Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Meilė gali būti ir jausmas, ir būsena, ir "darbas" ir gyvenimo filosofija.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 11, 12:37)
BET AR TO NESIMATO DAR PRIEŠ KURIANT ŠEIMĄ> oi, didž netyčia

butent turi matytis, bet ta reiktu padraugauti tam tikra laiko tarpa, kaip kiti susimeta vos po 2-3 menesius, zinoma to gali nepastebeti galima gi geru pavaidinti toki laika biggrin.gif
Todel geriausiai ilgai draugauti ismeginti zmogu vairiose sitaucijoose ir ziureti ar tinka, toks budas, elgesys ar jis gali kazka pats keisti ar nori, jei kas nepatinka ir t.t. nes nebus irgi taip, kad viskas 100 proc patiks ir tiks, visi turim savo durnumu ar eis juos toleruoti gal kazka imanoma pakoreguoti, bet taip tik pats zmogus nori to noreti, o ne kitas kazkaip keisti. Vis tiek gyevnant kartu reikia derintis kazkiek, svarbiausia gal iziureti nora derintis ir nora tobuleti, nes jei to nera, tipo imkit mane as tobula dovanele, tai irgi manau nera gerai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:06)
Va tokiom temom reik su tavim diskutuoti. </p><p></p><p>Puikios mintys 4u.gif </p>

biggrin.gif galim, mantai idomiausios temos
Atsakyti

butent turi matytis, bet ta reiktu padraugauti tam tikra laiko tarpa, kaip kiti susimeta vos po 2-3 menesius, zinoma to gali nepastebeti galima gi geru pavaidinti toki laika biggrin.gif
Todel geriausiai ilgai draugauti ismeginti zmogu vairiose sitaucijoose ir ziureti ar tinka, toks budas, elgesys ar jis gali kazka pats keisti ar nori, jei kas nepatinka ir t.t. nes nebus irgi taip, kad viskas 100 proc patiks ir tiks, visi turim savo durnumu ar eis juos toleruoti gal kazka imanoma pakoreguoti, bet taip tik pats zmogus nori to noreti, o ne kitas kazkaip keisti. Vis tiek gyevnant kartu reikia derintis kazkiek, svarbiausia gal iziureti nora derintis ir nora tobuleti, nes jei to nera, tipo imkit mane as tobula dovanele, tai irgi manau nera gerai.
Papildyta:
biggrin.gifgalim, mantai idomiausios temos

Man irgi :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:12)
Taip. Mb tai "tempės" mane į kalnus išbandyt 😁

atvirksciai reikejo tau noreti ji isbandyti smile.gif moteris pazeidziamesne santykiuose, svarbu jai isitikinti ir isbandyti busima vyra.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 11, 15:00)
Dar aisku yra raudonos linijos, kuria sperzengus jau nenoretum su tuo zmogum tikrai nieko nei taisyti, nei testi.

Kokios tau asmeniškai tos linijos?

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 15:01)
Nesimato, nes tokie žmonės rožiniu periodu to nedaro. Juo gi visi geresni natūraliai būna. 

Ne veltui sakoma- meilė akla, kai atsimerkiama praregima. Kai kam tai būna ne kartą ir ne du gyvenime.
Atsakyti

atvirksciai reikejo tau noreti ji isbandyti smile.gifmoteris pazeidziamesne santykiuose, svarbu jai isitikinti ir isbandyti busima vyra.

Na, sakykim, išbandinėjom vienas kitą 😁

Atsakyti

Ne veltui sakoma- meilė akla, kai atsimerkiama praregima. Kai kam tai būna ne kartą ir ne du gyvenime.

Nes įsimylėję žmonės natūraliai gereni, fainesni, nes jiems labai gera. Tai nėra kažkokia vaidyba. 

Gamta

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:22)
<p>Meilė gali būti ir jausmas, ir būsena, ir "darbas" ir gyvenimo filosofija.</p>

Na meile, aisku ,yra jausmas, ar busena, energija, be tai kaip ji parodysi kitam?
Man visada siek tiek juokinga per meditacijas buna, kai pradeda pasakoti, apie meiles siuntimus, ir ka ten siunti, blyn saves dorai myleti nemokam is tikro biggrin.gif
Todel, manau, meile seimoje pirmiausia vienas kito poreikiu tenkinime, rupinimesi, demesingume...

Kaip viena drauge mokytoja sako lanko savo vaiko(pradinuko) tevelius asocialus, o tie verkia mes savo vaikus mylim, bet nesugeba net supirkti butinu prekiu mokyklai, tai kas cia per meile? tas kas is tokios meiles?

