei kur pasiskusti del tokio smurto, neturi kaip irodyti ir ka pateikti...o zmogu vos ne iki savizudybes taip imanoma davesti arba va iki ligu...
smurtas, manau, kazkokiom formom visuose seimuose egzistuoja, na nebutinai krastutinem, bet manau tikria niekas nenugyvena gyvenomo neapkeikes kito, nepasakes ka bloga, ar kitaip neiskaudines. Svarbiausia manau, kaip zmones i tai ziuri ir ka keicia ar ne, ar jiem tai primtina ir vargo nemato tame, ar nori kazka taisyti...
dar va man riba butu jauciu smurtas pries vaikus...cia tai jau ziauru. Manau, jei zmogus skriaudzia vaikus ar gyvunus, tai nuo to begti neatsigreziant reiktu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 11, 15:39)
taigi dabar visais kanalais grasinasi bauduoti, jei švilps ir bandys garsiakalbiais perrėkti tą švilpimą. Tik niekam nerūpi, kad garsiakalbių decibelai irgi negali būti per garsūs, juk vieša vieta
tai kaip ten su ta teise ir teisybe pas mus a?
jo keista, kaip pilietii protesta prilygina nusiklatimam, nors diena lyg ir nera triuksmo apribojimo ar yra?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 16:15)
Nu jau čia baisu... Kaip nesimušė? Man baisiau nei neištikimybė.
Papildyta:
Tai yra valstybinė šventė ir teisės į balkonėlį išeiti negali gauti kiekvienas baubikas. Reikia gerbti istoriją ir tos istorijos vedlius
, šiuo atveju Landsbergį. Nors ir kaip jis man nepatiktų, bet šią istorinę dieną jis turi didžiausią teisę sakyti kalbą iš balkonėlio. Pabaubti galima kitomis dienomis.
manai neistikimybe nera smurtas? kuris kerta daug skaudziau nei fizinis smurtas? fizinis smurtas yra agresijos , pykcio nevaldomas pasireiksimas, nepagarbos parodymas, neistkiminybe yra isdavyste visiska, apgalvota, tyli rami, ne is emociju padaroma, tai ne tik nepagarba, tai daug daugiau, man asmeniskai tai butu zenklas, ka dmusu santykiai pasibaige....
O jei negerbi ir ne tik negerbi, bet manai, kad jis nusiklatelis?
o jei nori pasakyti, kad jis prarado ta teise del savo veiklos? pvz Stalinas irgi isvadavo lietuvius nuo fasistu, bet pasiliko ir treme lietuvius i Sibira, tai ka ji vis tiek gerbti ir toliau?
nera teisiniais aktais jokiais aprobotos dienos, kuriom galima ir negalima protestuoti.