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 14:28)

Man asmeniskai tai nesitikimybe butu jauciu didziausia linija, po kurios nebesinoretu jau nieko. O tau?

meile gal akla, bet turim ir smegenis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:32)
Na, sakykim, išbandinėjom vienas kitą 😁</p>

kalnai gerai, bet as jauciu jau ir nevaziuociau , tingeciau lotuliukas.gif Duociau darza sukasti lotuliukas.gif juokauju aisku, bet bet kokios stresines situacijos yra gerai, kai pamatai zmogu be kaukes.
O siaip jau vargu ar norecia kito vyro, tiek kartu gyvenam, kaip sako is santykiu iseinama mazdaug puse to laiko, kiek jie tesesi, tai kaip man jau dagyventi dar tiek reiktu lotuliukas.gif Po daug metu vyras tampa tarsi tavo dalim ir skirtis yra labai labai skausminga, beveik neimanoma, kaip kokia savo ranka ar koja nusipjauti be anastezijos... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 14:34)
Nes įsimylėję žmonės natūraliai gereni, fainesni, nes jiems labai gera. Tai nėra kažkokia vaidyba. 
Gamta

nu bet ne metus laiko gi biggrin.gif
man mano vyras patiko tuom, kad jis niekad nevaidino ir nevaidina geresnio.Man nei kalnu nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Man -jei ranką pakeltų.
Papildyta:
Lutuke, liaudis sako, kad meilė trunka 3 metus. O tu manai, kad metų pakanka praregėjimui?
Atsakyti

Na meile, aisku ,yra jausmas, ar busena, energija, be tai kaip ji parodysi kitam?
Man visada siek tiek juokinga per meditacijas buna, kai pradeda pasakoti, apie meiles siuntimus, ir ka ten siunti, blyn saves dorai myleti nemokam is tikro biggrin.gif
Todel, manau, meile seimoje pirmiausia vienas kito poreikiu tenkinime, rupinimesi, demesingume...

Kaip viena drauge mokytoja sako lanko savo vaiko(pradinuko) tevelius asocialus, o tie verkia mes savo vaikus mylim, bet nesugeba net supirkti butinu prekiu mokyklai, tai kas cia per meile? tas kas is tokios meiles?

Papildyta:
Man asmeniskai tai nesitikimybe butu jauciu didziausia linija, po kurios nebesinoretu jau nieko. O tau?

meile gal akla, bet turim ir smegenis biggrin.gif
Papildyta:
kalnai gerai, bet as jauciu jau ir nevaziuociau , tingeciau lotuliukas.gifDuociau darza sukasti lotuliukas.gifjuokauju aisku, bet bet kokios stresines situacijos yra gerai, kai pamatai zmogu be kaukes.
O siaip jau vargu ar norecia kito vyro, tiek kartu gyvenam, kaip sako is santykiu iseinama mazdaug puse to laiko, kiek jie tesesi, tai kaip man jau dagyventi dar tiek reiktu lotuliukas.gifPo daug metu vyras tampa tarsi tavo dalim ir skirtis yra labai labai skausminga, beveik neimanoma, kaip kokia savo ranka ar koja nusipjauti be anastezijos... biggrin.gif
Papildyta:
nu bet ne metus laiko gi biggrin.gif
man mano vyras patiko tuom, kad jis niekad nevaidino ir nevaidina geresnio.Man nei kalnu nereikejo biggrin.gif

Mb irgi nevaidino, tai mes ir susipykt sugebėjom kelissyk per pirmą pusmetį, bet dėl jo pavydų, o sunkiausias periodas buvo po maždaug metų. Išlindo savybės, kurios nepatiko, teko abiems pasišlifuot. 

Po to supratau, kad vistik buvo tas euforinis periodas 😁

O su daržu irgi gera mintis 😁

Kito vyro irgi nenorėčisu (gyvenimui). Eina jie peklon. Konkrečiai tingėčiau tuos etapus pereidinėt darsyk.

Atsakyti

Man -jei ranką pakeltų.
Papildyta:
Lutuke, liaudis sako, kad meilė trunka 3 metus. O tu manai, kad metų pakanka praregėjimui?

Įsimylėjimas kažkur pusmetį-metus. 

Atsakyti

Maja, matai, su tuo rankos pakėlimu... 

Tas pats exas nėr sudavęs nė sykio, bet yra į mane kažką metęs, yra pastūmęs, rėkęs tai n kartų su keiksmais įskaitant viešose vietose, vaiką mušęs, šunį spardęs, už rankos suėmęs iki mėlynių, sudaužęs mano telefoną, spjovęs (bet čia pagrinde jau per skyrybas). 

Bet gi nesimušė 🤣

Atsakyti